Schrijf een ervaring over Ryanair en maak kans op mooie prijzen!

Ryanair

Url: https://www.ryanair.com/nl/nl/

Type reizen: luchtvaartmaatschappij

Logo van Ryanair

Ryanair is de meest bekende prijsvechter voor vluchten binnen Europa. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1985 als een Iers bedrijf. Als je met Ryanair reist kun je een goedkope en betrouwbare reiservaring verwachten. De maatschappij onderscheidt zich door de laagste tarieven te bieden zodat reizigers voordelig kunnen reizen. Daarnaast heeft Ryanair in vergelijking met Europese concurrenten het hoogste aantal van op tijd aangekomen vluchten. In 2017 werd Ryanair de eerste Europese luchtvaartmaatschappij met meer dan een miljard klanten.

Ryanair is succesvol omdat de basiskosten voor de vluchten laag zijn. Echter dien je voor alle extra's bij te betalen bij het bedrijf. Het inchecken van je koffer komt bijvoorbeeld nog bij de prijs van je vliegticket. De kosten worden laag gehouden mede dankzij de vloot waarmee het bedrijf vliegt. De vloot bestaat namelijk uit identieke vliegtuigen waardoor het onderhoud van deze vliegtuigen goedkoop en eenvoudig is.

De luchtvaartmaatschappij verbindt 37 landen met elkaar en heeft dagelijks zo'n 2.400 vluchten. Naast vluchten kun je bij de organisatie ook hotels boeken en auto's huren om je reis compleet te maken. Daarnaast heeft Ryanair vaak aanbiedingen waardoor je extra goedkoop naar bepaalde steden kunt vliegen. Het is dan ook een aanrader om de site in de gaten te houden voor leuke aanbiedingen.

op 23 juni 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2019

Ondank toezegging door Ryanair dat de ticketprijs vóór 28 april weer teruggestort zou zijn tot op heden (22 juni) niets ontvangen.
Ontactisch met Ryanair is een ramp en men reageert gewoon niet. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: Spanje / Gerona, reisperiode: januari 2020

We hadden voor 17 mei reis geboekt van Eindhoven naar gerona was dus genanuleerd heb geld terug gevraagd zou binnen 20 dagen op mijn rekening staan maar nog steeds niks geprobeerd te bellen maar krijg niemand aan de lijn blijf heel de tijd in de wacht staan een klacht ingediend via de site ook geen reactie echt niet normaal dit Ryanair laat je klanten wat weten ! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 juni 2020 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: april 2019

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug wat wel is beloofd!! Schandalig! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen