Schrijf een ervaring over Avac Vakantiehuizen en maak kans op mooie prijzen!

Avac Vakantiehuizen

Url: https://www.avac.nl/

Type reizen: vakantiehuizen

Logo van Avac Vakantiehuizen
Avac Vakantiehuizen won in 2013 de Reisgraag award

Avac Vakantiewoningen is sinds 1982 gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen. Het aanbod is erg breed en varieert van eenvoudige vakantiewoningen tot luxe villa's. Avac Vakantiewoningen zoekt de mooiste vakantieplaatsen voor je in Europa. Avac Vakantiewoningen kent de woningen van binnen en van buiten en heeft ze persoonlijk gecontroleerd en geselecteerd. Ook de omgeving is geheel bekend. In de beoordeling van de accommodaties wordt sterk gelet op de ligging, kwaliteit van de inventaris, sanitair, keukeninventaris en de gastvrijheid van de eigenaar.

De 7 Europese landen waar Avac Vakantiewoningen huizen aanbiedt zijn België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Duitsland, Luxemburg en Nederland. In deze landen zijn de vakantiehuizen in verschillende soorten en maten te vinden. Weet je nog niet waar je heen wilt op vakantie? Er zijn verschillende vakantie thema's om het kiezen wat makkelijker te maken. Avac Vakantiewoningen biedt ook verschillende last minute vakanties aan. Zo kun je op het laatste moment nog een leuke vakantiewoning boeken voor een lage prijs. Sowieso betaal je bij Avac Vakantiehuizen nooit teveel: hier geldt namelijk de laagste prijsgarantie. Zie je dezelfde accommodatie bij een andere aanbieder goedkoper? Dan krijg je het verschil terugbetaald.

Het bezoekadres van Avac vakantiewoningen is te vinden in Julianadorp aan Zee, nabij Den Helder. Hier kun je samen met de medewerkers op zoek naar de ideale vakantiewoning. De medewerkers kunnen ook direct contact opnemen met de huiseigenaar wanneer zij geen antwoord op je vraag hebben.

op 15 april 2014 bestemming: Oostenrijk / Fugen, reisperiode: maart 2014

+ goed vakantiehuis voor relatief lage prijs
+ gastenbeoordeling op de site
+ duidelijke en eerlijk beschrijvingen op de site
+ snelle service en afhandeling van de reservering door Avac
- niet zo'n groot aanbod in bepaalde regio's
- een ietwat gedateerde site ... Lees meer

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 9
 • Prijs / kwaliteit 9
op 31 januari 2014 bestemming: Nederland / c, reisperiode: januari 2014

Hebben een prima vakantie gehad met Avac tot we terugkwamen om de sleutel in te leveren en de borg terug te ontvangen. We hadden een hoger bedrag betaald dan dat het huisje normaal kost. Dit omdat toen wij boekten erg vroeg waren en wel verwachtte dat de prijs zou stijgen. Dit was intussen niet gebeurd. De dame aan de balie wilde of kon het niet snappen en gaf mij uiteindelijk defensief mijn geld terug. Toen ik haar vertelde dat ik haar niet aardig vond , zei ze doodleuk dat ze dat van mij ook niet vond. Ach ja ik ben ook maar de klant he? Nee echt totale afknapper. Zo ga je niet met mensen om die zorgen dat jij brood op de plank houdt. Ken je plaats. ... Lees meer

 • Algemeen 6
 • Accommodatie 9
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 1
 • Prijs / kwaliteit 4
op 18 oktober 2012 bestemming: Duitsland / Medebach, reisperiode: juli 2012

Achteraf teleurstellend. Het was een mooi huisje in Medebach wat we huurden. Communicatie vanuit Avac is minimaal, maar we kregen wel gewoon de papieren toegestuurd van te voren. Vooraf moesten we borg betalen. Achteraf zouden daar de kosten vanaf getrokken worden en zouden we het resterende bedrag terugkrijgen. Tot onze verbazing kregen we dat niet omdat de kosten ineens verhoogd zouden zijn. We moesten het maar melden bij Avac, want volgens de sleuteldame was het hun fout. Volgens haar zou het verschil door Avac aan ons terugbetaald worden. Aldus na de vakantie in augustus het gemeld bij Avac. Na wat heen en weer gemail werd gemeld dat we direct daar hadden moeten bellen (op zaterdagochtend, blijkbaar hadden we naar het nummer voor noodgevallen moeten bellen, maar wij beschouwden het niet als een noodgeval). Vervolgens werd er ook gemeld dat ze er nu, 2 maanden later, niets aan kunnen doen en dat we uit 'coulance' de 25 euro van een volgende boeking af mogen trekken. Alsof we daar trek in hebben.... We gaan liever in een huisje van Center Parcs of zo, de volgende keer. Dan weet je ten minste dat alles goed geregeld wordt. ... Lees meer

 • Algemeen 5
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 8
 • Prijs / kwaliteit 6

Meer ervaringen

Nieuws