Examenreizen van Beachmasters

Totally Springbreak van Beachmasters
Totally Springbreak van Beachmasters
Na veel stress, wekenlang studeren en slapeloze nachten zitten de examens er eindelijk op... Maar wat ga je nu doen? Ga je thuis zenuwachtig zitten wachten op de examenuitslag? Of ga je met je vrienden vieren dat de examens erop zitten? Dat laatste klinkt zeker het beste, en dat doe je natuurlijk met de examenreizen van Beachmasters, de Totally Springbreak!

Examenreizen van Beachmasters
Reisorganisatie Beachmasters biedt van 25 mei 2018 tot 2 juni 2018 examenreizen aan, ook wel de Totally Springbreak genoemd. Als examenkandidaat kun je kiezen voor vier bestemmingen: Chersonissos, Albufeira, Lloret de Mar en El Arenal. Samen met andere examenkandidaten kun ga je relaxen, genieten en natuurlijk feesten in een van de vier beste jongerenvakantiebestemmingen.
Cocktails op het strand
Cocktails op het strand

Bestemmingen

Chersonissos
Vier jouw vakantie in Chersonissos, op het Griekse eiland Kreta. Met een gezellige boulevard vol kroegen en discotheken en natuurlijk het beroemde Starbeach zal jij je niet vervelen. Je kunt kiezen uit een verblijf in een all inclusive hotel en uit twee appartementen. De vlucht duurt ongeveer 3,5 uur en de transfer van de luchthaven naar Chersonissos duurt ongeveer 45 minuten. Op het vliegveld op Kreta zal de reisleiding je opwachten. Deze reisleiding zal jou de hele vakantie naar de leukste kroegjes en discotheken brengen en neemt je mee op de leukste excursies (optioneel).

Albufeira
Ook Albufeira is een populaire jongerenvakantiebestemming. Beachmasters brengt je naar de mooie stranden en de leukste feestjes. Je kunt kiezen uit vier verschillende appartementen. Een vlucht van Nederland naar Faro duurt ongeveer 2 uur en 45 minuten. Eenmaal aangekomen op de luchthaven in Faro zal je opgewacht worden door de reisleiding. Samen met de reisleiding en de andere vakantiegangers reis je me de transfer richting Albufeira. Dit duurt ongeveer een uur.

Het strand van Albufeira
Het strand van Albufeira


Lloret de Mar
Naast het mooie strand, heeft Lloret de Mar veel gezellige straatjes met meer dan 400 kroegjes, restaurants en discotheken. Wil jij tijdens je examenreis heel veel feesten? Dan is Lloret de Mar de perfecte bestemming. Je kunt kiezen uit een verblijf in een appartement of uit twee hotels. Je kunt er voor kiezen om te reizen per vliegtuig of per bus. Per vliegtuig duurt het ongeveer twee uur en per bus ongeveer 19 uur. Ook in Lloret de Mar is er een reisleiding aanwezig die je de leukste discotheken en kroegen laat zien.

El Arenal
De laatste bestemming is El Arenal, dé uitgaansstad op Mallorca. Ook hier vind je cafés, discotheken, gezellige terrasjes en leuke winkelstraatjes. Tijdens je vakantie in El Arenal verblijf je in een 3-sterrenhotel met vier zwembaden. De vlucht vanaf Nederland naar Palma de Mallorca duurt ongeveer 2,5 uur. De transfer vanaf de luchthaven naar El Arenal duurt ongeveer 20 minuten. Samen met de reisleiding en de andere examenkandidaten vier je op Mallorca een vakantie om nooit te vergeten!
Zonsopgang in El Arenal
Zonsopgang in El Arenal


Examenpakketten

Ter plaatse en online heb je de mogelijkheid om een examenpakket te boeken. Met dit pakket kun je de leukste feesten bezoeken en deelnemen aan de meest populaire excursies. Zo bestaat dit pakket in Chersonissos uit deelname aan de gezelligste kroegentocht en krijg je een Starbeach Festivalpas. Kies je Albufeira als bestemming, dan bestaat het examenpakket uit een gezellige kroegentocht, een ticket voor Club Night, een ticket voor Summer Carnival en een barbecue. Het examenpakket van Lloret de Mar bestaat uit een Clubtour, een ticket voor Summer Carnival en een dagje Waterworld. Ook Mallorca biedt een examenpakket en deze bestaat uit een kroegentocht, een ticket voor Summer Carnival en een dagje op de partyboot. De prijzen van de pakketten verschillen per bestemming.

Activiteiten en excursies

Naast de examenpakketten heb je ook de mogelijkheid om losse excursies en activiteiten te boeken. Wil je alleen naar een waterpretpark? Geen probleem, deze kun je online of ter plaatse apart boeken. Vier jij je vakantie in Lloret de Mar? Ga dan een dagje met de reisleiding naar Barcelona! Verder kun je kiezen uit een partyboot, een kroegentocht, kaartjes voor speciale feesten en nog veel meer.

Waterworld in Lloret de Mar
Waterworld in Lloret de Mar


Vier het einde van jouw schooljaar met Beachmasters en andere examenkandidaten op de beste vakantiebestemmingen!