Ervaringen Beachmasters

Pagina 1 van 1 met 41 resultaten

op 17 augustus 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2018

Maar een gedeelte van de borg terug gehad en al een maand aan het mailen maar helemaal geen reactie van beachmasters

  • Algemeen 1
op 27 juli 2018 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juni 2018

Onze zoon wilde wegens omstandigheden 5 dagen voor het einde van de vakantie naar huis. Wij hebben een ticket geboekt en contact opgenomen met Beachmasters ter plaatse. Zij hebben zijn terugreis direct opgepakt, transfer naar het vliegveld geregeld en hem begeleid op het vliegveld. We hadden binnen 2 uur duidelijkheid en 1 op 1 contact met een reisleidster. Binnen 24 uur was hij terug. Grote klasse voor de reisleiding ter plaatse. Daarom voor de reisleiding een dikke vette 9.

  • Algemeen 9




op 2 juli 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2018

Het hotel was heel erg slecht, ook hebben we dat aangegeven en zouden ze er iets aan doen. na 4 keer een klacht te hebben ingediend eindelijk de douchebak gemaakt. het eten was echt verschrikkelijk we zaten all in, bij het ontbijt moet je 2 euro betalen voor versgeperste j órange en moest je hem ook nog zelf persen. zelf heb ik een noten allergie en heb dat aangegeven ik heb niks kunnen eten en moesten daardoor elke avond uiteten. ik raadt het niemand meer aan om via beachmasters te boeken

  • Algemeen 4
op 28 mei 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2018

Nu al gezeik over het bedrag dat betaald moet worden, prijs wordt zomaar omhoog gedaan. Nu al klaar met beachmasters👍🏾

  • Algemeen 1
op 2 november 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2014

Reis was goed geregeld, leuke feesten en betrokken begeleiding. Verdere activiteiten waren ook goed aangegeven en er was voldoende info. Alleen het appartement was een beetje oud.

  • Algemeen 7
op 2 november 2017 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2015

Wel goed geregeld, maar als er iets is is het moeilijk om de reisleiders te bereiken.

  • Algemeen 6
op 2 november 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2015

Was prima maar onze klachten werden niet heel serieus genomen.

  • Algemeen 6
op 31 oktober 2017 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: juli 2017

Oplichters, maar vlucht enzo was goed geregeld.

  • Algemeen 6
op 31 oktober 2017 bestemming: Kroatië / Porec, reisperiode: juli 2017

Goed geregeld en met klachten en vragen werd goed omgegaan.

  • Algemeen 8
op 18 oktober 2017 bestemming: Bulgarije / Sunnybeach, reisperiode: augustus 2016

Ik heb dit cijfer gegeven omdat de reis en het verblijf vrij super verlopen zijn. Er waren geen problemen met de vliegreis en het hotel bevond zich op een super locatie. Ook het uitgaan was geweldig in dit gebied. Veel goed georganiseerde feestjes door de reisorganisatie.

  • Algemeen 8
op 18 oktober 2017 bestemming: Malta / St Julians, reisperiode: augustus 2017

Malta is een prachtig eiland, super leuk uitgaan, geweldige activiteiten gedaan!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2017 bestemming: Kroatië / Porec, reisperiode: juli 2016

Het was een erg leuke reis! De busreis duurde erg lang, maar daar betaalden we dan ook niet veel voor😅 De activiteiten die werden georganiseerd door Beachmasters en Gogo waren ook erg gaaf en we hebben er mooie herinneringen aan overgehouden! Ons appartement was prima maar aan de kleine kant voor drie personen.

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: juli 2016

Alles goed geregeld en toen we door omstandigheden eerder naar huis moesten, werd alles voor ons geregeld.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2016

Het was onze eerste vriendinnen vakantie met z'n 4e. We hebben hier een jaar naar uitgekeken en wat was het een topvakantie! Ik zou het voor geen goud willen missen en heb er zo'n mooie herinneringen aan.

  • Algemeen 9
op 16 augustus 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2017

Met 6 vriendinnen op vakantie geweest in Lloret de mar, bij aankomst geen reisleider van Beachmasters, maar van Gogo. We werden uit de bus gezet en na een half uur wachten kwam er iemand van Beachmasters aanpappen. Zo ook met terugkomst stonden we op de verkeerde plek bij de bus te wachten (terwijl Beachmasters dit had aangegeven). Ze waren ons dus vergeten en later werden we door Gogo opgehaald. Je kunt dus beter bij GOGO boeken, daar is alles beter georganiseerd en meer reisleiding aanwezig.

  • Algemeen 1
op 8 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: juli 2017

In juli/augustus was ik samen met 5 vrienden 10 dagen op vakantie naar Sunny Beach.

Bij aankomst op het vliegveld hadden we contact met één van de meerdere reisleiders van Beach masters. Elk hotel van Beach masters was er een andere reisleider/ster. Als er wat was kon je diegene snel bereiken via de telefoon. De eerste dag hebben wij haar gezien en gesproken, daarna hebben we haar niet meer gezien en gesproken.

Op één van de laatste avond waren we van plan om naar een Beach masters feest te gaan wat om 11 uur begon, alleen we werden niet toegelaten omdat wij blijkbaar die week ervoor al op de lijst stonden. Wij vonden dat raar omdat precies een week geleden aankwamen in Sunny Beach. Uiteindelijk hebben we ervoor gekozen om naar een andere club te gaan.

Op onze laatste dag hebben we ook niemand van Beach masters gezien om bijvoorbeeld te vragen hoe onze vakantie was geweest. We vlogen om half 1 snachts terug naar nederland. Tijdens de reis naar het vliegveld en op het vliegveld waren er ook geen mensen van beach masters te zien die ons bijvoorbeeld een fijne reis wenste. Zelfs reisleiders van GOGO stonden er om iedereen een fijne reis te wensen zelfs aan ons.

Jammer dat het zo gelopen is hoop dat ze in de toekomst met iedereen rekening houden.
Uiteindelijke hebben wij toch nog een hele goeie vakantie gehad.

  • Algemeen 4
op 7 augustus 2017 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: februari 2017

Goeie vakantie gehad maar zeker niet dankzij beachmasters. Ik heb ze weinig tot niet gezien en wanneer je bij hun een vakantiepakket koopt (140euro) voor je hele vakantie(die 10dagen duurde) sta je maar voor 7dagen op de lijst.
Verder moet je zelf achter alle spullen aan die je word aangeboden zoals bijv een goodiebag. Personeel van beachmasters praat alleen met de mensen waar ze mee willen praten slechte reisleiding dus! Enige wat ze goed voor mekaar hebben is het vervoer van vliegveld en naar appartement.

  • Algemeen 4
op 31 juli 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2016

We hebben dankzij Beachmasters een top vakantie gehad op Mallorca! Op het vliegveld werden we opgewacht door één van onze reisleidsters en er stond een bus klaar om ons naar het appartement te brengen. Aangekomen kregen we een uur de tijd om alles te bekijken voor we de welkomsborrel hadden waar ze alles vertelde over de activiteiten en plaatsen die je gezien moet hebben. Wij kozen voor de kroegentocht, bootparty en jeepsafari en het was allemaal super alleen viel de bootparty tegen, het was een klein, vooral overdekte boot met zachte muziek en maar 2 salades en appels terwijl en werd belooft dat er onbeperkt drinken, fruit en salades aanwezig zou zijn.
De vrouwelijke reisleiders waren allemaal super aardig en ze waren allemaal tussen de 20 en 24 jaar dus we konden lekker dansen met iedereen tijdens de kroegentochten.
Ook waren ze altijd beschikbaar op whatsapp (bellen deed het niet) en ze reageerde zelf op dronken, rare appjes heel grappig.

Volgend jaar boek ik zeker weer met Beachmasters

  • Algemeen 9
op 23 juli 2016 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2016

Vandaag mee geweest met de excursie op de Partyboot.
Kaartjes gekocht a € 50,-- per persoon bij de hostess van beachmasters. Er was ons verteld: "Er is voor iedereen salade en alle drank is inclusief. Ook de alcoholische dranken.
De praktijk: De salade was binnen 2 minuten op. Echt niet voldoende voor alle aanwezige gasten en limonade en bier gratis maar de andere alcoholische dranken niet.
WAT EEN VERLAKKERIJ!!!!
Direct na terugkomst een klacht ingediend maar wat zegt de hostess: "Er was salade aanwezig dus daaraan hebben we voldaan en mijn collega, die de kaartjes verkoopt, heeft niet gezegd dat alle alcoholische drank gratis zou zijn."
Ik denk dat de hostessen lekker verdienen aan de verkoop van dit soort excursies en ik wil dan ook iedereen waarschuwen: TRAP HIER NIET IN!!!!!
De Partyboot kun je makkelijk zelf boeken en dan kun je zelf zien wat er allemaal wel en niet bij de prijs in zit.
Zoals je op internet kunt lezen gebeurt dit veel vaker bij Beachmasters.
Toetst maar eens in bij Google: Beachmasters klachten.
Veel plezier met lezen en wellicht kies je toch voor een andere reisorganisatie. Wij de volgende keer wel.

  • Algemeen 1
op 12 juni 2016 bestemming: Nederland / Ugchelen, reisperiode: juni 2016

Ik heb echt een geweldige vakantie met Beachmasters gehad! Alles was top geregeld en de reisleiding was altijd bereikbaar en erg gezellig om mee om te gaan. Zeker een aanrader om te doen.

  • Algemeen 8
op 4 mei 2016 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: juli 2015

We waren zelfstandig met de auto naar Spanje gegaan om daar met Beachmasters op de camping te staan en mee te lopen met hun programma.

  • Algemeen 8
op 16 februari 2016 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2014

Als examenreis naar cherso geweest, we hebben een hele leuke vakantie gehad en het hotel dat we hadden was ook toppie! Voor studenten heeft beach masters ook arrangementen met kaartjes voor feesten. Ik vond de prijzen van de pakketten niet in verhouding met wat je er voor kreeg.

  • Algemeen 6
op 14 januari 2016 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2015

Ik had me examens gemaakt en was daarna gelijk naar Spanje gegaan met n groep vriendinnen, echt een super vakantie gehad!!! Een vakantie om noooit te vergeten, heb er zelfs een relatie aan overgehouden ;-) goeie reisleiding en met alle problemen konden we naar ze toe!!

  • Algemeen 9
op 6 januari 2016 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2015

Goed georganiseerde reis. Alle benodigde informatie omtrent de reis, ruim twee weken van tevoren gekregen. Bij het vliegveld goed begeleid naar de klaarstaande bussen. Helemaal top!

  • Algemeen 9
op 6 oktober 2015 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2014

Positieve punten:

- Mallorca is een super mooi eiland
- Veel Nederlanders
- Mooie stranden
- Aardige mensen
- Feesteiland

Minpunten:

- Gevaarlijk s 'nachts
- Commerciële organisatie Beachmasters
- Gevoel van een kudde dieren bij de kroegentochten
- Bij trammelant duurde het lang voordat Beachmasters hielp. Ik had mijn teen gebroken en krijg ze na 8 keer bellen pas te pakken.

Ik zou de volgende keer met Gofun gaan

  • Algemeen 7
op 6 oktober 2015 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2013

Wij zijn als vriendinnegroep met beachmasters op vakantie geweest.. Dat was in mallorca natuurlijk een en al feest...! hebben genoten van een heerlijke vakantie..maar met beachmasters is dat ook wel een garantie! Ze hebben alles tip top voor ons geregeld..en dat doen ze elk jaar weer voor een zooitje ontregeld! Als er problemen zijn of je vragen hebt kan je altijd bij de reisleiding terecht... da's je goed recht! Ze komen dan gewoon naar je hotel of geven je een belletje..en met stappen zijn ze vaak ook in voor een gezellig dansspelletje!

  • Algemeen 10
op 12 september 2015 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2015

Kwa organisatie is beachmasters goed. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt en brengen/halen je keurig op tijd naar/op het vliegveld. De activiteiten die ze organiseren vond ik minder. Zo maakte ze er een heel rooskleurig plaatje van alles. Zo vertelde ze dat je naar een prive strand zou gaan met cathering en onbeperkt banenboot, maar vertelde ze er niet bij dat er nog 5 andere organisaties kwamen, je 1,5 uur moet wachten op de banenboot en je alleen hamburger kon eten ( dus niks voor vegetariers). De organisatie is duur want je krijgt niet waar voor je geld.

  • Algemeen 6
op 10 augustus 2015 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2015

De 3 meiden zijn naar inbraak geheel aan lot overgelaten kon nog geen bus geregeld worden naar vliegveld schande nooit boeken ouder of jongeren alles moet je zelf maar doen

  • Algemeen 2
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 2
  • Reisbegeleiding 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 28 oktober 2014 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2014

Was een super vakantie met Beachmasters! Tijd van me leven gehad!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 4
  • Prijs / kwaliteit 8
op 28 oktober 2014 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: augustus 2014

Een onvergetelijke party vakantie met mijn beste vrienden met Beachmasters.alles zat er in. een boot party, een neon splash party, een foam party, een pool party in BARCELONA, een millennium in een grote villa. De gekste dingen werden gedaan zoals slapen op de meest rare plekken, drinken totdat je niet meer kon, skinny dippen, op een banana boot, etc.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 8
op 22 oktober 2014 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: augustus 2012

Het was een super vakantie en alles was goed geregeld. Niks te klagen gehad. Geboekt bij Beachmasters.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 15 oktober 2014 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: augustus 2014

Bij aankomst van bestemming kregen we te horen dat ons appartement was overboekt en dat Beachmasters een andere accommodatie voor ons had geregeld. Qua accommodatie gingen we achteruit, maar qua ligging vooruit. Onze nieuwe accommodatie was niet helemaal naar wens, dus Beachmasters heeft hard hun best gedaan om voor ons een goede tegemoetkoming te regelen. Onze ervaring met Beachmasters was dus over het algemeen erg goed, doordat ze onze vakantie toch naar wens hebben gemaakt ondanks ons overboekte appartement.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 7
op 15 oktober 2014 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2013

Wij hebben met 6 man een super reis naar Spanje gehad met Beachmasters. De bus heen was lekker ruim en fris, terug helaas iets minder. Het appartement was ruim en netjes met een prima badkamer. En het was maar 5 minuten lopen tot aan het strand en 5 minuten lopen naar de grootste club en discotheken.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Prijs / kwaliteit 9
op 11 oktober 2014 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2013

Laat ik voorop stellen dat ik een top vakantie heb gehad in Mallorca vorig jaar! Het vervoer en de accommodatie was top en ik zal deze vakantie nooit meer vergeten.

Ik ben niet tevreden over Beachmasters. Bij aankomst was iedereen erg moe van de reis. We moesten gelijk verzamelen in een hotel, waar Beachmasters wat informatie gaf aan de vakantiegangers. Hier zat echt niemand op te wachten, iedereen wilde gewoon naar het hotel. Beachmasters kwam gelijk met het commerciële praatje. Je had drie pakketten die je kon kiezen. Het eerste excursie pakket begon bij €150,00 en de duurste was €300,00. Hier had niemand op gerekend en kwam als een verassing. De excursies waren erg commercieel. De kroegentocht was ook erg commerieel en na een kwartier moest je al mee met de groep naar de volgende kroeg. We voelde ons net een kudde schapen. De begeleiding van Beachmasters vond ik ook niet zo leuk. Ik ga ook niet meer met Beachmasters. Over GoGo hoor ik veel betere recensies.

Tot zo ver mijn recensie over Beachmasters.

  • Algemeen 6
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 9 oktober 2014 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juni 2013

De bus zat maar half vol wat super fijn was want nu hadden we veel plek om te slapen tijdens de lange busreis. De reisleiding van Beachmasters was heel behulpzaam met alles en dat heeft zeker bijgedragen aan het succes van de reis. Het was ook fijn dat er een bewaker was in ons appartementencomplex die ons herkende en ons ook een beetje in de gaten hield. Dat gaf een veilig gevoel. Betrokken reisleiding en een geslaagde reis!

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 juli 2014 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: juli 2014

Transfer was goed geregeld. Aanbod van pakket Let's go Yolo wat zogenaamd supervoordelig zou zijn. Is níet voordelig. Je krijgt een bandje van beachmasters waarmee je zogenaamd in alle clubs gratis binnenkomt. De grap is dat je overal voor 01:30 sowieso gratis binnenkomt, daarna moeten ook toeristen van beachmasters gewoon betalen. Voor elke party zouden we gratis shotjes krijgen. eerste 2 dagen was dat ook zo daarna niets meer van gezien. Op de partyboot moest je heel veel betalen voor drankjes terwijl in elke andere discotheek voor 6 lev al een mixdrankje hebt. Maar ja je zit op die boot dus je moet wel blijven. Voor beachstars party moest je munten kopen, er werd gezegd dat je deze overdag nog kon opmaken bij beachbar cabana, toen we dit wilden doen werden deze niet geaccepteerd. De neonsplash party was helemaal een ramp. We moesten om 23.00uur verzamelen bij beachclub playa vervolgens wacht je nog ruim een uur voordat je dan eindelijk naar de club gaat van de neonsplash party. Waar ze pas om 2.00 uur de neon gaan splashen in een volgepropte club wat totaal niet meer veilig is met zoveel mensen. Je kan beter zelf je feestje bouwen want ik heb nu het idee dat ik 95 euro heb betaald voor een lelijke strandtas en een zonnebril waar beachmasters op staat. Nou ik zal maar afsluiten met iets positiefs. De vertrektijden stonden op tijd op het bord en het transfer naar het vliegveld was er op tijd.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 2
  • Excursies 2
  • Prijs / kwaliteit 2
op 28 oktober 2012 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2012

Er was opegegevn dat er iemand bij was die niet snel kon lopen vanwege handicap,de gids van beachmasters die ons naar het appartement moest brnegen had alleen maar oog voor een leuke vent en niet voor het kind waar het hier om ging,ze wachte niet en hield er geen rekenning mee ook de andere mensen hebben zich hier erg aan gestoord en verder is ze de hele vakantie niet in beeld geweest

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 5
  • Prijs / kwaliteit 6
op 2 oktober 2012 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: oktober 2012

Ik ben over het algemeen tevreden geweest over Beachmasters na de vakantie in Sunnybeach. Beachmasters is erg betrokken, mogen er problemen voordoen is Beachmasters er gelijk om je te helpen. Over de reis/vervoer was ik niet tevreden. Het begon al bij het vliegveld, de buschauffeur kon geen woord engels en wist niet waar hij heen moest. Na een belletje en een Bulgaarse tolk konden we vertrekken. We werden naar club Orange gebracht. Hier kregen we wel een welkom drankje. De reisleiding bleef een uur praten en iedereen zat er zo langzamerhand wel door heen. Daarna konden de excursies gekocht worden voor hoge prijzen. Je kon niet los een vrije toegang bij discotheken kopen, je moest een pakket kopen met andere excursies er bij. De excursies als kroegentocht en partyboot zijn erg commercieel. Nu noem ik alleen de slechte punten. Als er wat aan de hand is is beachmasters dag en nacht bereikbaar om je te helpen, dit gaf ons een veilig gevoel. Voor de rest een topvakantie gehad in Sunnybeach

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 5
  • Prijs / kwaliteit 8
op 21 augustus 2012 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2012

Met Beachmasters kan je met een gerust hart op vakantie. Ik ben 8 dagen in Albufeira geweest. Heerlijk elke dag op het strand gelegen. Niks moet, alles mag. De enige excursie die ik heb gedaan was dolfijnen en rotsen kijken met Dreamwave Algarve. Dit is echt een aanrader, onwijs mooi.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 7
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 24 oktober 2008 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: juli 2008

Het hotel zag er goed uit, netjes en vaak nieuwe handdoeken plus beddengoed. Het eten was ook prima te doen in het hotel. De kroegentocht is echt super! Je leert iedereen ( ook de reisleiding ) kennen en met een grote groep is het meteen een stuk gezelliger. Ook leer je de kroegen en discotheken beter kennen. Het partypakket van Beachmasters is een aanrader, tegen een goede prijs allemaal toffe uitstapjes maken! Zeker volgend jaar weer.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 14 juli 2008 bestemming: Hongarije / Siófok, reisperiode: juli 2007

Vooral de kroegentocht met Beachmasters is een aanrader! Wij hebben met 4 vriendinnen echt een topvakantie gehad hier. Hotel is goed, eten is goed en de excursies die worden aangeboden zijn super!

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1