Schrijf een ervaring over D-reizen en maak kans op mooie prijzen!

D-reizen

Url: https://www.d-reizen.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: online reisbureau

Logo van D-reizen

D-reizen is een Nederlandse reisorganisatie met ruim 240 reisbureaus gevestigd in het hele land. Ze werken samen met veel verschillende touroperators zodat er altijd wel een vakantie is bij D-reizen die bij je wensen aansluit. Deze vakanties worden verkocht in de eigen reisbureaus en de eigen website. D-reizen verzorgt al ruim 50 jaar vakanties naar allerlei bestemmingen wereldwijd.

Via de website van D-reizen kun je eenvoudig jouw ideale vakantie zoeken. Doordat alle grote touroperators met elkaar worden vergeleken, worden direct de beste vakanties voor de beste prijzen getoond. Dit bespaart je een hoop tijd in het vergelijken van verschillende vakanties. Je kunt vervolgens je vakantie eenvoudig online betalen. Verder vind je op de website handige informatie over bijvoorbeeld verzekeringen, vaccinaties en bagage. Besteed je toch liever het zoekwerk uit aan een reisbureau? Dat kan ook bij D-reizen. Zij hebben maar liefst 230 reisbureaus door heel Nederland, waar je eenvoudig een afspraak kunt maken en je vakantiewensen kunt delen met de persoonlijke reisassistenten van D-reizen.

Bij de reisorganisatie kun je onder andere terecht voor zonvakanties, vliegtickets, stedentrips en autovakanties. Maar ook voor autohuur, cruisereizen, vakantiehuizen, last minutes, Disney arrangementen en kampeervakanties kun je bij D-reizen terecht. Daarnaast kun je zoeken op bijvoorbeeld hotelketens en touroperators als je vooraf hiervoor al een voorkeur hebt. Elke dag komen er nieuwe dagaanbiedingen op de website D-deals.nl, welke vaak maar één of enkele dagen te boeken zijn. Deze dagaanbiedingen kun je automatisch via e-mail ontvangen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.

Je kunt een afspraak bij een reisbureau maken via e-mail, telefoon of social media. Zodra je een vakantie geboekt hebt, is de reisassistent ook je aanspreekpunt voor al je overige vragen van voor, tijdens en na je vakantie. Verder heeft de reisorganisatie een Customer Contact Center in Breda die 365 dagen per jaar geopend is tot 23:00. Het hoofdkantoor van D-reizen is gevestigd in Hoofddorp.

D-Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 24 juli 2020 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2020

Wat een waardeloos boeven bedrijf. D-reizen bied ons een voucher aan, waar we in deze moeilijke tijd best accoord mee willen gaan maar :
1) D reizen haalt wel ff de al betaalde bemiddelings kosten van t voucher-tegoed af.... 50 euro minder.
2) De voucher moet natuurlijk gebruikt worden bij D-reizen. MAAR.. hij moet ook gebruikt worden bij de oorspronkelijke reisorganisatie EN bij de oorspronkelijke vliegtuigmaatschappij. Daar gaan we niet accoord mee, en daarom willen we ons geld terug.
3) indien je geen voucher wil, zegt D-reizen, dan kun je dat pas na 6 maanden claimen EN daarna moet je nog 1 jaar wachten op je geld. TOTAAL 1 1/2 jaar EN de bemiddelingskosten steekt D reizen daarbij nog even in eigen zak. Volgens de wettelijke regelgeving moet D-reizen na 6 maanden betalen. Geen 1 1/2 jaar !!!
4) D-reizen wenst telefonisch geen discussie hierover aan te gaan met ons als klant. Verbinding wordt verbroken.
5) D-reizen wenst de rechtsbijstand van ons niet telefonisch te woord te staan. Men moet maar een email sturen. Einde gesprek.
Over 6 maanden staan we bij de rechtbank D-reizen ! Na 30 jaar komt die rechtsbijstandverzekering toch n keer van pas. Jullie verdienen t om falliet te gaan !! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 mei 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2019

D Reizen wil de reissom niet specificeren hierdoor moet ik 5 nachten betalen ipv 4 ! Boek nooit je reis bij dit bedrijf . ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 mei 2019 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: november 2018

Ik heb een top vakantie gehad! Maar over d-reizen ben ik zeker niet te spreken. Toen ik mijn vakantie boekte en het doornam op de computer bij d-reizen Apeldoorn klopte alles mijn naam was goed geschreven tot ik naar huis wou vanaf turkije( mijn eerste vakantie alleen als 21 jarige) ik kwam het land niet uit en mocht zeker niet met het vliegtuig mee! Ze hadden mijn naam verkeerd geschreven Karin i.p.v. kim.... op het moment dat ik D-reizen aan de telefoon had zouden ze er alles aan doen om mij alsnog met de vlucht naar Nederland kunnen laten gaan. (Ze spraken ook geen Engels bij de balie dus ik wist totaal niet wat ik moest doen )Maar helaas na veel bellen moest ik zelf maar een vlucht uitzoeken (de eerst volgende was pas over 72 uur) ik moest maar in de nacht een taxi nemen naar de stad en een hotel uitzoeken... (wat totaal niet veilig was!) dus kortom zoek het maar uit. Ik ben in mijn eentje in de nacht opzoek gegaan naar een hotel om mijn nacht door te brengen... na 2 uur zoeken eindelijk wat gevonden wat echt verschrikkelijk was.... op dat moment in grote onzekerheid of er nog een plekje vrij was gelukkig was er nog 1 plek op de volgende vlucht en kon ik naar huis. Toen ik in Nederland aankwam ben ik direct naar dreizen toe gegaan... omdat ik schandalig geholpen werd! De blonde vrouw die mij geholpen heeft deed alsof het mijn schuld was en vond het allemaal maar apart na veel zeuren heb ik het geld van bepaalde onkosten vergoed gehad maar lang niet alles! Zeer slechte service zeker geen vakantie boeken hier!!!!!!! Van werven in Apeldoorn is echt een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen