Interfact Travel wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Interfact Travel viert feest!
Interfact Travel viert feest!
Interfact Travel uit Amsterdam heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie rondreizen gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,6 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Gaby Verdam (Interfact Travel):"Daar is die dan! We waren erg blij verrast toen we hoorden dat wij de reisgraag award voor onze rondreizen hebben gewonnen. Het voelt als een extra waardering van onze reizigers en dat is uiteindelijk waar wij voor aan het werk zijn. We bieden verschillende mooie rondreizen aan, die we op maat samenstellen. Ons hoofdproduct is eilandhoppen over de Griekse eilanden en daarnaast hebben we veel prachtige reismogelijkheden naar Zuid-Afrika en Scandinavië (winter en zomer). Omdat wij persoonlijk contact hebben met al onze reizigers weten wij snel waar onze klanten naar op zoek zijn. Zo kunnen wij een passende reis aanbieden. En het leukste is dan natuurlijk om na afloop van de reis een mooie review te krijgen. Omdat wij voor elke bestemming onze “specialist” hebben op kantoor kunnen wij advies geven uit eigen ervaring. Griekenland bijvoorbeeld, kent inmiddels niet veel eilanden meer die wij niet hebben bezocht! Ook Zuid-Afrika is een bestemming die wij vaak hebben mogen bezoeken. Elke keer komen we weer terug met een nieuwe kleine lodge of lieve mensen die mooie excursies aanbieden! Al onze bestemmingen zijn bekend bij minimaal 1 van ons team. Bekijk hier onze voorbeeldreizen voor zowel zomer als winter. Wij horen graag welke originele reis u wilt maken en waar de pure beleving een belangrijke voorwaarde is! Nogmaals dank aan al onze reizigers die een mooie review hebben achter gelaten. We hopen nog veel meer reviews te mogen ontvangen in het nieuwe jaar!"

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws