Diverse nieuwe groepsreizen bij Kras

Geschreven op 20 juni 2017 door Anique

India is een van de bestemmingen
India is een van de bestemmingen
Kras heeft diverse nieuwe rondreizen in haar aanbod. De reizen verschillen van familiereizen tot groepsreizen en gaan naar plekken over de hele wereld.

Noord-Amerika en Australië

Heb je er altijd al van gedroomd om West-Canada te bezoeken? Het is nu mogelijk een nieuwe 19-daagse rondreis Spectaculair West-Canada te maken is groepsvorm. Ga je liever voor een rondreis Down Under? Dan is de rondreis Adembenemend Australië iets voor jou. De reis duurt 22 dagen en je maakt een uniek bezoek aan Perth in het westen van het land. Ook Sydney, Melbourne en Cairns worden natuurlijk niet overgeslagen. Tot slot is de rondreis Western Wonderlands in Amerika een aanrader. De reis duurt 14 dagen en is een prachtige winterreis.

Afrika

Een andere nieuwe rondreis is de reis Tropisch Madagaskar van 18 dagen. Je krijgt de gelegenheid om de maki en lemuren te spotten, bezoekt het regenwoud en prachtige stranden. Zou je graag veel van Afrika zien in een korte tijd? Boek dan de 19-daagse rondreis Avontuurlijke lodgesafari Desert & Delta. Deze groepsrondreis brengt je door Namibië, Zimbabwe, Zuid-Afrika en Botswana.

Azië

Altijd de bergen van de Himalaya al willen bekijken? Tijdens de nieuwe 16-daagse rondreis door indrukwekkend Nepal krijg je hier de kans voor. Ook de rondreis Bali Compleet is een aanrader als je van de Indonesische cultuur wilt proeven. In 15 dagen bezoek je onder andere Ubud en Lovina en verblijf je in comfortabele hotels. De rondreis Royal Rajasthan & Goa is tevens nieuw. Met eerst al het moois in het noorden van India, waarna je daarna heerlijk gaat genieten aan de westkust. Ook de Taj Mahal zit bij deze reis natuurlijk in het programma.

Familiereizen

In 23 dagen reis je door het afwisselende Vietnam. Er is veel afwisseling tussen steden en natuur, je overnacht met je familie op een boot in Halong Bay en gaat onder andere twee dagen wandelen rondom Mai Chau. Een opkomende bestemming voor een rondreis is Sri Lanka. Ook naar dit land wordt er een nieuwe familiereis georganiseerd. Je gaat slapen in de jungle, reist in een kleine groep en er zijn weinig lange reisdagen.

Suriname

Suriname is een bestemming die bij Kras ook nieuwe rondreizen heeft gekregen. Zo is er nu de rondreis Suriname actief, waarbij je onder andere een fietstocht door de plantages van Commewijne maakt, maar ook de rondreis In de ban van Suriname. In 16 dagen bezoek je in een kleine groep van maximaal 12 mensen al het moois van Suriname. Een unieke combinatiereis die slechts eenmalig is, is de rondreis Suriname en Curaçao. Je maakt excursies naar Paramaribo en verblijft in het binnenland. De reis duurt 14 dagen. Tot slot is er ook nog een nieuwe rondreis voor mensen die Suriname graag in vogelvlucht zouden zien, namelijk de rondreis Kleurrijk Suriname van 9 dagen.

Nieuws