Kras bestaat 90 jaar!

Geschreven op 24 februari 2012 door Vanessa

Het pand van Kras
Het pand van Kras
AMMERZODEN - KRAS.NL bestond op donderdag 23 februari 2012 exact 90 jaar en viert een jaar lang feest. Het begon allemaal in 1922 toen Johan Kras de onderneming startte. De eerste activiteit was een lijndienst met een paardentram tussen Ammerzoden en ‘s Hertogenbosch. Het huidige KRAS.NL (sinds 1999 een volle dochter van TUI Nederland) biedt vakanties naar meer dan tachtig landen wereldwijd.

Het 90-jarig bestaan laat KRAS.NL natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Deze mijlpaal wordt een jaar lang gevierd met vele acties. Denk bijvoorbeeld aan een forse prijsverlaging of 90 euro korting. In de wekelijkse nieuwsbrief, die dit jaar in een speciaal jubileumjasje is gestoken, worden acht speciale aanbiedingen aangekondigd. Elke dag van de week is één van deze aanbiedingen te boeken.

KRAS.NL deelt nog meer cadeautjes uit. Vanaf vandaag kunnen bezoekers van kras.nl het spel ‘In 90 seconden om de wereld met KRAS.NL’ spelen. Winnaars maken kans op een reis en alle deelnemers ontvangen een actiecode voor 10 euro korting per boeking. Kijk voor meer informatie over het jubileumjaar en de rijke historie van KRAS.NL op 90jaarkras.nl.

Nieuws