Kras introduceert luxe touringcar

Geschreven op 19 april 2016 door Danique

Doping van de Kras touringcar
Doping van de Kras touringcar
Kras voegt vanaf april als eerste van Nederland de Setra Top Class Touringcar toe aan hun vloot. De Setra Top Class Touringcar is een exclusief merk van Dailmler AG, deze bus wordt ook wel de 'Dreamliner' genoemd onder de bussen. De nieuwste touringcar is een echte aanwinst voor Kras, hij staat vooral bekend om zijn luxe, comfort en veiligheid. Vanaf deze zomer zal de bus meerdere malen worden ingezet voor rondreizen in Europa.

Doping touringcar

Naast de Setra Top Class Touringcar, voegt Kras Touringcars nog twee Mercedes Benz Touringcars toe aan hun vloot. Hiermee komt het totale aantal van Kras Touringcars op 35 bussen bussen. De Setra Top Class Touringcar werd gedoopt bij Kras in Ammerzoden door Elie Bruynickx, CEO TUI Western Europe en Jozef Kras, algemeen directeur Kras Touringcars.

De Setra Top Class Touringcar

De nieuwste 'Dreamliner' bus beschikt over innovatieve en moderne faciliteiten aan boord. Vooral het glazen panoramadak en de uitzonderlijke grote ramen zijn een echte eyecatcher van de touringcar. In totaal bevat de touringcar 42 luxe stoelen die zowel achterwaarts als zijwaarts verstelbaar zijn. Ook hebben de passagiers beenruimte van maar liefst 91 centimeter. Daarnaast beschikt de bus over de modernste techniek qua airconditioning. De Setra Top Class Touringcar van Kras zal deze zomer al worden ingezet voor diverse rondreizen in Europa. 

Het Kras entertainmentsysteem

Voor reizigers is er een speciaal entertainmentsysteem, hiermee kunnen zij op hun eigen smartphone of tablet gratis diverse kranten, magazine en e-books downloaden. Het aanbod van het Kras entertainmentsysteem zal dagelijks vernieuwd worden tijdens de reis. Ook kun je de gehele reis je mobile devices gratis opladen via de USB-poort die bij iedere stoel zit. 

Nieuws