Nieuwe reizen voor 2018 bij Kras

Geschreven op 15 december 2017 door Paula

Paro, Bhutan
Paro, Bhutan
Reisorganisatie Kras heeft drie nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een 19-daagse busreis door Zweden en Noorwegen, een 9-daagse fietsvakantie langs de Donau Radweg en een 19-daagse rondreis door India en Bhutan.

De rondreis door Zweden en Noorwegen maak je met een touringcar. Ook maak je een boottocht naar de Geirangerfjord. Tijdens deze rondreis bezoek je onder andere Stockholm, de Lofoten, Trondheim, Bergen en Oslo. Deze reis vertrekt op maandag 18 juni 2018 en is nu boekbaar.

Tijdens de fietsvakantie maak je een rondreis met een groep en een Nederlandse reisleider. Je verblijf in hotels op basis van halfpension. De reis start in Passau, deze plaats bereik je met een touringcar. De fietsreis eindigt in Wenen en je reist ook terug naar Nederland met een touringcar. Deze reis vertrek vanaf mei 2018 en is nu boekbaar.

Tijdens de 19-daagse rondreis door India en Bhutan bezoek je onder andere Bagdogra, Gangtok, Thimpu, Paro en de Haa vallei. Je verblijft in verschillende hotels op basis van logies en ontbijt. Ook is de lunch en het diner op een aantal dagen inbegrepen. Deze reis vertrekt vanaf 16 april en is nu boekbaar.

Nieuws