Nieuwe reizen naar JordaniŽ met Kras

Geschreven op 25 maart 2019 door Femke

JordaniŽ
JordaniŽ
Kras heeft haar aanbod rondreizen uitgebreid met twee individuele rondreizen en een groepsreis naar Jordanië. Op deze prachtige bestemming ontdek je wereldwonderen en antieke steden. Bij de individuele rondreizen reis je op je eigen tempo en reis je comfortabel met privéchauffeur. Er is keuze uit twee thema's: Betoverend Jordanië en Jordanië cultuur & strand.

Betoverend Jordanië

Tijdens de reis Betoverend Jordanië stap je in de wereld van duizend-en-een-nacht. Je hebt hier alle tijd om het wereldwonder Petra, de toeristische trekpleister van Jordanië, te bewonderen. Daarna kun je relaxen aan de Rode Zee en de Dode Zee. Zo sluit je de reis ontspannen af. Deze reis is als individuele rondreis en als rondreis te boeken en duurt twaalf dagen.

Jordanië cultuur & strand

Deze dertiendaagse reis is een combinatie van cultuurschatten en vrije dagen. Op deze vrije dagen kun je genieten van het strand. De route is al voor je uitgestippeld en gaat langs alle bijzondere plekjes van het land. Een echt hoogtepunt door de Wadi Rum woestijn. Tijdens deze individuele rondreis heb je een privéchauffeur tot je beschikking, wat de reis extra comfortabel maakt.

Nieuws