Nieuwe rondreizen Engeland en Oostenrijk bij Kras

Geschreven op 30 november 2017 door Roos

Bezoek Isle of Wight tijdens je reis naar Engeland
Bezoek Isle of Wight tijdens je reis naar Engeland
Reisorganisatie Kras breidt het aanbod regelmatig uit. Zo zijn er weer twee bijzondere rondreizen toegevoegd aan het al erg uitgebreide aanbod. Het betreft een 6-daagse busreis naar Engeland en een 8-daagse langlaufreis naar Oostenrijk. Hier lees je meer over de nieuwe reizen van Kras.

6-daagse busreis Bournemouth en Isle of Wight

Nieuw is een 6-daagse busreis naar Bournemouth en Isle of Wight in Engeland. Je bezoekt tijdens deze rondreis onder andere Southampton, Stonehenge, Arundel Castle en Salisbury. De reis is inclusief ontbijt en diner en je wordt vervoerd per luxe Comfort Class touringcar. De nieuwe rondreizen vinden van mei tot en met september 2018 plaats en zijn nu al boekbaar. Prijzen beginnen bij €479,- per persoon.

8-daagse langlauf- en wandelreis Tirol

De nieuwe rondreis naar Oostenrijk is een 8-daagse langlauf- en wandelreis. Je verblijft tijdens deze bijzondere reis in Reutte en bezoekt in een week tijd de mooiste langlaufloipen van Tirol, onder andere het Lechtal en de Heiterwanger See. Het is geschikt voor wandelaars en ook skiërs. Naast Nederlandse reisleiding en vervoer per luxe Comfort Class bus bevat deze reis nog veel andere leuke extra's. De reis is boekbaar voor januari en februari 2018 en prijzen beginnen bij €469,- per persoon.

Verder heeft Kras nieuwe accommodaties toegevoegd aan het wintersportaanbod in onder andere Oostenrijk en Italië. Deze zijn ook boekbaar via de website.

Nieuws