Nieuwe rondreizen bij Kras

Geschreven op 28 december 2014 door Tl

Kras heeft een nieuwe rondreis door Canada
Kras heeft een nieuwe rondreis door Canada
Bij reisorganisatie Kras, specialist in het organiseren van rondreizen binnen en ver buiten Europa, zijn voor 2015 vele nieuwe rondreizen aan het aanbod toegevoegd. De reizen variëren van eilandhoppen op de Azoren tot aan een rondreis door het westen van Canada.

Nieuwe rondreizen binnen Europa

De rondreis Eilandhoppen Azoren is een van de nieuwe reizen bij Kras binnen Europa. In 11 dagen verken je vier eilanden, waarbij vooral natuur, cultuur en vulkanen centraal staan. Een leuke optie is de mogelijkheid om walvissen te gaan spotten. Een tweede reis is de rondreis Noorwegen, Puur Natuur. Deze reis is een must voor natuurliefhebbers, omdat onder andere de Geirangerfjord, de Sognefjord en Trollstigen worden bezocht. Een andere bijzondere excursiereis is die naar Bloemeneiland Madeira. Deze reis duurt 8 dagen en je verblijft in een viersterrenhotel. De rondreis Corsica & Sardinië is ook nieuw en laat je in 12 dagen beide eilanden zien. Hierbij ga je onder andere naar Cagliari en Ajaccio. Ook de unieke reis naar St. Petersburg, Moskou en de Trans-Siberië Express is onvergetelijk.

Nieuwe rondreizen buiten Europa

De rondreis Japan laat je het mystieke Japan in 15 dagen zien. Je bezoekt onder andere Tokyo, maakt een treinreis per Shinkansen en ontdekt het land van de Geisha's. Een andere nieuwe rondreis buiten Europa is de rondreis West-Canada & Seattle. Je komt hierbij vele mooie plekken van het grote land tegen. In 22 dagen bezoek je diverse nationale parken, maak je een excursie naar de Boeing fabriek en maak je een ritje per 'snow coach' in Banff.

Vertrekgarantie

De reizen bij Kras zijn met zorg samengesteld, met Nederlandssprekende reisleiders en hebben 100% vertrekgarantie. Ook is het bij vele rondreizen mogelijk om de reis te verlengen. Naast de bovenstaande nieuwe rondreizen zijn er nog meer nieuwe reizen te boeken vanaf 2015 bij Kras.

Nieuws