Nieuwe singlereizen bij Kras

Geschreven op 20 juni 2017 door Anique

Naar China wordt een nieuwe reis georganiseerd
Naar China wordt een nieuwe reis georganiseerd
Kras heeft diverse single rondreizen in haar aanbod. Daar zijn de laatste tijd enorm veel nieuwe reizen bijgekomen. Tijdens de singlereizen van Kras reis je in een (internationale) groep en zijn de prijzen altijd op basis van een 1-persoonskamer.

Singlereizen in Europa

Een van de nieuwe rondreizen is een singlereis naar Spanje, genaamd Authentiek Andalusië. Tijdens een andere singelreis in Europa ontdek je het prachtige Saureland. Cultuursnuiven kan tijdens de singelreis Griekenland – van Hercules naar Perciles. Hierbij maak je een 10-daagse reis van Athene naar Zakynthos.

Verre singlereizen

Klassiek China is tevens een nieuwe rondreis voor singles. De reis duurt 15 dagen en je bezoekt er onder andere Beijing, Xi'an en Shanghai. Wil je de Big Five spotten en het echte Afrika ervaren? Boek dan de kampeersafari van Kaap tot Victoria Falls. Je maakt deze reis met een internationaal reisgezelschap in 25 dagen. Een andere prachtige nieuwe kampeersafari is de reis Best of Namibië. Ook hier reis je weer per safaritruck in een internationale reisgroep. Het imposante Israël is tevens een nieuwe singlereis. In 8 dagen tijd bezoek je Jeruzalem, het meer van Tiberias en nog veel meer. De singlereis De zuidelijke parels van Thailand is werkelijk een pareltje. In 15 dagen reis je door Bangkok, je verblijft in de jungle van Khao Sok National Park en bezoekt de mooiste baaien. Naar Senegal wordt ook een nieuwe singlereis georganiseerd. De reis Senegal in vogelvlucht duurt slechts 9 dagen en is inclusief ontbijt, lunch en diner.

Nieuws