Vijf nieuwe zonbestemmingen bij Kras

Geschreven op 20 november 2017 door Paula

Skyline Benidorm
Skyline Benidorm
Kras heeft het aanbod in zonvakanties uitgebreid. Het gaat om verschillende bestemmingen binnen en buiten Europa. De nieuwe verblijven bevinden zich in Egypte, Portugal, Spanje en op Curaçao en hebben minimaal drie sterren. Twee hotels hiervan zijn bestemd voor een zonvakantie en in de andere drie hotels kun je heerlijk overwinteren.


Het hotel Oasis Parcs Coral Estate op Curaçao bevindt zich in Willemstad, heeft vier sterren en ligt direct aan zee. Je kunt hier verblijven voor 9 tot 23 dagen. Het resort Bel Air Azur Resort in Egypte ligt in Hurghada en is gekwalificeerd met vier sterren. Dit is een adults only resort en je kunt hier verblijven voor 6 tot 22 dagen.

Hotel Apt. Veleiro in Portugal ligt dicht bij het strand in Monte Gordo. Je kunt hier heerlijk 29 tot 106 dagen overwinteren. Het hotel bestaat uit verschillende appartementen en is gekwalificeerd met drie sterren. Ar Ambar Beach is een hotel in Spanje aan de Costa Blanca in Calpe. Het is gekwalificeerd met drie sterren en is de ideale plek om te overwinteren voor 23 tot 78 dagen. Het hotel is gelegen aan de boulevard en ligt vlak bij het strand en het centrum. Wil jij overwinteren in Benidorm? Kies dan voor Apartamentos Turisticos Terralta. Dit appartementencomplex heeft drie sterren en ligt aan de rand van Benidorm op loopafstand van het strand. Hier kun je verblijven voor 23 tot 78 dagen.

Nieuws