Schrijf een ervaring over Maris Life en maak kans op mooie prijzen!

Maris Life wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Emma en Mariska met de Reisgraag Award 2017
Emma en Mariska met de Reisgraag Award 2017
Maris Life heeft de Reisgraag Award 2017 gewonnen voor beste reisorganisatie in de categorie Singles reizen. De jonge reisorganisatie kreeg van haar klanten een gemiddelde beoordeling van 9,1. Dat is een erg goede prestatie, aangezien de reisorganisatie nog maar twee jaar bestaat.

Emma & Mariska (Maris Life): "Wow! Wat super dat we al in ons tweede jaar bekroond worden met deze geweldige publieksprijs! Daar zijn we ontzettend trots op. Wij en onze medewerkers op locatie doen er alles aan om het onze gasten zo veel mogelijk naar de zin te maken. Deze award bewijst dat dat helemaal gelukt is. Komend jaar kunnen alleenstaande ouders op nog meer mooie plekken genieten van een welverdiende vakantie. We hebben mooie nieuwe bestemmingen opgenomen zoals Disneyland Parijs, Zweden, Frankrijk en Portugal. En uiteraard kan je ook mee naar onze ‘oude’ bestemmingen zoals Ibiza, Malaga en Kos."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.