Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Peter Langhout

Url: https://www.peterlanghout.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: excursiereizen

Logo van Peter Langhout

Op 18 december heeft Peter Langhout Reizen financieel onvermogen gemeld bij de SGR
Reizen die nog moeten vertrekken zullen niet meer worden uitgevoerd. Boeken via de website is ook niet meer mogelijk. Reizigers ontvangen van SGR een uitnodiging om een claim voor hun vooruitbetaalde reissom in te dienen. Zij ontvangen een e-mail van SGR met instructies. SGR verwacht dit op kort termijn te kunnen versturen. Houdt de website van SGR in de gaten voor laatste updates.


Peter Langhout Reizen is een reisorganisatie voor busreizen, autovakanties, fietsvakanties, cruise reizen, stedentrips, pretpark arrangementen en meer. Ze organiseren sinds 1987 compleet verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. De organisatie is gestart als busreisorganisatie maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround reisorganisatie. Ze bieden honderden verschillende reizen aan naar meer dan 25 verschillen landen, binnen en buiten Europa.

De busreizen bieden ze alleen aan in bestemmingen binnen Europa. Zo zijn Duitsland, Oostenrijk, Kroatië en Italië populaire bestemmingen. Ook bieden ze busreizen aan naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs en naar een Formule 1 wedstrijd. Bij de all inclusive busvakanties zijn naast de busreis en het all inclusive verblijf ook veel excursies in de omgeving inbegrepen. Als je kiest voor een fietsreis zijn er verschillende themareizen, kies bijvoorbeeld voor een smokkelroute in Duitsland of voor de Vlaamse Bierenroute.

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen biedt ook groepsreizen aan, ze werken met groepen vanaf twintig personen. Als je het contactformulier invult op de website krijg je een vrijblijvende offerte. De groepsreizen zijn op maat te maken. De wensen van de reizigers worden hierbij als uitgangspunt genomen. De reizen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Ook is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 20 december 2019 bestemming: Duitsland, reisperiode: december 2019

Geweldige chauffeur Eddy,gedateerd hotel Brauwer ,maar wel heel goed schoon en gastvrij ,en goed te eten en te drinken leuk en gezellige medepassagier . ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Reis naar disneyland is door Peter Langhout geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen, geld zou binnen 5 tot 10 werkdagen teruggestort worden. 6weken verder en ik heb nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mail, de meiden aan de telefoon mogen niemand doorverbinden, ze wuiven het weg dat er zieken zijn op de afdeling maar als ik hieronder andere recensies lees, gebruiken ze dit als vaste smoes. Ze mogen kennelijk maar een paar betalingen per dag doen, dus dweilen met de kraan open. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 oktober 2019 bestemming: Noorwegen / rondreis, reisperiode: september 2019

We moesten helaas annuleren. nu wachten we twee maanden nog steeds op teruggave van de reissom ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen