Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Peter Langhout

Url: https://www.peterlanghout.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: excursiereizen

Logo van Peter Langhout

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen is opgericht in 1987 en gevestigd in Alphen aan den Rijn. Het aanbod van deze reisorganisatie bestaat uit geheel verzorgde vakanties van hoge kwaliteit. Aanvankelijk organiseerde de reisorganisatie alleen busreizen en stedentrips, maar inmiddels is het vakantieaanbod behoorlijk gegroeid en kan de reiziger ook kiezen uit autovakanties, cruises, rondreizen en pretparkarrangementen zoals Disneyland Parijs. Je kunt bestemmingen binnen Nederland boeken, maar Peter Langhout biedt ook veel bestemmingen aan in heel Europa. Dankzij het brede aanbod heeft Peter Langhout Reizen voor ieder wat wils. Daarnaast kun je ook een groepsreis op maat laten maken. Met veel expertise helpen de medewerkers van Peter Langhout Reizen je bij het samenstellen van de groepsreis.

Iedere reis van Peter Langhout Reizen is ontworpen door professionele vakmensen. Hierbij zijn de wensen van de reizigers als uitgangspunt genomen. De reizen zijn geschikt voor een brede doelgroep en kwaliteit en betrouwbaarheid staan er hoog in het vaandel. Voor meer informatie, hulp bij het boeken van je vakantie of vragen kun je altijd contact op nemen met de werknemers van Peter Langhout Reizen. Ook via de website van Peter Langhout kun je alle reizen boeken.

op 4 maart 2019 bestemming: Engeland / York, reisperiode: december 2018

Geweldig goed geregeld,boot hotel bus ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 januari 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: februari 2019

Reis geboekt voor 21 februari 2019 naar Praag. Door te weinig belangstelling werd de reis gecancelled. Inmiddels weken verder en na 2 keer informeren, nog steeds mijn reeds betaalde geld niet terug. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 oktober 2018 bestemming: Frankrijk / Disney, reisperiode: november 2018

Het boekingsproces van Peter Langhout is erg snel en simpel. Je merkt aan alles dat de organisatie ervoor heeft willen zorgen dat je snel boekt. Helaas heeft dit in ons geval enorm nadelig uitgepakt.. Doordat de site je zo snel mogelijk wil laten boeken hebben wij de kleine lettertjes gemist.

Onze situatie: 8 volwassenen willen graag naar disney en vinden een mooie kamer voor 8 personen. Bij het boeken geven we duidelijk aan dat het gaat om 8 volwassenen. Na het boeken blijkt dat het gaat om een kamer met 2x een tweepersoons bed en 2x een kinder stapelbed (160 cm Max.).

We boekten uiteindelijk met 8 volwassenen een kamer voor 4 volwassenen en 4 kinderen. Dit kan allemaal in de boekingsmodule van Peter Langhout. Helaas kwamen we hier te laat achter.

Dan kom je in de onwelwillende hel terecht die Peter Langhout Klantenservice heet. Hier word je doodleuk verteld dat dit je eigen schuld is omdat het op de website beschreven staat. Ook de bereidheid van Peter Langhout om een oplossing te zoeken is inmiddels tot 0 gezonken. Waar de organisatie uitblinkt in het pre-sales proces laten ze je na het boeken in de kou staan. Als je zelf met een oplossing komt gooien ze er makkelijk 65 Euro P.P. bovenop om je boeking te wijzigen.

Op een gegeven moment is mij aan de telefoon het volgende verteld (dit zijn directe quotes van een medewerker): "Als u dat niet goed doet bent u ook wel een beetje dom", "Het hotel gaat hier echt geen aanpassing in doen en Peter Langhout is ook niet van plan om maar een euro in te leveren".

Buiten het niet willen meedenken en het constructief oplossen van problemen weigeren zijn sommige medewerkers ronduit onbeschoft en kleinerend.

We moeten nog gaan en hebben nu allemaal al geen zin meer. Mocht u willen boeken bij Peter Langhout, neem mijn waarschuwing ter harte en doe het niet! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen