Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Peter Langhout

Url: https://www.peterlanghout.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: excursiereizen

Logo van Peter Langhout

Peter Langhout Reizen is een reisorganisatie voor busreizen, autovakanties, fietsvakanties, cruise reizen, stedentrips, pretpark arrangementen en meer. Ze organiseren sinds 1987 compleet verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. De organisatie is gestart als busreisorganisatie maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround reisorganisatie. Ze bieden honderden verschillende reizen aan naar meer dan 25 verschillen landen, binnen en buiten Europa.

De busreizen bieden ze alleen aan in bestemmingen binnen Europa. Zo zijn Duitsland, Oostenrijk, Kroatië en Italië populaire bestemmingen. Ook bieden ze busreizen aan naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs en naar een Formule 1 wedstrijd. Bij de all inclusive busvakanties zijn naast de busreis en het all inclusive verblijf ook veel excursies in de omgeving inbegrepen. Als je kiest voor een fietsreis zijn er verschillende themareizen, kies bijvoorbeeld voor een smokkelroute in Duitsland of voor de Vlaamse Bierenroute.

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen biedt ook groepsreizen aan, ze werken met groepen vanaf twintig personen. Als je het contactformulier invult op de website krijg je een vrijblijvende offerte. De groepsreizen zijn op maat te maken. De wensen van de reizigers worden hierbij als uitgangspunt genomen. De reizen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Ook is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 13 september 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: oktober 2019

Reis werd geannuleerd wegens te weinig boekingen, wacht al weken op teruggave van mijn geld. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 augustus 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: augustus 2019

De chauffeur was geweldig exursies ook prima daarom e en 6 als het om het hotel en het eten gaat een 2 het eten da zetten wij onze hond nog niet voor na een klacht was het 1 dag redelijk daarna was het weer niks koude kool lauwe patat en penne op 1 bord een vaag koekje als dessert 2 halve eieren daarover werd bouillon gegooid dat was nog te eten di was mijn 1ste en ook mijn laatste reis met peter langhout. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 9 juli 2019 bestemming: Noorwegen / rondreis, reisperiode: juni 2019

Omdat er slechte excursieis zijn losse hotels onderweg matig en het hotel voor 4 dagen in noorwegen gedropt in skihotel waar 350personen ook gedropt zijn en dus ook eten.Dus vreetschuur ! en geen vertier voor de avond op 1100m hoogte. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen