Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Peter Langhout

Url: https://www.peterlanghout.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: excursiereizen

Logo van Peter Langhout

Peter Langhout Reizen is een reisorganisatie voor busreizen, autovakanties, fietsvakanties, cruise reizen, stedentrips, pretpark arrangementen en meer. Ze organiseren sinds 1987 compleet verzorgde vakanties in binnen- en buitenland. De organisatie is gestart als busreisorganisatie maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround reisorganisatie. Ze bieden honderden verschillende reizen aan naar meer dan 25 verschillen landen, binnen en buiten Europa.

De busreizen bieden ze alleen aan in bestemmingen binnen Europa. Zo zijn Duitsland, Oostenrijk, Kroatië en Italië populaire bestemmingen. Ook bieden ze busreizen aan naar bijvoorbeeld Disneyland Parijs en naar een Formule 1 wedstrijd. Bij de all inclusive busvakanties zijn naast de busreis en het all inclusive verblijf ook veel excursies in de omgeving inbegrepen. Als je kiest voor een fietsreis zijn er verschillende themareizen, kies bijvoorbeeld voor een smokkelroute in Duitsland of voor de Vlaamse Bierenroute.

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen biedt ook groepsreizen aan, ze werken met groepen vanaf twintig personen. Als je het contactformulier invult op de website krijg je een vrijblijvende offerte. De groepsreizen zijn op maat te maken. De wensen van de reizigers worden hierbij als uitgangspunt genomen. De reizen zijn geschikt voor een brede doelgroep. Ook is de organisatie aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds zodat kwaliteit gewaarborgd blijft en je met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

op 3 mei 2019 bestemming: Oostenrijk / Karintie, reisperiode: april 2019

De reis is door Peter langhout geannuleerd wegens te weinig animo.
Wachten nu al paar weken op terug storten van.de reissom ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 maart 2019 bestemming: Engeland / York, reisperiode: december 2018

Geweldig goed geregeld,boot hotel bus ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 januari 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: februari 2019

Reis geboekt voor 21 februari 2019 naar Praag. Door te weinig belangstelling werd de reis gecancelled. Inmiddels weken verder en na 2 keer informeren, nog steeds mijn reeds betaalde geld niet terug. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen