Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Top 5 populairste kerstreizen van Peter Langhout

Kerstversiering op een sfeervolle kerstmarkt
Kerstversiering op een sfeervolle kerstmarkt
Reisorganisatie Peter Langhout staat bekend vanwege het uitgebreide aanbod rondreizen en dagtrips. Zo hebben zij ook een groot aanbod in kerstreizen, Wil je de kerstdagen graag samen met leuke medepassagiers beleven en samen op bezoek gaan bij een gezellige kerstmarkt? Veel reizen van Peter Langhout gaan gegarandeerd door! Ben je nou benieuwd naar de meest populaire kerstreizen? Wij hebben een overzicht gemaakt van de top 5 populairste kerstreizen van Peter Langhout. Ondanks dat de zomer nog niet ten einde is geldt voor sommige kersreizen dat ze al bijna vol zitten. Wacht dus niet te lang.

12-daagse kerstreis Karinthië

Dit is de meest populaire kerstreis van Peter Langhout en is vaak snel volgeboekt. Je verblijft deze reis in hotel Rossmann is het Oostenrijkse Karinthië, vlakbij de grens met Italië en Slovenië. Landen die je zeker een bezoekje brengt tijdens deze reis. Je vertrekt op 22 december voor deze 12-daagse reis en brengt dus de kerstdagen en oud & nieuw door in het buitenland. Vanafprijs van deze reis is €729,- p.p. op basis van halfpension. Boek deze reis nu.

12-daagse kerstreis Tirol

Gegarandeerd sneeuw tijdens de feestdagen, dat is in Tirol geen probleem. Beleef kerst en oud & nieuw in een winterlandschap en ontdek de sfeervolle kerstmarkt van Nürnberg, Tijdens deze reis bezoek je o.a. ook Innsbruck, Oberammergau en München. Vanafprijs van deze reis is €799,- p.p. op basis van halfpension. Ook nu vertrek je op donderdag 22 december en kom je pas in het nieuwe jaar weer terug in Nederland. Boek deze reis nu.

Disneyland Parijs

Als iets wel magisch is dan is het Disneyland Parijs tijdens de feestdagen. De hele maand december is het park versierd in kerstsfeer en kun je de Disneyland figuren zien in hun mooiste kostuum. Overal waar je kijkt zie je schitterende lichtjes, dwarrelend sneeuw en mooie kerstslingers die de weg wijzen richting het sprookjesachtige Kasteel van Doornroosje. Peter Langhout heeft verschillende reizen naar Disneyland Parijs. Bekijk de mogelijkheden naar Disneyland.

6-daagse reis naar Praag

Tijdens de kerstdagen verblijven in de Gouden Stad, het kan bij Peter Langhout. Tijdens deze 6-daagse reis bezoek je o.a. de kerstmarkt, de Praagse burcht en krijg je een lichttour door de sfeervol verlichte stad. Je vertrekt op donderdag 22 december en komt op dinsdag 27 december weer terug. Op Eerste Kerstdag geniet je van een heerlijk kerstdiner in het hotel. Prijs van deze reis begint bij €329,- per persoon o.b.v. halfpension. Boek deze reis nu.

3-daagse kerstreis Düsseldorf en Aken

Tijdens deze 3-daagse reis breng je een bezoek aan de kerstmarkt in Dusseldorf en aan de kerstmarkt in Aken. Je vertrekt op vrijdag en kunt het hele weekend kerstinkopen gaan doen. Deze reis vertrekt vanaf vrijdag 25 november wekelijks tot vrijdag 16 december. Vanafprijs is €139,- op basis van logies en ontbijt. Boek deze reis nu.