Schrijf een ervaring over Reisbureau Reisgraag.nl en maak kans op mooie prijzen!

Reisbureau Reisgraag.nl is 24/7 bereikbaar

De openingstijden van het reisbureau
De openingstijden van het reisbureau
Reisbureau Reisgraag.nl is een reisbureau dat 24/7 bereikbaar is. Op onze website vind je een online reisaanbod waarop je jouw reis direct kan boeken. Daarnaast zijn wij ook tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. Kom je liever langs op kantoor? We ontvangen je hier graag! Maar wist je dat 24/7 bereikbaar ook wil zeggen dat we altijd bereikbaar zijn als je op reis bent? Zo ga je met een gerust hart op reis. 

Online reisaanbod

De website van Reisgraag.nl is ieder moment van de dag te raadplegen. Naast informatie over meer dan 145 landen, vind je hier ook een online reisaanbod. Bij het kopje ‘Reisaanbod’ vind je al onze reizen. We hebben meer dan 18.000 reizen online staan. Dit zijn pakketreizen die direct door jou kunnen worden geboekt. De bestemmingen die op het reisaanbod worden aangeboden variëren van huisjes in Nederland tot aan zonvakanties in Europa. Ook bieden we veel reizen aan buiten Europa, dan moet je denken aan bestemmingen als Mauritius, Kaapverdië, Indonesië en Zuid-Afrika. Ook als je op zoek bent naar een stedentrip dan zit je goed op onze website. Door de diverse filters die worden aangeboden kan je precies filteren op de perfecte vakantie voor jou. Selecteer altijd het reisgezelschap, de reisperiode en de bestemming. Zo heb je het beste resultaat. Vervolgens kan je verder filteren op bijvoorbeeld het aantal sterren van een accommodatie, het type verzorging, het type vervoer en welke kenmerken een accommodatie moet hebben. Denk hierbij aan een zwembad, restaurant, bar of als een accommodatie direct aan het strand of bij het centrum moet liggen.  

De website van Reisgraag.nl
De website van Reisgraag.nl

Heb je eenmaal een leuke accommodatie gevonden dan krijg je op de accommodatiepagina meer informatie. Hier lees je wat alle faciliteiten zijn, vind je voldoende foto’s en lees je ervaringen van anderen over de accommodatie. Bij het kopje ‘Prijzen en beschikbaarheid’ kan je de gewenste datum selecteren en komt de juiste prijs voor jouw reisgezelschap eruit. Vervolgens is de reis eenvoudig in te boeken. Heb je voor het boeken toch nog vragen? Dan kan je contact met ons opnemen per mail, telefoon of via de chat.  

Op reis altijd bereikbaar 

Eenmaal op reis zijn we ook 24/7 bereikbaar. Als je een reis bij Reisbureau Reisgraag.nl boekt, krijg je bij de reispapieren altijd een noodnummer van de touroperator en van ons. Het noodnummer van de touroperator is er altijd voor de eerste klachten, mochten deze je niet verder kunnen helpen dan kan je ons bereiken via ons eigen noodnummer. Via dit nummer kan tevens een Whatsapp gestuurd worden, op deze manier kan je altijd een vraag stellen tijdens jouw vakantie en krijg je hier snel antwoord op. Ook voor de minder dringende zaken erg handig!