Club Adventure Jeugdvakanties

Url: https://www.clubadventure.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Club Adventure Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties organiseert vakanties voor kinderen van 5 tot 16 jaar. De organisatie bestaat al bijna 30 jaar en is daardoor zeer ervaren in het organiseren van de leukste jeugdvakanties. De begeleiding staat dag en nacht voor je klaar en de locatie is altijd midden in de natuur, zodat je een avontuurlijke vakantie beleeft. Club Adventure Jeugdvakanties beschikt over 9 verschillende accommodaties, waarvan 3 in het buitenland.

Er zijn vakantiekampen voor iedere leeftijd, elke interesse en verschillende reisduur. Zo is er een Outdoor Kids Camp waar de jongste kinderen (5 t/m 8 jaar) van alles kunnen beleven in de buitenlucht. Er is genoeg avontuur en actie voor de jonge survivallers tijdens verschillende themadagen en sport- en spelactiviteiten. In de avond spelen ze bosspelen en gaan ze liedjes zingen bij het kampvuur. Ze kunnen ook met echte biologen op pad en de dierentuin bezoeken tijdens het Animal Adventure kamp. Voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 10 jaar is er nog meer keuze: van Survivalkamp tot Ponykamp en van Crea Girls Camp tot Game & Reality Camp. De jeugdvakanties zijn voor jeugd in de leeftijd van 10 t/m 13 jaar. Zij hebben de keuze uit voorgaande opties en nog een paar andere kampen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Wakeboard Camp, Surfkamp in Zandvoort of op survival in de Ardennen? Ook de jongeren van 13 t/m 16 jaar kunnen naar Zandvoort, de Ardennen of zelfs Spanje. In Spanje staan de vakanties in het thema van watersport en surfen.

Om veiligheid te kunnen garanderen heeft Club Adventure Jeugdvakanties het keurmerk Kindervakanties en is de reisorganisatie aangesloten bij de VeBON, RECRON en zijn ze TUV gecertificeerd.

op 28 januari 2019 bestemming: Nederland / Overasselt, reisperiode: augustus 2018

Onze kinderen hebben een toptijd gehad en praten er nog steeds over! ... Lees meer

  • Algemeen 9