Interview Club Adventure Jeugdvakanties

Interview met Chantal de Waal
Interview met Chantal de Waal van Club Adventure Jeugdvakanties

Persoonlijke vragen voor de geïnterviewde

Vertel eens wat over jezelf, hoe lang werk je al bij de organisatie? Wat is je huidige functie? Heb je ook andere functies gehad? Wat vind je wel/niet leuk aan je functie?
Mijn naam is Chantal de Waal en mijn taken bij Club Adventure zijn voornamelijk correspondentie en boekingen verwerken en daarnaast ben ik het 1e aanspreekpunt voor ouders bij vragen of advies. Het persoonlijk contact met ouders vind ik ook meteen het leukste van dit werk. Ik ben zelf moeder van een tweeling van 8,5 jaar die ook ieder jaar deelnemen aan een kamp.
Door mijn eigen ervaring en die van mijn kinderen met Club Adventure jeugdvakanties kan ik wellicht de laatste twijfels die de klant nog heeft wegnemen. Tevens zorg ik er samen met het hele team voor dat uw kind bij ons in goede handen is en een onvergetelijk leuke kampweek bij ons zal beleven.

Vragen over de organisatie

Hoe is het bedrijf ontstaan?
27 jaar geleden zijn wij als een van de pioniers begonnen in Nederland met survivalkampen. Tegenwoordig hebben wij naast de survivalkampen een breed aanbod aan actieve jeugdvakanties.

Waarom is destijds voor de bedrijfsnaam gekozen?
Wij zijn een avontuurlijke reisorganisatie dat met een clubgevoel werkt. Persoonlijk, transparant en je voelt je meteen thuis, vandaar de naam.

Wat is de visie en missie van de organisatie?
Wij bieden kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke vakanties voor de jeugd met duidelijke structuur en heldere regels in een veilige en natuurlijke omgeving.

Wie is de doelgroep?
Kinderen en jeugd tussen de 5 – 16 jaar

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht. We werken met de beste veiligheidssystemen. Onze locaties staan midden in de natuur en we werken met de beste mensen die volkomen transparant zijn in alles wat ze doen.

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
Erg populair zijn het game & reality camp, bushcraft en onze survival kampen zowel in Overasselt als in de Ardennen. Daarnaast bieden wij ieder jaar een aantal nieuwe kampen aan. Zoals dit jaar het Grijze Jager kamp, bekend van de boeken van John Flanagan.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
Kinderen willen steeds vaker ook wat “leren” op kamp. Daarom bieden we dit jaar het English adventure aan. Boek je dit kamp dan krijg je 2 uur Engelse les per dag.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
Professionele en enthousiaste begeleiding, eigen locaties midden in de natuur. Wij luisteren naar de mening van ouder en kind om zo binnen de organisatie te sturen.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Een professionele organisatie waarbij het kind een onvergetelijke kampweek zal beleven en waarbij we de ouders kunnen garanderen dat zijn/haar kind in goede handen is. Zo werken we o.a. met het 4 ogen beleid.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
Wij zijn SGR lid, dit biedt de klant financiële zekerheid. Wij zijn geen ANVR lid maar hebben onze eigen voorwaarden die op onze website terug te vinden zijn.

Heb je nog iets toe te voegen?
Wat gaan uw kinderen beleven deze zomer? Onze kampen zijn zorgeloos voor de ouders, avontuurlijk voor de jeugd!