Reviews over EasyJet

Pagina 2 van 2 met 131 resultaten

op 1 januari 2018 bestemming: Schotland / Glasgow, reisperiode: december 2017

Zeer veel vetraging verkeerde informatie rondom vertraging terwijl ieder een netjes optijd vliegt op heenweg 3uur vertrging en terugweg 5uur vertraging easy jet heeft het hele weekend negatief beinvloed denk goed na want hier geld goedkoop is duurkoop ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 december 2017 bestemming: Italië / Milaan, reisperiode: oktober 2017

Bij de terugreis uit Milaan was mijn koffer beschadigd. Easyjet heeft mij een nieuwe koffer gestuurd. Prima service! De vluchten waren overigens ook prima! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 20 november 2017 bestemming: Engeland / Liverpool, reisperiode: november 2017

De vlucht was ruim 2 uur vertraagd en vervolgens moet je je handbagage nog inchecken, waardoor we de laatste trein naar Manchester misten. Easyjet is niet aan te raden, stoelen zijn erg krap vergeleken met andere maatschappijen en het is niet goed geregeld. Dit is de laatste keer vliegen met easyjet ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 13 november 2017 bestemming: Schotland / Edinburgh, reisperiode: april 2017

Erg fijne vlucht gehad, vriendelijk personeel en goede service.

  • Algemeen 9
op 29 oktober 2017 bestemming: Engeland / London, reisperiode: mei 2017

Op het moment dat we Schiphol binnen kwamen lopen, kwamen we er achter dat de vlucht 2 uur vertraagd was. Deze 2 uur werd 3 uur en uiteindelijk 5 uur. We kregen een een vergoeding waarvan we net geen 2 koppen koffie konden kopen. 5 uur later aangekomen op Londen Gathwick, hadden we het probleem dat we niet meer langs ons hotel konden om ons in te checken en de koffers weg te brengen. Hierdoor waren we verplicht om op Gathwick Airport onze koffers achter te laten. We moesten rennen om de eerst volgende trein te halen die naar het Victoria station ging, omdat we een half uur later kaarten hadden voor de voorstelling van Wicked. Uiteindelijk hebben wij de voorstelling net kunnen halen. Helaas moesten wij daarna weer terug naar het vliegveld om onze koffers op te halen om vervolgens naar ons hotel te kunnen om ons in te checken. En dit in de 36 uur die we maar naar Londen hadden geboekt vanuit huis gerekend.

  • Algemeen 4
op 28 oktober 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2017

Drama, op zowel heen als terugreis moest handbagage in het ruim met als gevolg wachten op je handbagage... Daarvoor neem je toch geen handbagage mee! Verder vertraging...

  • Algemeen 3
op 25 oktober 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2017

Fijne mensen goede personeels leden aan boord

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: augustus 2017

We vlogen met Easy Jet en de reis was heel comfortabel en alle ging naar wens. Ik zou zo weer met deze maatschappij vliegen.

  • Algemeen 8
op 28 augustus 2017 bestemming: Italië / Milaan, reisperiode: juli 2017

Het was een goeie vlucht met prima personeel alles verliep goed en waren vriendelijk.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2017 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: september 2017

Wegens heupoperatie heb ik vorige week 3 dgn nodig gehad om reis te annuleren. Via email was niet mogelijk. Moest tel. via 0900 ... Daar kreeg ik uitleg in onverstaanbaar 'Cockney Engels'. Uiteindelijk over het weekeinde via Facebook kunnen annuleren. Wacht nog op bevestiging van annulering, omdat mijn verzekering zonder deze bevestiging niet uitkeert.

  • Algemeen 3
op 15 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: juli 2017

Gewoon prima!!!

  • Algemeen 9
op 24 juli 2017 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: juni 2017

Op de site van easyjet staat vermeld dat je je wandelstok als handbagage mee kan nemen. Op het vliegveld van Toulouse bleek dat niet mogelijk te zijn en ik moest betalen voor het vervoer in bagageruimte. Daarbij stuit ik steeds op "o oeps error 404" als ik hun contactformulier voor een klacht klachten op hun site in wil vullen.

  • Algemeen 4
op 5 juli 2017 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: juli 2017

Vanwege een medische crisis is er door het cabine personeel geweldig gehandeld. Complimenten.

  • Algemeen 8
op 13 mei 2017 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: mei 2017

Vlucht geannuleerd 13 uur voor vertrek , 1e alternatief 32 uur later geen opgave van reden. familie bezoek kan hierdoor niet doorgaan , heel onbetrouwbare maatschappij

  • Algemeen 1
op 30 april 2017 bestemming: Zwitserland, reisperiode: april 2017

Veel Vertraging op beide reizen Op terugreis was het vliegtuig kapot en na landing geen parkeerplek. Op heenreis geen reden gegeven voor vertraging. Foutieve informatie gegeven. Onvriendelijk personeel.

  • Algemeen 3
op 2 maart 2017 bestemming: Italië / Venetië, reisperiode: februari 2017

Na eerst onverklaard keer op keer vertraging t hebben bleek nadat eindelijk iedereen in t vliegtuig mocht dat d vliegtijden voor d crew overschreden werden.
Werden we voor 4 uurtjes ondergebracht in een ( overigens voortreffelijk) hotel ondergebrachtom d volgende dag gewoon weer 3 uur in t vliegtuig t moeten wachten. Er kon toen zowaar n bekertje water vanaf.
Klachtenafhandeling: een lachertje. Het formulier accepteert gewoon j ibannummer niet. Het beloofde uitzoekenen terugbellen. Natuurlijk nooit gebeurd.
Gelukkig heb ik n rechtsbijstandverzekering

  • Algemeen 4
op 11 januari 2017 bestemming: Italië, reisperiode: januari 2017

Handbagage die op Schiphol wel werd toegelaten, werd op Malpensa/Milaan niet toegelaten. Kreeg geen kans op te passen. Dit overkwam zo'n 20 reizigers. Iedereen kon 47 euro extra voor de bagage betalen. Tevens een uur vertraging.

  • Algemeen 5
op 16 december 2016 bestemming: Frankrijk / Marseille, reisperiode: juli 2016

Super aardige steward en stewardessen!! Op de terug weg bij het inchecken werd aan mij gevraagt of ik mijn handbagage in het ruim wil hebben (gratis) ,dit is mij nog nooit gevraagt door andere maatschappijen..Top service en super aardig in Marseille!!!!

  • Algemeen 9
op 8 november 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2016

Personeel maakt op zeer intimiderende wijze duidelijk dat er extra betaald moet worden voor handbagage om toch mee te kunnen vliegen naar Amsterdam

  • Algemeen 3
op 1 november 2016 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2016

Zeer tevreden over de prijs kwaliteit verhouding. Geen vertraging , goed vlucht en vriendelijke en correct personeel!

  • Algemeen 7
op 6 september 2016 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: januari 2016

Voor korte vluchten een prima keus. Zou voor een volgende vlucht binnen Europa weer voor Easyjet kiezen

  • Algemeen 9
op 3 september 2016 bestemming: Italië / Milaan, reisperiode: juni 2016

Alles verliep perfect bij Easyjet

  • Algemeen 10
op 19 mei 2016 bestemming: Italië / Venetië, reisperiode: mei 2016

Waardeloos bedrijf!!!
Onze vlucht had 9.5 uur vertraging, waardoor wij ons weekend trip niet wouden voortzetten. Op basis van informatie van service-medewerker van Easy Jet hebben wij deze keuze gemaakt. Zij gaf aan dat we recht hadden op € 250,00 per persoon plus een vergoeding voor de gemaakte kosten en gaf ons een folder mee met informatie waarin staat omschreven dat wij er inderdaad recht op hebben.
Nu hebben wij het formulier ingevuld conform de folder krijgen we een bericht terug dat we geen recht hebben op vergoeding omdat we akkoord zijn gegaan met een nieuwe vlucht, de volgende dag! Wat dus absoluut niet waar is. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar en zijn alleen bereid om ons 18 euro per persoon terug te geven (oorspronkelijk bedrag is 458 euro). Als wij dit hadden geweten , hadden wij natuurlijk gekozen om dan alsnog maar te gaan en te accepteren dat we een dag later ( plus gebroken nacht) aankwamen. We hebben al meerder mailen contact gezocht via het contactformulier, want email adres wordt niet op gereageerd, maar wij krijgen iedere keer de deksel op onze neus. Wij waren eerst in de veronderstelling dat de balie medewerker een fout heeft gemaakt en ons per ongeluk niet heeft doorgestreept, maar ook dit wordt door Easy Jet genegeerd.

Wij dan ook zeer ontevreden over de klantvriendelijkheid en raden niemand aan een vlucht te boeken via Easy jet.

  • Algemeen 1
op 18 januari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juni 2015

Enorm fijne vlucht gehad naar London! Vriendelijk cabinepersoneel en comfortabel vliegtuig!

  • Algemeen 7
op 18 januari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: juli 2015

Alles goed geregeld en verliep heel erg soepel.

  • Algemeen 8
op 9 januari 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: november 2015

Was leuk helaas konden we niet veel zien vanwege het slechte weer .. Wil graag een keer terug en genieten van het lekkere weer.

  • Algemeen 6
op 7 oktober 2015 bestemming: Schotland / Edinburgh, reisperiode: mei 2015

Alles was super duidelijk, hele prettige reis gehad super!!

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2015 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2015

Dit was de eerste keer dat ik met EasyJet heb gevlogen. Het was een prima reis. Goede service. Comfortabele stoelen. Het was ook erg fijn dat ik ruime tijd van te voren online kon inchecken zodat ik geen gedoe had om een printer kort van te voren te vinden. Er is wel een lange boarding tijd van ongeveer een uur. Aangezien EasyJet veel stoelen beschikbaar heeft duurt het ook een tijdje voordat iedereen zit en het toestel klaar is voor vertrek. Prima luchtvaartsmaatschappij voor korte vluchten! Het geld is het waard.

  • Algemeen 7
op 5 oktober 2015 bestemming: Kroatië / Split, reisperiode: september 2015

Easyjet was een fijne maatschappij om mee te vliegen. Meer beenruimte dan bijv Arkefly en ook het inchecken ging erg soepel. Omdat wij erg vroeg vlogen konden we kiezen voor een warm ontbijt. Al met al een prima vlucht die volledig op tijd verliep.

  • Algemeen 9
op 27 september 2015 bestemming: Frankrijk / Bordeaux, reisperiode: december 2014

Voor kerst wou ik graag in Frankrijk zijn om de feestdagen met mijn familie te vieren. Easyjet had tickets voor een redelijke prijs waarbij we onze stoelen konden kiezen. Nadat we onze handbagage naar de nog wat onhandige en net wat te kleine gate te hebben gesleept konden we na een tijdje wachten en controles aan boord. Het personeel was vriendelijk en aan boord waren tijdschriften te vinden met boeiende verhalen rondom eten, reizen en easyjet. Op de terugweg hadden we een geweldige man als steward die in het frans hilarische imitaties en met woordgrappen de huisregels en uitleg gaf waardoor iedereen die een beetje frans verstond in een deuk lag. Ik vond het vliegen met easyjet een fijne ervaring en een relaxte sfeer hebben!

  • Algemeen 7
op 27 oktober 2014 bestemming: Tsjechië / Praag, reisperiode: juni 2014

In juni ben ik met neven, nichten en broertje 4 dagen naar Praag geweest. We vlogen vanaf Schiphol met EasyJet. Het vliegtuig was keurig op tijd en alles verliep soepel. Praag is een prachtige stad en ik heb enorm genoten van alles... Een paar mooie foto's en 1 wijk gezien. Tot dat ik dag 2 doodziek werd en na een halve dag op de eerste hulp de rest van de dagen op bed heb gelegen.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • Vorige
  • 1
  • 2