Equipo Voetbalreizen

Url: https://www.equipovoetbalreizen.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Equipo Voetbalreizen

Equipo Voetbalreizen heeft al meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van voetbalreizen. Je reist af naar de meest populaire voetballanden van Europa: Spanje, Italië, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Portugal. Bezoek een wedstrijd van topclubs als FC Barcelona, Real Madrid, Liverpool of Manchester United. Op de website van Equipo Voetbalreizen kun je de reis volledig zelf samenstellen op basis van jouw wensen.

Zoek je ideale vakantie op de website door te zoeken op club, competitie of land. Zoek je een voordelige deal? Die vind je onder 'acties'. Je krijgt dan bijvoorbeeld 50 euro korting op een bepaalde wedstrijd. Het boeken werkt heel gemakkelijk: je kiest een wedstrijd, een stadionplek en een vlucht & hotel en betaalt veilig met Ideal of creditcard.

Wil je informatie en inspiratie? Ook hiervoor kun je terecht op de website van Equipo Voetbalreizen. Je vindt er bijvoorbeeld speelschema's en reistips. De tips gaan over clubs, competities, landen, steden, hotels en vluchten. Lees ook de blog over allerlei interessante voetbalonderwerpen: van best betaalde voetballers tot reisverslagen en van voetbalwedstrijden die je niet mag missen tot beste transfers van het seizoen.

Bij Equipo Voetbalreizen geniet je van zitplaatsgarantie (gegarandeerd naast elkaar), wedstrijdgarantie (bescherming tegen wedstrijdwijziging) en centraal gelegen hotels. Daarnaast zijn ze aangesloten bij SGR en Thuiswinkel.org zodat de betaling is gewaarborgd.