Schrijf een ervaring over Floow Travel en maak kans op mooie prijzen!

Floow Travel

Url: https://www.floowtravel.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Floow Travel

Na jaren te hebben gewerkt bij grote reisorganisaties besloot Maarten Lips in 2006 een reisorganisatie op te richten waarbij je als klant alles volledig zelf kunt samenstellen. Floow Travel is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest dynamische, flexibele en innovatieve reisorganisaties in Nederland. Het vrijwel onuitputtelijke, bijna wereldwijde productaanbod speelt continu in op de steeds veranderende vraag van de klant. Dat is waar Floow Travel voor staat: de klant vraagt en Floow Travel levert.

Op de website van Floow Travel vind je voorbeelden vlieg- en busreizen, stedentrips, goedkope reizen onder de €250,-, campingvakanties, last minutes en all inclusive arrangementen. Ook als je op zoek bent naar groepsreizen of maatwerk ben je bij Floow Travel aan het juiste adres. De reisprofessionals inventariseren jouw ideeën over de reisbestemming, reisperiode, het beschikbare budget en het doel van de reis. Vervolgens zullen zij een geheel vrijblijvende offerte maken.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan de Floow Finder. Je kunt hiermee snel en overzichtelijk boeken op een andere wijze dan de standaard zoekfilter. Op basis van jouw wensen maakt de Floow Finder een selectie uit bijna 5.000 vakantiedeals. Heb je toch nog hulp nodig? Je kunt altijd terecht bij Floow Travel voor reisinspiratie of voor antwoorden op je vragen.

Floow Travel is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt je reis dus met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie.

op 16 juni 2019 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: juni 2019

Wij hadden een reis geboekt via D-reizen. Pas later werd ons duidelijk dat D-reizen reizen aanbiedt van Floow travel en dat wij dus eigenlijk via Floow travel reisden. Toen wij aankwamen op het vliegveld in Spanje verwachtten wij dat iemand van Floow travel ons op zou wachten, zoals we gewend waren. Echter kwam er niemand opdagen en besloten wij Floow travel te bellen. Een vrouw vertelde ons dat we een mail hadden gehad met vouchers, maar deze hadden wij nooit ontvangen. Ze stuurde ons alsnog de mail en hierin stond een hele routebeschrijving naar een balie op het vliegveld. Hier aangekomen werd ons verteld dat wij 30 minuten moesten wachten op ons vervoer. Dit werd uiteindelijk 50 minuten. In totaal anderhalf uur op het vliegveld zitten wachten. Aangekomen in het hotel bleek dat hier geen informatieboek beschikbaar was over activiteiten in Salou en konden wij ook geen contactgegevens vinden van reisleiding. Ook bleek dat er niemand van Floow travel in het hotel langs zou komen om verdere informatie te geven over de omgeving of om excursies aan te bieden. Later zagen wij dat in kleine lettertjes in de mail stond dat er geen reisleiding op locatie aanwezig zou zijn. Op de dag van vertrek hebben wij 30 minuten op de transfer naar het vliegveld staan wachten. Doordat hij 30 minuten te laat was gingen wij weer twijfelen of we geen stappen moesten ondernemen om de transfer voor de terugweg te regelen. Kort samengevat: Floow travel heeft voor veel verwarring en lang wachten gezorgd. Ze informeren slecht en bieden weinig hulp aan tijdens de reis. Nooit meer Floow travel voor mij. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 24 april 2018 bestemming: Curaçao / Willemstad, reisperiode: december 2017

Echt een top reis gehad! En goedkoop! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 december 2017 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: oktober 2017

Wij hadden echt een perfecte vakantie gehad.Alles was top geregeld en het resort was helemaal super. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws