Schrijf een ervaring over Floow Travel en maak kans op mooie prijzen!

Floow Travel

Url: https://www.floowtravel.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Floow Travel

Na jaren te hebben gewerkt bij grote reisorganisaties besloot Maarten Lips in 2006 een reisorganisatie op te richten waarbij je als klant alles volledig zelf kunt samenstellen. Floow Travel is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest dynamische, flexibele en innovatieve reisorganisaties in Nederland. Het vrijwel onuitputtelijke, bijna wereldwijde productaanbod speelt continu in op de steeds veranderende vraag van de klant. Dat is waar Floow Travel voor staat: de klant vraagt en Floow Travel levert.

Op de website van Floow Travel vind je voorbeelden vlieg- en busreizen, stedentrips, goedkope reizen onder de €250,-, campingvakanties, last minutes en all inclusive arrangementen. Ook als je op zoek bent naar groepsreizen of maatwerk ben je bij Floow Travel aan het juiste adres. De reisprofessionals inventariseren jouw ideeën over de reisbestemming, reisperiode, het beschikbare budget en het doel van de reis. Vervolgens zullen zij een geheel vrijblijvende offerte maken.

Zie je door de bomen het bos niet meer? Gebruik dan de Floow Finder. Je kunt hiermee snel en overzichtelijk boeken op een andere wijze dan de standaard zoekfilter. Op basis van jouw wensen maakt de Floow Finder een selectie uit bijna 5.000 vakantiedeals. Heb je toch nog hulp nodig? Je kunt altijd terecht bij Floow Travel voor reisinspiratie of voor antwoorden op je vragen.

Floow Travel is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt je reis dus met een gerust hart boeken bij deze reisorganisatie.

op 3 december 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Wij hebben via floow travel een reis geboekt naar madeira maar we kregen niet het hotel wat wij geboekt hadden en ook voor betaald na gelijk melding van hebben gemaakt konden ze voor ons niks betekenen en wij moesten dit gewoon accepteren het verschil in prijs was 400 euro en we hadden geen keus met eten buffet alleen maar en de lokatie was bar slecht ik zou iedereen aanbevelen om met een ander reis agent in zee te gaan en niet met deze ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 24 april 2018 bestemming: Curaçao / Willemstad, reisperiode: december 2017

Echt een top reis gehad! En goedkoop! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 13 december 2017 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: oktober 2017

Wij hadden echt een perfecte vakantie gehad.Alles was top geregeld en het resort was helemaal super. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws