Schrijf een ervaring over FTI Reizen en maak kans op mooie prijzen!

FTI Reizen

Url: https://www.fti.nl/

Type reizen: allround

Logo van FTI Reizen

FTI Reizen is een van de grootste touroperators in Europa. FTI biedt wereldwijd reizen aan in meer dan 60 streken op 5 continenten. Er is een ruime keus uit allerlei bestemmingen, want ze bieden reizen aan over de hele wereld: van Australië en Thailand tot aan Tanzania en Hawaï. Ook de soorten vakanties zijn enorm divers. Of je nu op zoek bent naar een cruise, sportieve reis, een vakantie voor het hele gezin, groepsreis of wellnessreis, bij FTI vind je het allemaal. Je kunt er lastminutes boeken, all inclusive vakanties, losse vluchten, hotels, campers en huurauto's. Verder biedt FTI Touristik rondreizen, stedentrips, groepsreizen, cruises, familiereizen, jongerenreizen en single reizen aan.

Deze reisorganisatie is van oorsprong Duits, maar is zich snel aan het uitbreiden. Sinds 2017 kunnen de reizen van FTI ook in Nederland geboekt worden. Je kunt vertrekken vanaf de vliegvelden in Schiphol, Enschede, Eindhoven, Maastricht Aachen, Brussel en Luik.

FTI Reizen zorgt er daarnaast voor dat er altijd een aantal leuke aanbiedingen op de website te vinden zijn. Je vindt verschillende catalogi op de website van FTI die leuk zijn om inspiratie op te doen. Je kunt FTI bereiken via de telefoon en e-mail. Bovendien is de reisorganisatie te vinden op Facebook.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 1104 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
BBI Travel
7,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
Goed Idee Reizen
6,2
op basis van 13 reviews
Lees meer
op 19 november 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: oktober 2020

De reis naar Turkije voor oktober 2020 is omgeboekt naar volgend jaar vanwege Corona. Al het geld voor de reis is betaald, ruim € 2.000. Vandaag het 14e contact gehad om geld terug te vragen. Krijg nergens nog een reactie op en wacht al 2 maanden op mijn geld van de reis van 2020. Wel moeten aanbetalen voor de reis van 2021. Zwaar waardeloos !!!

  • Algemeen 1
op 12 september 2020 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: september 2020

Gaat niet door wegens corona, oké dan later, in eind mei volgend jaar. Dat kon maar wel een dag minder met een verhoging van de prijs van 256 Euro, Dus geen 11 dagen maar 10 dagen. En een fikse verhoging, Uitbuiting noem ik dat.

  • Algemeen 2
op 23 juli 2020 bestemming: Kroatië, reisperiode: juli 2020

Begin dit jaar een reis geboekt via vakantiediscounter, de reis was van fti reizen.
Gezien het corona virus wilde wij graag omboeken naar het jaar erop. Fti denkt op geen enkele manier mee en zijn totaal niet coulant. Ik ben ruim €1200 euro aan annuleringskosten kwijt..
Hun reactie was en lijnvlucht is niet om te boeken.. waarom bieden ze dan het pluspakket van transavia aan? In deze voorwaarde staat duidelijk dat het wel mag...
Voor míj nooit geen FTI reizen meer.. die denken enkel aan hun zakken vullen, voor bestaande klanten doen ze niks maar nieuwe mogen kostenloos omboeken...
Nu is sinds dinsdag het land alsnog op oranje gegaan maar in de mail stond dat ik dan niet hoef te verwachten dat ik mijn geld terug krijg...

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws