Fundadore Travels

Url: https://www.fundadore.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Fundadore Travels

Fundadore Travels maakt deel uit van Style in Travel. Style in Travel bestaat uit verschillende gespecialiseerde touroperators. Fundadore Travels is er daar een van. Deze organisatie is al sinds 1989 een echte specialist op het gebied van vakanties in Italië. Fundadore Travels kent Italië als geen ander en biedt jou een totaalproduct. Daarbij staan zekerheid en professionaliteit centraal. Of je nu zoekt naar een romantisch hotel, agriturismo of vakantiehuis, Fundadore Travels kan je hierbij helpen. Al meer dan 25 jaar staat de organisatie garant voor de mooiste vakanties in Italië. De reisorganisatie is zeer ervaren in het samenstellen van een onderscheidend reisaanbod. Hierbij worden alle locaties persoonlijk geselecteerd. Uiteraard ga je met de organisatie goed gedocumenteerd op reis en word je zorgvuldig geïnformeerd over de route en bestemming.

Bij Fundadore Travels kun je kiezen uit verschillende soorten reizen. Zo zijn er autorondreizen en fly-drives te boeken. Deze reizen kun je boeken naar zo'n 20 plaatsen in Italië. Ook de invulling van de vakantie is naar wens te bepalen. Daarnaast zijn er actieve en bijzondere reizen. Hierbij zijn arrangementen samengesteld met activiteiten als een operabezoek, kookworkshops, wijnproeverijen, wandel- en fietsreizen en speciale stedentrips. Jouw perfecte reis kan uiteraard ook worden samengesteld.

Fundadore Travels is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds. Hierdoor kun je met een gerust hart een vakantie boeken bij de organisatie. Verder heeft Fundadore Travels alle locaties zelf bezocht en is het aanbod met zorg geselecteerd.

Het hoofdkantoor van Fundadore Travels is te vinden in Heerhugowaard. Hier doen de medewerkers er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen bij vragen of het boeken van een vakantie naar Italië.

Rodina Travel
9,5
op basis van 61 reviews
Lees meer
Costa Rica Vakantie
9,2
op basis van 33 reviews
Lees meer
OutSight Travel
9,2
op basis van 253 reviews

1 consumenten award

OutSight Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer

Ervaringen met Fundadore Travels

Fundadore Travels krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen

Nieuws