Happy Camp

Url: https://www.happycamp.nl/

Type reizen: kamperen

Logo van Happy Camp

Op zoek naar een gezellige familievakantie in Europa? Dan ben je bij Happy Camp aan het juiste adres. Happy Camp organiseert al meer dan 16 jaar campingvakanties. Dit idee is ooit ontstaan in Italië, maar inmiddels kun je bij Happy Camp terecht voor een vakantie bij meer dan 60 campings in Italië, Frankrijk, Kroatië, Spanje, Hongarije, Oostenrijk en Slovenië. Happy Camp biedt hier comfortabele stacaravans en luxe bungalowtenten aan. Deze kwalitatief hoogwaardige producten worden aangeboden tegen een betaalbare prijs. Je kunt op de campings internationale contacten opdoen, omdat hier naast Nederlanders ook veel Duitsers, Italianen en Scandinaviërs overnachten.

Ook staat Happy Camp bekend om de uitstekende service van de ervaren parkmanagers. Zij staan voor je klaar bij aankomst en tijdens het verblijf. Zij doen er alles aan om jou een onvergetelijke en geslaagde vakantie te bezorgen. De parkmanagers zijn gastvrij, stressbestendig, organisatorisch sterk, enthousiast en ervaren. Zij maken je wegwijs op de camping en je kunt bij hen altijd terecht met je vragen en opmerkingen. De omgeving is voor hen zeer bekend en zij helpen je graag op weg met excursietips, lekkere restaurantjes, de leukste pretparken voor de kinderen en de mooiste onontdekte plekjes.

Op de website van Happy Camp kun je eenvoudig naar accommodaties op campings zoeken. Zo kun je op bestemming zoeken, op type accommodatie en ook op kenmerk, zoals 'huisdier toegestaan' of 'overdekt terras'. Je vindt er verder altijd goede deals en kortingen. Je betaalt bij Happy Camp geen reserveringskosten en kunt eenvoudig en veilig online via iDeal reserveren.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Haag. Om in contact te komen met Happy Camp kun je hen bellen, mailen, het contactformulier op de website invullen of de organisatie volgen op Facebook en Instagram.