HCC Cruises

Url: https://www.hcc-cruises.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: cruise

Logo van HCC Cruises

HCC Cruises is een Nederlandse online cruise-specialist. HCC is een afkorting voor Holland Cruise Center. De organisatie vergelijkt tarieven en aanbiedingen van verschillende rederijen en zorgt ervoor dat je al het beschikbare aanbod te zien krijgt voor de beste prijzen. Dit doen zij duidelijk en transparant: ze zetten alles op een rijtje, geven alternatieven en een overzicht van alle services aan boord. Op deze manier kun je eenvoudig de cruisereis vinden die bij jouw wensen aansluit.

De drie kernwaarden van HCC Cruises zijn gemak, niet duur en All Inclusive. Alles is vooraf voor je geregeld, de cruiseprijzen worden vergeleken en de accommodatie, het eten en het entertainment aan boord zijn bij de prijs inbegrepen. Je kunt eenvoudig naar reizen zoeken via het online reisaanbod op de website door een vaargebied, rederij en/of schip te selecteren of door gebruik te maken van de zoek en vergelijk functie. Wie op de hoogte wil blijven van alle leuke aanbiedingen en deals voor de laagste prijs, kan zich aanmelden voor de nieuwsbrief van HCC Cruises.

De bestemmingen die HCC Cruises aanbiedt zijn zeer uiteenlopend. Zo kun je cruises boeken binnen Europa, zoals bijvoorbeeld naar Duitsland, Noorwegen, het Middellands Zeegebied of IJsland. Daarnaast worden er ook reizen naar verre bestemmingen aangeboden. Je hebt een ruime keuze: de Caraïben, Canarische Eilanden, het Midden-Oosten, Hawaï, Afrika, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en zelfs Alaska en Antarctica behoren tot het aanbod van HCC Cruises. Genoeg keuze dus. Wil je nog langer op reis en nog meer van de wereld zien? Boek dan een wereldcruise. Een voorbeeld hiervan is een 69-daagse cruise van Sydney naar New York.

HCC Cruises biedt reizen aan van veel verschillende rederijen. Enkele voorbeelden zijn AIDA Cruises, Carnival Cruises, MSC Cruises, Costa Cruises, Seabourn, Hurtigruten en Star Clippers. Op de website van de cruise-specialist vind je het totale aanbod.

Om in contact te komen met HCC Cruises kun je hen bellen, een e-mail sturen of de cruise-specialist volgen op Facebook of Twitter. Verder verzorgt HCC Cruises een nieuwsbrief waar je je op kunt abonneren.