Het Beste Van Afrika

Url: https://www.hetbestevanafrika.nl/

Type reizen: rondreizen

Logo van Het Beste Van Afrika

Het Beste Van Afrika is al ruim 30 jaar de specialist in reizen naar Afrika en de eilanden van de Indische Oceaan. Het aanbod van deze reisorganisatie is zeer uitgebreid, dus grote kans dat er een reis voor jou tussen zit. Het Beste Van Afrika is onderdeel van Sambasso, een digitaal platform voor reisspecialisten. Hier vallen onder andere ook Rondreisshop, Naturist2GO en Wandelvakanties Europa onder. Al ruim 30 jaar zijn zij gespecialiseerd in reizen naar Afrika en eilanden in de Indische Oceaan.

De landen in Afrika die je kunt bezoeken met Het Beste van Afrika zijn Rwanda, Oeganda, Kenia, Tanzania, Malawi, Mozambique, Zambia, Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Ook is het mogelijk een reis te maken waarbij je landen combineert, zoals Kenia met Tanzania of Namibië met Botswana. Verder vind je van elke bestemming diverse mogelijkheden voor jouw rondreis. Zo boek je er autorondreizen, camperreizen, huurauto's, fly-in safari's, losse accommodaties, duikreizen, dagexcursies, meerdaagse tours, treinreizen, cruises en vliegreizen. Over elk land vind je op de website van Het Beste Van Afrika uitgebreide informatie over onder andere de bevolking, het eten en drinken, het transport, de valuta, eventuele fooien, het klimaat, de taal, de reistijd, visa en inentingen.

Niet alleen organiseert Het Beste van Afrika reizen naar landen op het vasteland, ook kun je de tropische eilanden rondom Afrika bezoeken die zijn gelegen in de Indische Oceaan. Dit zijn de bestemmingen Mauritius, Madagaskar, de Seychellen en La Réunion. Ook deze landen kun je met elkaar combineren. Je kunt hier kiezen voor eilandhoppen, losse accommodaties, rondreizen, cruises, huurauto's, dagexcursies en meerdaagse tours.

De reisspecialisten van Het Beste van Afrika geven je informatie en advies uit eigen ervaring en kunnen een reis voor jou op maat samenstellen. De hoofdvestiging van deze reisorganisatie zit in Amsterdam en er zit nog een kantoor in Eindhoven. Voor contact kun je het contactformulier op de website invullen.

PANGEA Travel
9,3
op basis van 292 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
AsiaDirect
9,2
op basis van 104 reviews
Lees meer
Unico Travel
9,2
op basis van 82 reviews
Lees meer

Ervaringen met Het Beste Van Afrika

Het Beste Van Afrika krijgt gemiddeld een 0,0
op basis van 0 ervaringen:

0,0 + Ervaring delen