Schrijf een ervaring over Interfact Travel en maak kans op mooie prijzen!

Interfact Travel

Url: https://www.interfact-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Interfact Travel
Interfact Travel won in 2019 de Reisgraag award

Interfact Travel is een reisorganisatie voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het proeven van de sfeer van het land staan er centraal. Ruim 14 jaar geleden is de reisorganisatie met één appartement op het Griekse eiland Kreta begonnen en sindsdien heeft is dit aanbod flink uitgebreid. Voorheen waren ze enkel gespecialiseerd in eilandhoppen in Griekenland, maar nu hebben zij ook de veelzijdige bestemmingen Zuid-Afrika, Fins Lapland, Noorwegen IJsland, Kroatië & Antarctica in het aanbod. Het aantal verschillende reistypes is ook flink uitgebreid. Naast eilandhoppen kun je nu onder andere ook autorondreizen, winterreizen, verre reizen, budgetreizen, avontuurlijke reizen, familiereizen, stedentrips en cruisereizen boeken.

Alle reizen kunnen volledig voor jou op maat gemaakt worden. Daarbij hanteert Interfact Travel een persoonlijke service. Het team van Interfact Travel is klein, maar zeer gespecialiseerd in de bestemmingen die zij aanbieden. Zo is er bijna geen Grieks eiland waar het team niet is geweest. Ook hebben ze bijvoorbeeld Zuid-Afrika zelf al vaak bezocht. Daardoor ben je verzekerd van goed advies voor jouw vakantie. Interfact Travel heeft in 2019 de Reisgraag Award gewonnen voor beste organisatie in de categorie 'rondreizen'.

Op de website van Interfact Travel kun je ook inspiratie opdoen. De medewerkers van de reisorganisatie plaatsen regelmatig blogs over de bestemmingen die zij aanbieden. Daarnaast delen zij de ervaringen van reizigers die met Interfact Travel een reis hebben gemaakt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je kunt Interfact Travel bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail. Ook kun je de reisorganisatie volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

op 25 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: augustus 2018

We hebben, zoals altijd in Griekenland, een heerlijke tijd gehad. Skiathos en Skopelos waren beide mooie eilanden. Skopelos, prachtig stadje ook, voor een wat rustiger week en Skiathos, war drukker, maar met prachtige zandstranden. Die had Skopelos dan weer niet. Heerlijk twee weken zonder al teveel Nederlanders tegen te komen.
Ionia Hotel in Skopelos lag op vijf minuutjes lopen van de haven waar alle restaurants te vinden waren. Degelijk hotelletje met een prima ontbijt een zwembad met een bar. Kamers met airco. Prima voor een week. Entechnos Living op Skiathos lag boven op de berg. Met stijgingspercentages tot boven de 30%, niet gelogen zelf na gemeten, was een autootje wel een must. Het uitzicht dat daarvoor kreeg was dan wel adembenemend mooi. En Katerina was een leuk mens. Ze kwam regelmatig een praatje maken en taart brengen. Ook een prima week gehad.
Waarom dan toch maar een 7 voor de reis?! Nou dat zit zo. Mijn vorige vakantie in de VS had ik helemaal zelf geboekt, vliegreis, airbnb en auto. Ik dacht, zal ik dat weer doen? Maar nee, deze keer laat ik alles gewoon voor me regelen. Is wat duurder maar dat heb ik er dan ook voor over. Op het vliegveld op Skiathos, geen meneer met een bordje met onze naam er op. Zoek, kijken, nee dan maar bellen. Nee onze papieren waren er niet. We werden op een taxi gezet en in de haven kregen we alsnog onze papieren. Op naar Skopelos met de boot. Daar aangekomen, weer geen bordje met mijn naam. Maar weer even bellen. Werden we even later alsnog opgehaald. Een week een halve dag voordat we naar Skopelos gingen toch maar eens even bellen hoe laat ze ons zouden komen halen. Want we hadden nog niets gehoord. De reis naar Skopelos ging prima. Er stond zowaar iemand met een bordje met mijn naam erop. Een week later heb ik 's avonds na zessen maar weer even gebeld om te vernemen dat ze ons de volgende dag om half acht 's morgens zouden ophalen.
Dus ja dat had ik net zo goed zelf kunnen regelen. Dan had ik er minder werk mee gehad. Met een 10 voor Griekenland en een dikke onvoldoende voor de manier hoe de reis geregeld was kom ik dan toch nog op een 7 uit. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Thessaloniki Alonissos Skiathos, reisperiode: juli 2019

Alles tot in de puntjes geregeld. Hotels uitstekend, precies naar onze wensen. We zijn begonnen in Thessaloniki en vervolgens door gereisd naar Alonissos en Skiathos om daarna weer te eindigen in Thessaloniki. Wat een belevenis voor ons en de kinderen. Vooral Alonissos heeft ons hart gestolen. Ongerept, schoon en de mooiste baaitjes. Hotel Yalis had het meest geweldige uitzicht en heerlijkste ontbijt. Prachtige superior suite die zeer schoon was!
Skiathos is een veel drukker eiland met vooral Britse toeristen. Hotel Irida was helemaal top!
Dank aan Interfact voor het meedenken en het vertalen van onze wensen in een geweldige reis! Zij weten echt de mooiste plekjes te vinden. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 juni 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juni 2019

Transfer van luchthaven naar zeehaven was prima. Daarna onnodig en zeer lange wachttijd in de haven van Santorini ( 5 uur!). De bootreis naar Paros was onverwachts lang. De logica van planning ontging ons volledig! Op Paros prima transfer naar hotel, zeer vriendelijke mensen en prachtig hotel. Zeer plezierig verblijf. Daarna weer goede transfer naar en van boot. Santorini is echter vreselijk druk en niet berekend op hoeveelheid bezoekers. Appartement hotel was echt vreselijk. Onaardig personeel, luisterde niet naar klachten, zeer gebrekkig engels. Ons appartement was separaat, tegenover het complex ondergebracht, boven winkel. Alleen te bereiken via nauwe doorgang tussen 2 winkels. Ruimte was onlogisch ingedeeld, weliswaar met groot balkon maar nauwelijks te gebruiken. Slecht 1 ruimte was te verkoelen met airco, andere ruimtes waren benauwd. Kleine, weliswaar schone, douche/toilet. Achteraf gezien begrijp ik niet goed waarom er niet geadviseerd is om rechtstreeks te vliegen naar Paros en van daaruit evt. te varen naar Santorini. ( alhoewel ik denk dat je vanwege de opbrekingen/verbouwingen aan de haven, daar op dit moment niks te zoeken hebt). Had wel een dag (!) reizen/ wachten ( en ergernis) gescheeld. Nekkenbreker was de kwaliteit van het appartement hotel in Santorini. Helaas. Ben dus niet zo blij met dit advies van reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws