Schrijf een ervaring over Interfact Travel en maak kans op mooie prijzen!

Interfact Travel

Url: https://www.interfact-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Interfact Travel

Interfact Travel is een reisorganisatie voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het proeven van de sfeer van het land staan er centraal. Ruim 14 jaar geleden is de reisorganisatie met één appartement op het Griekse eiland Kreta begonnen en sindsdien heeft is dit aanbod flink uitgebreid. Voorheen waren ze enkel gespecialiseerd in eilandhoppen in Griekenland, maar nu hebben zij ook de veelzijdige bestemmingen Zuid-Afrika, Fins Lapland, Noorwegen IJsland, Kroatië & Antarctica in het aanbod. Het aantal verschillende reistypes is ook flink uitgebreid. Naast eilandhoppen kun je nu onder andere ook autorondreizen, winterreizen, verre reizen, budgetreizen, avontuurlijke reizen, familiereizen, stedentrips en cruisereizen boeken.

Alle reizen kunnen volledig voor jou op maat gemaakt worden. Daarbij hanteert Interfact Travel een persoonlijke service. Het team van Interfact Travel is klein, maar zeer gespecialiseerd in de bestemmingen die zij aanbieden. Zo is er bijna geen Grieks eiland waar het team niet is geweest. Ook hebben ze bijvoorbeeld Zuid-Afrika zelf al vaak bezocht. Daardoor ben je verzekerd van goed advies voor jouw vakantie. Interfact Travel heeft in 2019 de Reisgraag Award gewonnen voor beste organisatie in de categorie 'rondreizen'.

Op de website van Interfact Travel kun je ook inspiratie opdoen. De medewerkers van de reisorganisatie plaatsen regelmatig blogs over de bestemmingen die zij aanbieden. Daarnaast delen zij de ervaringen van reizigers die met Interfact Travel een reis hebben gemaakt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je kunt Interfact Travel bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail. Ook kun je de reisorganisatie volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

op 10 maart 2019 bestemming: Finland / Levi, reisperiode: februari 2018

Met de medewerkster Gaby van interfact hebben we een fijne reis op maat voor 10 personen samengesteld naar Fins lapland. We hebben een fantastisch huis geboekt en de excursies waren erg bijzonder en exclusief. Ook de vergissing met de voucher voor de transfer werd nog in het weekend hersteld, zodat we bij de accommodatie opgehaald konden worden.En zelfs nog 1 persoon extra bijboeken anderhalve week voor de reis en het omzetten van de excursies was geen probleem. Super geregeld allemaal en erg persoonlijk. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 januari 2019 bestemming: Finland / Rovaniemi, reisperiode: januari 2019

Wij hebben een fantastische vakantie gehad inclusief excursies.
Dit alles was zeer goed geregeld door Interfact Travel.
Een reis om nooit te vergeten, het was echt geweldig. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 23 december 2018 bestemming: , reisperiode: maart 2018

Was magisch, echt geweldig. Prima accomodatie, mooie omgeving, geweldige excursies ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws