Schrijf een ervaring over Interfact Travel en maak kans op mooie prijzen!

Interfact Travel

Url: https://www.interfact-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Interfact Travel

Interfact Travel is een reisorganisatie voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het proeven van de sfeer van het land staan er centraal. Ruim 14 jaar geleden is de reisorganisatie met één appartement op het Griekse eiland Kreta begonnen en sindsdien heeft is dit aanbod flink uitgebreid. Voorheen waren ze enkel gespecialiseerd in eilandhoppen in Griekenland, maar nu hebben zij ook de veelzijdige bestemmingen Zuid-Afrika, Fins Lapland, Noorwegen IJsland, Kroatië & Antarctica in het aanbod. Het aantal verschillende reistypes is ook flink uitgebreid. Naast eilandhoppen kun je nu onder andere ook autorondreizen, winterreizen, verre reizen, budgetreizen, avontuurlijke reizen, familiereizen, stedentrips en cruisereizen boeken.

Alle reizen kunnen volledig voor jou op maat gemaakt worden. Daarbij hanteert Interfact Travel een persoonlijke service. Het team van Interfact Travel is klein, maar zeer gespecialiseerd in de bestemmingen die zij aanbieden. Zo is er bijna geen Grieks eiland waar het team niet is geweest. Ook hebben ze bijvoorbeeld Zuid-Afrika zelf al vaak bezocht. Daardoor ben je verzekerd van goed advies voor jouw vakantie. Interfact Travel heeft in 2019 de Reisgraag Award gewonnen voor beste organisatie in de categorie 'rondreizen'.

Op de website van Interfact Travel kun je ook inspiratie opdoen. De medewerkers van de reisorganisatie plaatsen regelmatig blogs over de bestemmingen die zij aanbieden. Daarnaast delen zij de ervaringen van reizigers die met Interfact Travel een reis hebben gemaakt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je kunt Interfact Travel bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail. Ook kun je de reisorganisatie volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

op 29 juni 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juni 2019

Transfer van luchthaven naar zeehaven was prima. Daarna onnodig en zeer lange wachttijd in de haven van Santorini ( 5 uur!). De bootreis naar Paros was onverwachts lang. De logica van planning ontging ons volledig! Op Paros prima transfer naar hotel, zeer vriendelijke mensen en prachtig hotel. Zeer plezierig verblijf. Daarna weer goede transfer naar en van boot. Santorini is echter vreselijk druk en niet berekend op hoeveelheid bezoekers. Appartement hotel was echt vreselijk. Onaardig personeel, luisterde niet naar klachten, zeer gebrekkig engels. Ons appartement was separaat, tegenover het complex ondergebracht, boven winkel. Alleen te bereiken via nauwe doorgang tussen 2 winkels. Ruimte was onlogisch ingedeeld, weliswaar met groot balkon maar nauwelijks te gebruiken. Slecht 1 ruimte was te verkoelen met airco, andere ruimtes waren benauwd. Kleine, weliswaar schone, douche/toilet. Achteraf gezien begrijp ik niet goed waarom er niet geadviseerd is om rechtstreeks te vliegen naar Paros en van daaruit evt. te varen naar Santorini. ( alhoewel ik denk dat je vanwege de opbrekingen/verbouwingen aan de haven, daar op dit moment niks te zoeken hebt). Had wel een dag (!) reizen/ wachten ( en ergernis) gescheeld. Nekkenbreker was de kwaliteit van het appartement hotel in Santorini. Helaas. Ben dus niet zo blij met dit advies van reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 24 juni 2019 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: maart 2019

Ik ben erg teleurgesteld over het gebrek aan begrip en empathie van medewerkers van Interfact Travel. En het feit dat geld voor hen het enige belangrijke is. Ze stellen een echt smerig schema vast dat ik hieronder zal beschrijven.

We hebben een reis voor me en mijn vrouw naar Italië geboekt van Secret Escape - website. En dan de problemen begonnen:
- Na de boeking hebben we contact opgenomen met het bureau met een verzoek om onze 2-jarige zoon ook te registreren. Ze vertelden ons dat we alles zelf moesten regelen. Dat is niet het punt wanneer ik voor een dienst betaal (ik controleerde de prijzen voor de vluchten en hotels en we betaalden zeker voor een dienst)
- Paar weken na de boeking, we hebben gevonden dat mijn vrouw zwanger is met ons tweede kind en geprobeerd heeft de reis te annuleren omdat het in de zevende maand van de zwangerschap was. Het bureau weigerde met de verklaring dat alles al is betaald en we moeten de rest van de reserveringsprijs overdragen, wat we deden omdat we niet wilden handelen als schokken en reizen in de 7e maand wordt niet aanbevolen, maar niet verboden.
- Helaas ging de zwangerschap niet goed en mijn vrouw had veel klachten en ze was echt niet in staat om te reizen. We hebben geprobeerd om met het bureau te praten en de reis uit te stellen - opnieuw vertelden ze ons dat we contact moeten opnemen met onze verzekeringsmaatschappij en hen om terugbetaling moeten vragen. Ik besloot om alles in handen te nemen en rechtstreeks contact op te nemen met de hotels en de luchtvaartmaatschappijen. De vluchten waren geboekt bij low-cost maatschappijen, maar de klantenservice toonde veel begrip van de situaties en stemde ermee in om onze tickets terug te betalen. Alle hotelreserveringen zijn volledig refundable, maar de reserveringen kunnen alleen door het agentschap worden geannuleerd. Interfact heeft ons gevraagd om onze reis te annuleren, geven ons niets terug, maar verzamelen al het geld voor accommodatie, lekker makkelijk geld ...

Het was de eerste keer dat we een bureau gebruikten en absoluut de LAATSTE. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 11 juni 2019 bestemming: Italië / Campania, reisperiode: juni 2019

Via interfacttravel een fly drive reis geboekt, met zo op het oog prima hotels. Na de boeking bericht van interfacttravel dat 2 van de 4 hotels niet beschikbaar waren, maar gelijkwaardige vervanging was geboekt. helaas waren juist deze 2 vervangende hotels dramatisch. 1 hotel was erg gedateerd, we bleken de enige bezoekers en de kamers keek uit op een groot wit zeil en op onze kamer stonden 3 extra bedden in een hoek bijgeplaatst wat het erg ongezellig maakte. We besloten eerder naar het volgende hotel te gaan tegen meerprijs van (124 euro)2e hotel bleek een afwerk hotel voor de plaatselijke prostitutie scène te zijn.. een van de prostitués wilde net inchecken toen ze door baliemedewerker werd weg gestuurd. Overduidelijk dat ze op het verkeerde moment binnenkwam met haar klant. De kamer met zeezicht had een raam van 50x50 en ik moest mijn nek uitrekken om er door te kunnen kijken. Omdat het al laat was besluiten we in dit hotel 1 nacht te blijven. De volgende dag kregen we een andere kamer dat zo sterk rook naar toilet -verfrisser dat we niet eens de koffers hebben uitgepakt. Het ontbijt vond ik in vergelijk met de andere hotels onvoldoende. Vervolgens zelf iets geboekt via booking.com en alsnog tegen meerprijs nog een keer 300 euro een leuke vakantie gehad. Deze reis was ver onder de maat!!! We hebben meteen interfacttravel gebeld met onze klacht. Hun oplossing was zelf een ander hotel boeken..dat hebben we dus gedaan!! Nooit meer via interfacttravel. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws