Schrijf een ervaring over Interfact Travel en maak kans op mooie prijzen!

Interfact Travel

Url: https://www.interfact-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Interfact Travel
Interfact Travel won in 2019 de Reisgraag award

Interfact Travel is een reisorganisatie voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het proeven van de sfeer van het land staan er centraal. Ruim 14 jaar geleden is de reisorganisatie met één appartement op het Griekse eiland Kreta begonnen en sindsdien heeft is dit aanbod flink uitgebreid. Voorheen waren ze enkel gespecialiseerd in eilandhoppen in Griekenland, maar nu hebben zij ook de veelzijdige bestemmingen Zuid-Afrika, Fins Lapland, Noorwegen IJsland, Kroatië & Antarctica in het aanbod. Het aantal verschillende reistypes is ook flink uitgebreid. Naast eilandhoppen kun je nu onder andere ook autorondreizen, winterreizen, verre reizen, budgetreizen, avontuurlijke reizen, familiereizen, stedentrips en cruisereizen boeken.

Alle reizen kunnen volledig voor jou op maat gemaakt worden. Daarbij hanteert Interfact Travel een persoonlijke service. Het team van Interfact Travel is klein, maar zeer gespecialiseerd in de bestemmingen die zij aanbieden. Zo is er bijna geen Grieks eiland waar het team niet is geweest. Ook hebben ze bijvoorbeeld Zuid-Afrika zelf al vaak bezocht. Daardoor ben je verzekerd van goed advies voor jouw vakantie. Interfact Travel heeft in 2019 de Reisgraag Award gewonnen voor beste organisatie in de categorie 'rondreizen'.

Op de website van Interfact Travel kun je ook inspiratie opdoen. De medewerkers van de reisorganisatie plaatsen regelmatig blogs over de bestemmingen die zij aanbieden. Daarnaast delen zij de ervaringen van reizigers die met Interfact Travel een reis hebben gemaakt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je kunt Interfact Travel bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail. Ook kun je de reisorganisatie volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / samos/santorini/amorgos, reisperiode: september 2019

Leuke hotels, goed georganiseerd door interfact, transfers perfect in orde ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: september 2019

Goed georganiseerd; goede accomodaties en uitmuntende contactpersoon in Athene (meedenken en snel regelen)!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: oktober 2018

Wij zoeken in het najaar nog graag even de zon op. En alln zon en strand bevalt ons dan niet. Graag k iets om te zien en te ontdekken. We hadden twaalf dagen beschikbaar en wilden (voor het eerst!) naar Griekenland, en dan graag de hoofdstad n de eilanden... . Een lastig lijstje met wensen dat dankzij Interfact Travel perfect kon worden uitgevoerd. Heerlijk.
De mensen die ons ontvingen, de chauffeur die ons steeds vervoerde tussen vliegveld, haven en hotel: iedereen was even hartelijk, attent en punctueel.
En niets zelf hoeven regelen..... Vakantie in alle opzichten! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws