Schrijf een ervaring over Interfact Travel en maak kans op mooie prijzen!

Interfact Travel

Url: https://www.interfact-travel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: rondreizen

Logo van Interfact Travel

Interfact Travel is een reisorganisatie voor authentieke vakanties: genieten van de zon, natuur, cultuur en het proeven van de sfeer van het land staan er centraal. Ruim 14 jaar geleden is de reisorganisatie met één appartement op het Griekse eiland Kreta begonnen en sindsdien heeft zij flink uitgebreid. Voorheen waren ze enkel gespecialiseerd in eilandhoppen in Griekenland, maar nu hebben zij ook de bestemmingen Kroatië, Noorwegen, IJsland, Fins Lapland, Antartica en Zuid-Afrika in het aanbod. De verschillende reistypes die Interfact Travel aanbiedt zijn ook flink uitgebreid. Zo bieden ze naast eilandhoppen nu onder andere ook autorondreizen, winterreizen, verre reizen, budgetreizen, avontuurlijke reizen, familiereizen, stedentrips en cruisereizen aan.

Alle reizen kunnen zij volledig op maat voor je maken. Daarbij hanteren zij een persoonlijke service. Het team van Interfact Travel is klein, maar erg gespecialiseerd in de bestemmingen die zij aanbieden. Daardoor ben je verzekerd van goed advies voor jouw vakantie.

Op de website van Interfact Travel kun je ook inspiratie opdoen. Zo plaatsen de medewerkers van de reisorganisaties regelmatig blogs over de bestemmingen die zij aanbieden. Daarnaast delen zij de ervaringen van reizigers die met Interfact Travel een reis hebben gemaakt.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Je kunt Interfact Travel bereiken via het contactformulier op de website, via de telefoon of per e-mail. Verder kun je de reisorganisatie volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

op 23 december 2018 bestemming: , reisperiode: maart 2018

Was magisch, echt geweldig. Prima accomodatie, mooie omgeving, geweldige excursies

  • Algemeen 10
op 14 december 2018 bestemming: Griekenland / Ionische eilanden, reisperiode: augustus 2018

We hebben dankzij interfact met onze 3 kinderen een fantastische reis van 2 weken gemaakt langs 3 ionische eilanden: Kefalonie, Lefkas en Zakynthos. Op de eilanden wachtte steeds weer een geheel andere verrassende accommodatie (van strandhotel naar duinlodge naar huis met zwembad tussen olijfbomen). Het vervoer met eigen volkswagenbusje en veerbootjes gaf vrijheid. Alles was heel goed georganiseerd. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: Griekenland / Athene / Symi, reisperiode: september 2018

Het is een geweldig team ze denken overal aan, en je kan ze altijd bereiken mocht er buiten hun schuld wel eens iets mis gaan, Wij boeken al zeker 5 jaar onze vakantie's bij Interfact-travel

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws