Ervaringen Interfact Travel

Pagina 1 van 2 met 141 resultaten

op 28 september 2020 bestemming: Griekenland / Tinos en Andros, reisperiode: augustus 2020

Leuke eilandjes: Tinos veel kerkjes, Andros heel groen. Veel Griekse toeristen geeft net weer een ander sfeertje. Wij bezochten ze in deze -voor ons erg goede- volgorde. Transfers en papieren prima geregeld, super hotels, aardige mensen en fijne kamers. We hebben 100% genoten. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: Griekenland / samos/santorini/amorgos, reisperiode: september 2019

Leuke hotels, goed georganiseerd door interfact, transfers perfect in orde ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 2 december 2019 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen, reisperiode: september 2019

Goed georganiseerd; goede accomodaties en uitmuntende contactpersoon in Athene (meedenken en snel regelen)!!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: oktober 2018

Wij zoeken in het najaar nog graag even de zon op. En allťťn zon en strand bevalt ons dan niet. Graag ůůk iets om te zien en te ontdekken. We hadden twaalf dagen beschikbaar en wilden (voor het eerst!) naar Griekenland, en dan graag de hoofdstad Ťn de eilanden... . Een lastig lijstje met wensen dat dankzij Interfact Travel perfect kon worden uitgevoerd. Heerlijk.
De mensen die ons ontvingen, de chauffeur die ons steeds vervoerde tussen vliegveld, haven en hotel: iedereen was even hartelijk, attent en punctueel.
En niets zelf hoeven regelen..... Vakantie Ė in alle opzichten!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: juli 2019

Alles was heel goed geregeld! We hebben samen met onze kinderen van 5 en 3 deze reis gemaakt. We hebben 4 eilanden bezocht. Allemaal met een eigen karakter. Superleuk! Er is vooraf goed naar onze wensen geluisterd. Leuke kindvriendelijke accommodaties op een mooie locatie. De bootreizen verliepen prima. Ik kan iedereen aanrader om een reis via interfact travel te boeken!

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: november 2019

Zeer goed georganiseerde rondreis op IJsland, tot in de puntjes verzorgd! Snaefellsnes, Golden Circle en South Coast. Lava vlaktes, gletsjers, geisers en watervallen en nog veel meer. Super ervaring!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: oktober 2019

Omdat bij Interfact altijd alles goed geregeld is en hun afspraken nakomem

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Griekenland, reisperiode: juni 2019

Het was allemaal goed geregeld, maar we hebben hier en daar wegens foute communicatie eens moeten wachten of op foute bestemming aan gekomen

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / 3 eilanden, reisperiode: september 2019

Geweldige eilanden , verblijf en alles prima geregeld

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Santorini & Paros, reisperiode: oktober 2019

Alles was goed geregeld en mooie hotels/appartementen. Alleen de laatste locatie viel tegen. Gelukkig was dit slechts voor een nacht. De reis wordt echt op basis van je wensen opgesteld. Top dus!

  • Algemeen 8
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Athene, Naxos, Santorini, reisperiode: juni 2019

We hebben geweldige vakantie beleeft! Het was voor ons de eerste rondreis met kind (4 jaar). Dat was voor ons ook de reden om het te laten organiseren i.p.v. zelf alles samenstellen. Je wilt het goed geregeld hebben en tijdens de reis niet voor verrassingen komen te staan. Interfact Travel heeft mooie eilanden en accommodaties voor ons uitgezocht, dat was allemaal voortreffelijk. Ook alle vervoer tussen de eilanden en luchthavens prima verzorgt, veelal prive soms gecombineerd. Zowel het rondreizen met kind als Interfact Travel is ons uitstekend bevallen en voor herhaling vatbaar. Tip; bezoek Naxos! Wat een ontzettend mooi eiland!

  • Algemeen 8
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2019

Alles wat tot in de puntjes voor ons geregeld! Voordat we Łberhaupt op de bestemming waren was het al een feestje, want via de mail kregen we tips voor bezienswaardigheden! Maar ook de vliegtickets, ferry tickets en de hotels waren top geregeld! Om het een 10 te maken hadden wij het ook fijn gevonden als er transfers bij zaten van en naar de hotels, haven en vliegveld! Maar dit is maar bijzaak en overal reden bussen of we konden met de taxi (deze was alleen vrij duur). Al met al was het een geweldige vakantie en hebben we veel mooie plekjes gezien!

Wij zullen deze reisorganisatie zeker aanbevelen! Hartstikke bedankt interfact travel, met het meedenken en organiseren van onze mooie reis!

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: september 2019

Interfact heeft goed naar onze wensen geluisterd en een mooie, afwisselende reis voor ons samengesteld; 4 eilanden in 2 weken en dus ook 4 locaties. 2 waren top en 2 iets minder. De communicatie mbt de transfers kon iets beter, gelukkig was de Griekse Agency ter plaatse top!

  • Algemeen 8
op 27 november 2019 bestemming: Griekenland / Griekenland, reisperiode: september 2016

Na mijn scheiding wilde ik (zoals elk jaar) toch graag op vakantie, naar mijn favoriete land, Griekenland. Wilde niet met een groepsreis mee maar omdat dit de allereerste reis alleen was, was ik op zoek naar een middenweg. Interfact Travel heeft me hier fantastisch mee geholpen door een mooie islandhop reis aan te bieden naar Athene, Naxos, Folengandros en Santorini. Doordat alle transfers zo perfect geregeld waren en de accommodaties geweldig waren, heb ik bijzonder mooie herinneringen aan Interfact Travel. Vooral Athene (cultuur) en Folegandros (bijzonder vriendelijke inwoners) hebben mijn hart gestolen. Ook aan het uitzicht vanaf mijn eigen terras en het mooie strand op Naxos denk ik nog heel vaak terug. En niet te vergeten de beroemde zonsondergang op Santorini. De combinatie strand-cultuur-rust bleek een schot in de roos. Door deze reis besefte ik me dat ik alleen reizen heerlijk vind en wil ik nooit meer anders.

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: september 2019

Een maatwerkreis, die ons perfect paste! Afwisselende eilandencombinatie, mooie accommodaties en een super organisatie van deze reis. Ook de aanpassing door de onverwachte staking van de ferry's verliep voor ons rimpelloos. Kortom van begin tot eind hebben we 100% genoten van deze reis.

  • Algemeen 10
op 17 september 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: augustus 2019

Interfact travel had een erg goed aanbod van Hotels en appartementen op de bezochte Griekse eilanden. De ferry tickets lagen in het hotel bij aankomst en ze gaven er een boekje over Athene bij. Ze hielden rekening met onze wensen en hierdoor hebben wij een heerlijk ontspannen vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: augustus 2018

We hebben, zoals altijd in Griekenland, een heerlijke tijd gehad. Skiathos en Skopelos waren beide mooie eilanden. Skopelos, prachtig stadje ook, voor een wat rustiger week en Skiathos, war drukker, maar met prachtige zandstranden. Die had Skopelos dan weer niet. Heerlijk twee weken zonder al teveel Nederlanders tegen te komen.
Ionia Hotel in Skopelos lag op vijf minuutjes lopen van de haven waar alle restaurants te vinden waren. Degelijk hotelletje met een prima ontbijt een zwembad met een bar. Kamers met airco. Prima voor een week. Entechnos Living op Skiathos lag boven op de berg. Met stijgingspercentages tot boven de 30%, niet gelogen zelf na gemeten, was een autootje wel een must. Het uitzicht dat daarvoor kreeg was dan wel adembenemend mooi. En Katerina was een leuk mens. Ze kwam regelmatig een praatje maken en taart brengen. Ook een prima week gehad.
Waarom dan toch maar een 7 voor de reis?! Nou dat zit zo. Mijn vorige vakantie in de VS had ik helemaal zelf geboekt, vliegreis, airbnb en auto. Ik dacht, zal ik dat weer doen? Maar nee, deze keer laat ik alles gewoon voor me regelen. Is wat duurder maar dat heb ik er dan ook voor over. Op het vliegveld op Skiathos, geen meneer met een bordje met onze naam er op. Zoek, kijken, nee dan maar bellen. Nee onze papieren waren er niet. We werden op een taxi gezet en in de haven kregen we alsnog onze papieren. Op naar Skopelos met de boot. Daar aangekomen, weer geen bordje met mijn naam. Maar weer even bellen. Werden we even later alsnog opgehaald. Een week een halve dag voordat we naar Skopelos gingen toch maar eens even bellen hoe laat ze ons zouden komen halen. Want we hadden nog niets gehoord. De reis naar Skopelos ging prima. Er stond zowaar iemand met een bordje met mijn naam erop. Een week later heb ik 's avonds na zessen maar weer even gebeld om te vernemen dat ze ons de volgende dag om half acht 's morgens zouden ophalen.
Dus ja dat had ik net zo goed zelf kunnen regelen. Dan had ik er minder werk mee gehad. Met een 10 voor Griekenland en een dikke onvoldoende voor de manier hoe de reis geregeld was kom ik dan toch nog op een 7 uit.

  • Algemeen 7
op 21 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Thessaloniki Alonissos Skiathos, reisperiode: juli 2019

Alles tot in de puntjes geregeld. Hotels uitstekend, precies naar onze wensen. We zijn begonnen in Thessaloniki en vervolgens door gereisd naar Alonissos en Skiathos om daarna weer te eindigen in Thessaloniki. Wat een belevenis voor ons en de kinderen. Vooral Alonissos heeft ons hart gestolen. Ongerept, schoon en de mooiste baaitjes. Hotel Yalis had het meest geweldige uitzicht en heerlijkste ontbijt. Prachtige superior suite die zeer schoon was!
Skiathos is een veel drukker eiland met vooral Britse toeristen. Hotel Irida was helemaal top!
Dank aan Interfact voor het meedenken en het vertalen van onze wensen in een geweldige reis! Zij weten echt de mooiste plekjes te vinden.

  • Algemeen 9
op 29 juni 2019 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juni 2019

Transfer van luchthaven naar zeehaven was prima. Daarna onnodig en zeer lange wachttijd in de haven van Santorini ( 5 uur!). De bootreis naar Paros was onverwachts lang. De logica van planning ontging ons volledig! Op Paros prima transfer naar hotel, zeer vriendelijke mensen en prachtig hotel. Zeer plezierig verblijf. Daarna weer goede transfer naar en van boot. Santorini is echter vreselijk druk en niet berekend op hoeveelheid bezoekers. Appartement hotel was echt vreselijk. Onaardig personeel, luisterde niet naar klachten, zeer gebrekkig engels. Ons appartement was separaat, tegenover het complex ondergebracht, boven winkel. Alleen te bereiken via nauwe doorgang tussen 2 winkels. Ruimte was onlogisch ingedeeld, weliswaar met groot balkon maar nauwelijks te gebruiken. Slecht 1 ruimte was te verkoelen met airco, andere ruimtes waren benauwd. Kleine, weliswaar schone, douche/toilet. Achteraf gezien begrijp ik niet goed waarom er niet geadviseerd is om rechtstreeks te vliegen naar Paros en van daaruit evt. te varen naar Santorini. ( alhoewel ik denk dat je vanwege de opbrekingen/verbouwingen aan de haven, daar op dit moment niks te zoeken hebt). Had wel een dag (!) reizen/ wachten ( en ergernis) gescheeld. Nekkenbreker was de kwaliteit van het appartement hotel in Santorini. Helaas. Ben dus niet zo blij met dit advies van reizen.

  • Algemeen 5
op 24 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: maart 2019

Ik ben erg teleurgesteld over het gebrek aan begrip en empathie van medewerkers van Interfact Travel. En het feit dat geld voor hen het enige belangrijke is. Ze stellen een echt smerig schema vast dat ik hieronder zal beschrijven.

We hebben een reis voor me en mijn vrouw naar ItaliŽ geboekt van Secret Escape - website. En dan de problemen begonnen:
- Na de boeking hebben we contact opgenomen met het bureau met een verzoek om onze 2-jarige zoon ook te registreren. Ze vertelden ons dat we alles zelf moesten regelen. Dat is niet het punt wanneer ik voor een dienst betaal (ik controleerde de prijzen voor de vluchten en hotels en we betaalden zeker voor een dienst)
- Paar weken na de boeking, we hebben gevonden dat mijn vrouw zwanger is met ons tweede kind en geprobeerd heeft de reis te annuleren omdat het in de zevende maand van de zwangerschap was. Het bureau weigerde met de verklaring dat alles al is betaald en we moeten de rest van de reserveringsprijs overdragen, wat we deden omdat we niet wilden handelen als schokken en reizen in de 7e maand wordt niet aanbevolen, maar niet verboden.
- Helaas ging de zwangerschap niet goed en mijn vrouw had veel klachten en ze was echt niet in staat om te reizen. We hebben geprobeerd om met het bureau te praten en de reis uit te stellen - opnieuw vertelden ze ons dat we contact moeten opnemen met onze verzekeringsmaatschappij en hen om terugbetaling moeten vragen. Ik besloot om alles in handen te nemen en rechtstreeks contact op te nemen met de hotels en de luchtvaartmaatschappijen. De vluchten waren geboekt bij low-cost maatschappijen, maar de klantenservice toonde veel begrip van de situaties en stemde ermee in om onze tickets terug te betalen. Alle hotelreserveringen zijn volledig refundable, maar de reserveringen kunnen alleen door het agentschap worden geannuleerd. Interfact heeft ons gevraagd om onze reis te annuleren, geven ons niets terug, maar verzamelen al het geld voor accommodatie, lekker makkelijk geld ...

Het was de eerste keer dat we een bureau gebruikten en absoluut de LAATSTE.

  • Algemeen 1
op 11 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Campania, reisperiode: juni 2019

Via interfacttravel een fly drive reis geboekt, met zo op het oog prima hotels. Na de boeking bericht van interfacttravel dat 2 van de 4 hotels niet beschikbaar waren, maar gelijkwaardige vervanging was geboekt. helaas waren juist deze 2 vervangende hotels dramatisch. 1 hotel was erg gedateerd, we bleken de enige bezoekers en de kamers keek uit op een groot wit zeil en op onze kamer stonden 3 extra bedden in een hoek bijgeplaatst wat het erg ongezellig maakte. We besloten eerder naar het volgende hotel te gaan tegen meerprijs van (124 euro)2e hotel bleek een afwerk hotel voor de plaatselijke prostitutie scŤne te zijn.. een van de prostituťs wilde net inchecken toen ze door baliemedewerker werd weg gestuurd. Overduidelijk dat ze op het verkeerde moment binnenkwam met haar klant. De kamer met zeezicht had een raam van 50x50 en ik moest mijn nek uitrekken om er door te kunnen kijken. Omdat het al laat was besluiten we in dit hotel 1 nacht te blijven. De volgende dag kregen we een andere kamer dat zo sterk rook naar toilet -verfrisser dat we niet eens de koffers hebben uitgepakt. Het ontbijt vond ik in vergelijk met de andere hotels onvoldoende. Vervolgens zelf iets geboekt via booking.com en alsnog tegen meerprijs nog een keer 300 euro een leuke vakantie gehad. Deze reis was ver onder de maat!!! We hebben meteen interfacttravel gebeld met onze klacht. Hun oplossing was zelf een ander hotel boeken..dat hebben we dus gedaan!! Nooit meer via interfacttravel.

  • Algemeen 4
op 10 maart 2019 bestemming: Finland / Levi, reisperiode: februari 2018

Met de medewerkster Gaby van interfact hebben we een fijne reis op maat voor 10 personen samengesteld naar Fins lapland. We hebben een fantastisch huis geboekt en de excursies waren erg bijzonder en exclusief. Ook de vergissing met de voucher voor de transfer werd nog in het weekend hersteld, zodat we bij de accommodatie opgehaald konden worden.En zelfs nog 1 persoon extra bijboeken anderhalve week voor de reis en het omzetten van de excursies was geen probleem. Super geregeld allemaal en erg persoonlijk.

  • Algemeen 9
op 24 januari 2019 bestemming: Finland / Rovaniemi, reisperiode: januari 2019

Wij hebben een fantastische vakantie gehad inclusief excursies.
Dit alles was zeer goed geregeld door Interfact Travel.
Een reis om nooit te vergeten, het was echt geweldig.

  • Algemeen 10
op 23 december 2018 bestemming: , reisperiode: maart 2018

Was magisch, echt geweldig. Prima accomodatie, mooie omgeving, geweldige excursies

  • Algemeen 10
op 14 december 2018 bestemming: Griekenland / Ionische eilanden, reisperiode: augustus 2018

We hebben dankzij interfact met onze 3 kinderen een fantastische reis van 2 weken gemaakt langs 3 ionische eilanden: Kefalonie, Lefkas en Zakynthos. Op de eilanden wachtte steeds weer een geheel andere verrassende accommodatie (van strandhotel naar duinlodge naar huis met zwembad tussen olijfbomen). Het vervoer met eigen volkswagenbusje en veerbootjes gaf vrijheid. Alles was heel goed georganiseerd. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: Griekenland / Athene / Symi, reisperiode: september 2018

Het is een geweldig team ze denken overal aan, en je kan ze altijd bereiken mocht er buiten hun schuld wel eens iets mis gaan, Wij boeken al zeker 5 jaar onze vakantie's bij Interfact-travel

  • Algemeen 10
op 13 december 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: april 2018

Alles liep heel voorspoedig en was een super mooi hotel. Prijs kwaliteit is echt heel goed

  • Algemeen 10
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / 3 eilanden, reisperiode: september 2018

Prima geregeld allemaal , goede hotels/appartementen

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: IJsland / Akureyri, reisperiode: maart 2018

Mooie reis, maar Engels gezelschap was niet prettig

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: april 2018

Alles was goed geregeld. RaynAir is een ramp. 1 hotel was duidelijk minder. Lag erg achteraf in een niet al te fijne buurt. Rest van de hotels prima. En Ierland een prachtig eiland met uitzonderlijk vriendelijke bewoners.

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: oktober 2018

Prachtig Hotel. Rustige omgeving. Leuk dorpje

  • Algemeen 9
op 12 december 2018 bestemming: Portugal / Braga, reisperiode: april 2018

Interfact had het goed voor ons geregeld, de auto stond klaar, het hotelletje en het uitzicht waren werkelijk prachtig! Deze unieke plek hadden we zelf niet kunnen vinden... :-)

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: ItaliŽ / Pisa Florence, reisperiode: februari 2018

Geweldige reis gehad, met treinverkeer van Pisa naar Florence en vervolgens naar Bologna. Door slechte weer treinverkeer moeilijk, maar daar kan niemand iets aan doen. Hotels lagen wel wat ver van centrum vandaan (Florence en Bologna). Pisa top!

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / Pefkochori, reisperiode: september 2018

Fijne locatie voor een korte break!

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: september 2018

Geweldige reis, mooie lokaties en prima hotels

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / Chania, reisperiode: september 2018

Wij zijn 2 jasr geleden ook met u naar Chalkidiki geweest.Prachtig!Wij vonden Op Kreta echt te zien dat het de Grieken nog lang niet goed gaat.Half afgebouwde huizen,slechte wegen en in september nog heel erg druk.Het hotel vinden we ook minder dan op Chalkidiki.Alle voorbereidingen,papieren ed van uw organisatie waren prima in orde.We reizen graag met Interfact Travel.

  • Algemeen 7
op 12 december 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

Ris goed geregeld. Ook met uitvallen van vluchten Ryanair. Redelijk goed hotel en goed te belopen naar centrum

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: , reisperiode: september 2018

Alles perfect geregeld, op elk eiland eigen contactpersonen die je op weg helpen. Prachtige accommodaties, met zorg uitgekozen. Op en top genieten was het!

  • Algemeen 10
op 12 december 2018 bestemming: Spanje / valencia ibiza, reisperiode: september 2018

Valencia, mooie stad maar voor ons 1 dag te lang
Ibiza, prima hotel, mooie stranden verrassend relaxed

  • Algemeen 8
op 12 december 2018 bestemming: Griekenland / Skopelos, reisperiode: juli 2018

De reis was comfortabel , ontspannen en eigenlijk alleen maar genoten.
Alles was perfect geregeld, prima hotels en alles was goed geregeld.

  • Algemeen 10
op 12 december 2018 bestemming: ItaliŽ / Amalfikust, reisperiode: september 2018

Mooie rondreis! Prima hotels onderweg met vriendelijk en behulpzaam personeel. Tijdige en goede informatie van Interfact Travel. Ook onze aanvullende vragen werden professioneel beantwoord. Bij ťťn overnachting was ons niet helemaal duidelijk in welk hotel we verwacht werden. Omdat we juist die dag heel laat in het hotel zouden aankomen wilden we de receptie daarover informeren maar aangezien we onvoldoende gegevens hadden was dat niet mogelijk dus laat in de middag Interfact Travel gebeld. Via een tussenpersoon in ItaliŽ werden we telefonisch voorzien van de benodigde gegevens. Keurig opgelost.

  • Algemeen 9
op 12 december 2018 bestemming: , reisperiode: januari 2018

Volledig en goed verzorgd op een mooie lokatie

  • Algemeen 9
op 12 december 2018 bestemming: IJsland / ReykjavŪk, reisperiode: februari 2018

Was een goede reis. Enige puntje is dat we de reisorganisatie niet zo snel konden vinden na de landing van het vliegtuig

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Naxos, reisperiode: juni 2018

Service, accomodaties en land allemaal top.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: IJsland, reisperiode: februari 2017

Alles was goed georganiseerd , we hadden een prive taxi , omdat de uitstap niet genoeg klanten hadden, die ons rondreed naar andere plaatsen waar we anders niet gingen komen.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: , reisperiode: februari 2018

Heel mooi hotel met een prima service. We hadden niet echt geluk met het weer, maar de omgeving is prachtig. Het is niet zo toeristisch als de zuidkant van het eiland, maar dat vonden wij juist prettig. We hadden een auto gehuurd waardoor we wel veel van het eiland hebben gezien. Een aanrader. Daarnaast was de communicatie met Interfact heel duidelijk. De auto hebben we later geboekt, maar dat was snel geregeld. Super!

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

Leuke reis naar Baltische Staten, Stockholm en Helsinki. Goed geregeld met uitstekende gids. Hotels over het algemeen prima, in Stockholm iets minder.

  • Algemeen 8
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen Cycladen, reisperiode: juli 2018

Heel goed georganiseerd.Transfers van hotels naar boten zonder zorgen.Hotels heel goed gekozen op basis van de wensen die we hadden doorgegeven.Prachtige eilanden .

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / Estepona, reisperiode: oktober 2018

Mooi appartement met geweldig uitzicht. We hadden schitterend weer dus dat hielp ook erg mee. In Estepona zijn leuke kleine straatjes te vinden. Lekker gegeten

  • Algemeen 8
op 11 december 2018 bestemming: Thailand / Phuket en Khao Lak, reisperiode: januari 2018

Het was een prachtige reis met afwisselend een grote drukke stad Phuket en een kleinere prachtige kustplaats Khao Lak. Een mooie combinatie en beide accommodaties waren erg luxe en prachtig rustig gelegen.
Scooter huren er er lekker op uit trekken, alle mooie plekjes ontdekken.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: juli 2018

Goed georganiseerde reis. De vlucht ging uitstekend en de huurauto stond voor ons klaar. Verder waren alle hotels netjes gereserveerd en is er toen er 1 hotel niet meer beschikbaar was netjes voor een vervangende geregeld.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: ItaliŽ / Rondreis, reisperiode: juni 2018

De reis was goed beschreven, alleen toen we uit het vliegtuig waren om de auto op te halen moesten we drie uur wachten voor dat we geholpen werden. En dan moet je in het donker naar het hotel rijden, wat vervelend is omdat er flinke kuilen in het wegdek waren. Nooit meer naar SiciliŽ vies land, je kan beter naar SardiniŽ gaan.

  • Algemeen 6
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2018

Wij een week hebben gehad om nooit te vergeten! Goede service vanuit Interfact Travel, een heerlijk hotel en super fijn verblijf! In een woord geweldig.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Tinos, reisperiode: mei 2018

Alles was perfect geregeld

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen Saronische Eilanden, reisperiode: september 2018

Beoordeling heeft betrekking op zowel het reisbureau als de reis. Heb wat minpuntjes ervaren rondom boeking: kleine foutjes en onjuiste info gekregen. Saronische Eilanden zijn leuk, zeker Hydra! Spetses viel helaas wat tegen (acco lag ook ver van centrum).

  • Algemeen 7
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Peloponessos, reisperiode: september 2018

Griekenland is prachtig, de reis op zich was geweldig. De hotels en met name die in Olympia, vielen tegen.

  • Algemeen 7
op 11 december 2018 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: juni 2018

Alles goed geregeld, snelle service. Minpuntje is de lange wachttijd (7 uur) op het vliegveld na afloop. Huurauto had ook s nachts ingeleverd kunnen worden maar was bij ons niet bekend.

  • Algemeen 8
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Kreta en Santorini, reisperiode: juni 2018

Een fantastisch geregelde vakantie op een 3 tal heerlijke en gemoedelijke locaties. We hebben echt geen negatieve puntjes kunnen ontdekken. Santorini (Kamari) en Kreta (Koutoulafari en Paleochora) zijn gezellige plaatjes.

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Myrtos, reisperiode: juli 2018

Heerlijke plek en accomodatie en alles goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / santorini en Kreta, reisperiode: juli 2018

Sloot erg goed aan aan onze wensen (actief en relaxen), mooie accommodaties, snelle reacties op mail en telefoontjes, reŽle factuur, alles goed geregeld!

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / eilandhoppen, reisperiode: september 2018

De reis voldeed aan onze stoutste verwachtingen. Alles perfect geregeld.
De organisatie is een aanrader. Prima onderkomens, goede transfers van vliegveld naar boot, van boot naar hotel en vice versa. Hulpvaardige mensen bij medische zorg.

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Santorini, reisperiode: juli 2018

Alles heel goed geregeld! Hele fijne reis gehad met het hele gezin!

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Rondreis, reisperiode: juni 2018

Super goed geregeld. Mooie hotels

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / hoppen, reisperiode: september 2018

Was werkelijk prima geregeld!

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Lefkas en Kefalonia, reisperiode: juni 2018

De reis was perfect geregeld door Interfact Travel incl. vlucht, ferry, autohuur en twee hotels. De accommodaties voldeden exact aan de beschrijving. Prachtige eilanden met vriendelijke mensen en heerlijk eten.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: februari 2018

Super organisatie!!! Alles was perfect georganiseerd voor mijn dochter 11j en mezelf , met vragen en of wijzigingen kon je steeds terecht en kreeg je ook direct antwoord,

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / Valencia Mallorca, reisperiode: september 2018

Goed verzorgde reis naar twee bestemmingen in Spanje. Zowel in Valencia als Mallorca een goed hotel en ook de vluchten waren goed verzorgd. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: juli 2018

Super hotel, alles goed geregeld en we zijn heerlijk verwend!

  • Algemeen 8
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / Granada, Sevilla etc., reisperiode: februari 2018

Goede hotels, alles naar wens. Maar verhuur auto was slecht. Moesten Ä152,- extra ter plekke betalen. Terwijl we in NL al betaald hadden voor gehele dekking eigen risico. Dit geld nooit terug gehad.

  • Algemeen 9
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Mykonos/Paros/Naxos, reisperiode: september 2018

Prima verzorgde reis met goede hotels op drie prachtige eilanden met tussendoor een heerlijke zeereis per ferry.

  • Algemeen 8
op 11 december 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: februari 2018

Prima geregeld, goed hotel, prima prijs. Aanrader!!

  • Algemeen 10
op 11 december 2018 bestemming: Griekenland / Mykonos, reisperiode: september 2018

Heerlijk genoten van het prachtige Griekenland, de reis was top geregeld

  • Algemeen 8
op 13 oktober 2018 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: oktober 2018

Jammer dat het hotel slecht was. Het personeel erg onvriendelijk
Er was een hele slechte standaard op het schoonmaken van de kamer.
Eerste nacht hebben wij in een verkeerde kamer geslapen welke was zonder balkon en met uitzicht op de buitenmuur van het achterliggende hotel en dien afzuiginstallatie.. Het zwembad is meer een voetenbad. Het ontbijt erg simpel en elke dag het zelfde. Genoeg over het hotel want ik kan nog wel even doorgaan...
ik snap heel erg goed dat jullie dit hotel blijven boeken omdat het voor jullie gewoon inkomsten zijn.

Wat ik jullie persoonlijk erg kwalijk en daarom nooit meer bij jullie zal boeken?

Waarom is er tijdens of vlak na een ramp (waarin heel Europa meeleeft en rouwt) waarbij mensen zijn omgekomen en wel op onze locatie op het eiland, geen contact met ons opgenomen. Geen mailtje geen telefoontje nog geen appje.. Ik weet waarom; Het interesseert jullie alleen het tellen van het geld wat je aan je gasten verdiend en hoe ze thuis komen en of ze Łberhaupt thuis zal wel!! Ze hadden toch alles al netjes betaald.
Ik heb een paar dagen gewacht om mijn gevoel hierover te uiten naar jullie maar ik vind geen betere woorden en als ik er aan denk word ik nog teleurgesteld.

Zoals gezegd ik ga niet meer bij jullie boeken.

Positief was de communicatie alvorens vertrek maar tijdens en na de vakantie bijna onmenselijk.. Ik wil niet meer door jullie benaderd worden in wat voor manier dan ook.

  • Algemeen 1
op 2 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Mykonos, Paros,Naxo,Santorini, reisperiode: september 2018

Reis was keurig geregeld, niets op aan te merken, alles verliep zeer soepel. De informatie die we nodig hadden voor onze transfers werden bij aankomst op de eilanden meteen aan ons overhandigd. Mooie 16-daagse reis gehad, heel erg bedankt.

  • Algemeen 9
op 14 juli 2018 bestemming: Griekenland / Eilanden Sifnos en Kimolos, reisperiode: juni 2018

Geen enkele aanmerking! Communicatie en afspraken: 10. Keuze van de 3 accomodaties: 10. Logistieke organisatie: 10. Wij hebben genoten, heel veel dank!

  • Algemeen 10
op 5 juli 2018 bestemming: Spanje / Bilbao, reisperiode: juni 2018

Alle onderdelen van deze fly drive waren prima. Verbeterpunten zijn het toevoegen van route bijzonderheden naar hotels. Ons hotel in Burgoz ligt in het centrum van de stad en dit centrum is afgesloten door beweegbare palen. Wij hebben geruime tijd om het centrum heengereden alvorens we doorkregen dat we ons bij een van de palen moesten melden om deze naar beneden te krijgen. Het laatste hotel , Holiday Inn in Vitoria Gateiz , viel wat tegen o.a. door heel beperkte ontbijt.

  • Algemeen 9
op 5 juli 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: juli 2018

De reis was prima geregeld. Goede huurauto, goed hotel met een heel goed ontbijt. Leuke uitvalbasis.
Helaas vonden wij de kamers in het hotel nogal gehorig.

  • Algemeen 8
op 1 juni 2018 bestemming: ItaliŽ / Bari, reisperiode: mei 2018

Luchthaven ligt ver van het hotel. Daarom bij aankomst en vertrek nachtwerk. Het hotel is niet geschikt voor een week: geen tuin, geen zwembad , geen bar. Puglia is indrukwekkend mooi.

  • Algemeen 7
op 29 mei 2018 bestemming: KroatiŽ / Cruise, reisperiode: mei 2018

Alles is perfect verlopen : de boeking/service van Interfact Travel, het programma van de cruise, prachtige boot, verzorgd eten, de kleinschaligheid (slechts 18 kajuiten). Dus een echte deluxe cruise

  • Algemeen 10
op 28 mei 2018 bestemming: Griekenland / Tinos, reisperiode: mei 2018

Fantastisch geregeld

  • Algemeen 10
op 23 mei 2018 bestemming: Bulgarije / Varna, reisperiode: mei 2018

Vliegreis keurig op tijd wel zeer krappe zitruimte. De transfers van en naar het hotel vv prima geregeld. Het hotel was goed en schoon helaas moesten wij buiten bij de zwembadbar onze "all inclusief" drankjes halen, ook s'avonds. De bar was ook niet steeds open/bezet en als het slecht weer was ( en dat hebben we ook gehad) moesten door de regen heen ons drinken ophalen. Daarnaast was er in het hotel geen lounge o.i.d. waar we gezellig konden zitten om onze drankjes op drinken. Het diner was jammer genoeg een buffet (wel ruimvoldoende en gevarieerd) . Vandaar een 7

  • Algemeen 7
op 19 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: april 2018

SiciliŽ is een mooi eiland. De hotelkeuze was minder. Mooie plaatsen moesten we na een overnachting meteen weer verlaten en minder mooie plekken bleven we twee nachten.
Hotel Dei Pini in Agrigento wordt bevolkt door grote groepen schoolkinderen met bijkomend lawaai.
Sicilianen zijn zeer vriendelijke behulpzame mensen.

  • Algemeen 7
op 14 mei 2018 bestemming: Portugal / Faro, reisperiode: april 2018

Omdat de huurauto alleen tussen 0700 en 2300 kon worden ingeleverd en de vlucht om 0635 vertrok koste een extra overnachting in het 3k hotel op faro ap van 82 e verder was het hotel in praia de luz slecht te vinden afgelegen en zelfs met googlemaps slecht te vinden

  • Algemeen 5
op 5 mei 2018 bestemming: IJsland / Akureyri, reisperiode: maart 2018

Wat een geweldig land. Reis was prima verzorgd. Heel veel gezien en gedaan. Prima hotel. Voldoende restaurants om goed te eten. Ook voor vegetariers. Onze gids was goed onderlegd. Enige minpunt was de accommodatie bij het vliegveld, een z.g. Bed & Breakfast, waar wij 2 nachten verbleven. Nogal troosteloos. En dat voor een booking bij Secret Excapes. Maar ondanks dat, echt een fantastische bestemming. We gaan zeker nog eens terug, maar dan in een ander seizoen

  • Algemeen 9
op 2 mei 2018 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: april 2018

Goed verzorgde rondreis, mooie hotels, alleen hotel in Lissabon was minder.

  • Algemeen 8
op 1 mei 2018 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: maart 2018

Alleen het weer liet een beetje te wensen over, verder alles prima geregeld.

  • Algemeen 8
op 13 april 2018 bestemming: ItaliŽ / Pisa, reisperiode: maart 2018

Goede info en voorbereiding. Geen ongewenste verrassingen.

  • Algemeen 8
op 19 februari 2018 bestemming: Finland / Rovaniemi, reisperiode: februari 2018

Interfact Travel heeft alles tot in de puntjes geregeld. Volledig naar mijn wensen (ik wou het Ijshotel er bij ed..)hebben zij een fantastische week voor ons geregeld, van ophaling tot terugbrengen op gelijk wat tijdstip! Het hotel was super gelegen, op het eind van de winkelstraat en dicht bij Safartica (excursie office). De excursie waren zeker de moeite waard!! een unieke ervaring om nooit meer te vergeten!!! Dikke pluim voor Interfact Travel!!!

  • Algemeen 10
op 8 februari 2018 bestemming: Noorwegen / Tromso, reisperiode: februari 2018

Alles prima geregeld van taxi op t vliegveld tot de fantastisch mooie excursies.

  • Algemeen 9
op 6 februari 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: januari 2018

Wenen is een prachtige stad .het hotel was zeer gunstig gelen t.o.v. het openbaar vervoer.
Wij wisten precies wat wij wilden gaan zien, de tijd was eigenlijk nog te kort.
Nu hadden wij 2 nachten Wenen en 2 nachten Praag .

De volgende keer doen wij 4 nachten in 1 stad

  • Algemeen 9
op 2 januari 2018 bestemming: Portugal / Madeira, reisperiode: december 2017

Interessant aanbod, uitstekende prijs kwaliteit, perfecte administratieve verwerking

  • Algemeen 10
op 21 december 2017 bestemming: Spanje / SAN ANTONI, reisperiode: december 2017

Mijn partner en ik zaten in hotel Puchet met uiterst vriendelijk balie-medewerkers koks en bediend personeel. Waarschijnlijk omdat wij een van de vijf gasten waren gedurende de hele periode. dit zegt nog niets over de zomer periode . Ze hadden alle tijd voor ons.
De kamers waren goed maar het gebruik van dekens is voor ons toch wel vreemd. Als er iets is aan de kamer gelijk melden want dan gebeurt het bijna onmiddellijk. Hotel zeer mooi gelegen 200 meter van de boulevard, strand en 30 minuten lopen naar de stad,. De hele baai wordt een lange promenade met ruimte voor voetgangers, joggers en fietsers.
Het eiland heeft zeer vriendelijke bewoners .

  • Algemeen 9
op 11 december 2017 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: december 2017

Wij hebben onze reis naar Lapland via Interfact Travel geboekt. Ontzettend fijn contact over het samenstellen van de offerte, er werd snel gereageerd en samen hebben wij de reis samengesteld. Op de dag van vertrek was het erg mistig en daardoor hebben wij de aansluiting op Helsinki gemist. Interfact travel geeft aan in zulke gevallen direct contact op nemen, zij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Na een aantal keer gebeld te hebben zonder succes via Finn Air zelf geregeld dat wij een nacht in een hotel zouden doorbrengen om de volgende dag de eerste vlucht te nemen. Die dag ook weer geprobeerd Interfact travel te bellen, maar weer zonder succes. S avonds nog eens een mail gestuurd, maar ook weer geen reactie.
De reis zelf was werkelijk fantastisch, een goed en verzorgd hotel op een prachtige locatie. Wij hebben veel leuke en goed georganiseerde excursies gedaan en hebben zelfs het noorderlicht gezien.
Helaas was ťťn van de door Interfact geboekte excursies niet doorgegeven en moesten wij hierover telefonisch contact opnemen, maar dit werd gelukkig snel opgepakt.
Al met al een fantastische reis, maar net even jammer van de bereikbaarheid van de reisorganisatie..

  • Algemeen 10
op 26 september 2017 bestemming: Griekenland / Sporaden, reisperiode: juli 2017

Een geweldige afwisselende reis die goed verzorgd is door Interfact Travel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Transfers naar appartementen was goed geregeld en ook bootverbindingen gingen super. Bij uitval van een boot werd er direct contact met ons opgenomen. Een super organisatie die veel weet over leuke locaties in Griekenland en waar je met gerust hart kunt boeken.

  • Algemeen 9
op 15 september 2017 bestemming: Griekenland / eilandhoppenn, reisperiode: september 2017

Van A tot Z perfect geregeld,vanaf het boeken t/m de transfers, de ferry,s de mooie hotels, het overtrof al onze verwachtingen. dank jullie het was een geweldige reis.
Athene met gids Angelo de evening scroll met diner, het prachtige Paros, en de parel Santorini.

  • Algemeen 10
op 14 september 2017 bestemming: Griekenland / Cycladen, reisperiode: augustus 2017

Begin augustus was het dan eindelijk zover, we gingen eerst naar Athene en daarna door naar Paros, Naxos, Santorini en Mykonos. Alles was prima geregeld en we werden volgens planning opgehaald. Athene was leuk, maar erg warm (logisch in augustus), daarna door naar Paros en de andere eilanden, elk eiland had weer zijn eigen sfeertje, maar we vonden ze eigenlijk allemaal leuk, het laatste eiland Mykonos was superleuk en ons hotel Lithos by Spyros was echt geweldig, wat een uitzicht en de eigenaar was zo aardig, als wij weer teruggaan naar Mykonos, dan gaan we weer daarheen. We hebben 1 keer contact met Interfact gehad omdat er onduidelijkheid was over de transfer, maar dat was ook zo weer opgelost. Verder is alles gelopen zoals we gehoopt hadden, dus we willen Interfact bedanken voor deze zeer geslaagde reis!

  • Algemeen 9
op 11 september 2017 bestemming: Griekenland / Lefkas/Kefalonia /Zakynthos, reisperiode: juli 2017

Leuke gevarieerde reis !

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Syfnos, Siros, reisperiode: juni 2017

Prima geregeld, fijne hotels en mooie bijzondere locaties. Zorgeloos en toch bijzonder en avontuurlijk zijn woorden die bij onze reis hoorden.

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Eilandhoppen Sporaden, reisperiode: juni 2017

Een geweldige ervaring, 3 eilanden in 1 vakantie van 15 dagen. Alles tip-top geregeld. De hotels waren super, pure verwennerij. Prachtige locaties en de klantvriendelijke benadering van al het personeel op locatie was een 10 waard.
Interfact heeft deze reis echt fantastisch samengesteld !

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: februari 2017

Omdat de hele reis zo goed geregeld was door jullie, eigenlijk moet het een 10 zijn, maar....... er moet altijd nog wat overblijven voor verbetering

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • Volgende