Schrijf een ervaring over Labyrinth en maak kans op mooie prijzen!

Labyrinth

Url: https://www.labyrinth.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: actieve vakantie

Logo van Labyrinth

Labyrinth biedt een ruime keus vakanties binnen en buiten Europa. Deze reisorganisatie organiseert betaalbare vakanties, breaks en evenementen voor verschillende groepen. De verschillende groepen waarvoor vakanties worden aangeboden zijn: jongeren tussen de 17 en 25 jaar en tussen de 20 en 35 jaar, singles tussen de 25 en 45 jaar, eenoudergezinnen en families. Tijdens de reizen met Labyrinth komen de reizigers echt met elkaar in contact. De reizen van Labyrinth zijn geschikt voor jong en oud. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen met vrienden boekt. De reizigers die kiezen voor Labyrinth kiezen voor een leuke vakantie met een actieve inslag. Naast alle activiteiten is er uiteraard nog genoeg tijd voor gezelligheid.

De outdooractiviteiten worden begeleid door ervaren begeleiders die er op ingericht zijn gasten een spannende ervaring te bieden in een bijzondere, unieke omgeving en prachtige natuurgebieden.

Onder Labyrinth vallen ook de reisorganisaties City Adventures, Snow Adventures, Ardennen Adventures en Unique Events. Dankzij deze takken is het ook mogelijk om met Labyrinth een werkweek in een stad te ondernemen, op wintersport te gaan of op actieve vakantie te gaan in Nederland en de Ardennen. Tot slot zijn de vakanties en activiteiten van Labyrinth ook geschikt voor bedrijfsuitjes.

Labyrinth is aangesloten bij VvKR. De reisorganisatie is telefonisch te bereiken op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

op 15 december 2019 bestemming: Italië / Castiglione, reisperiode: augustus 2019

Beroerde organisatie, nare reis. Onervaren reisleiding. Weinig motivatie ook om iets met klachten te doen. Kwaliteit van de excursies viel enorm tegen, niet beter dan wat je vindt als je zelf even googled. Leeftijd deelnemers liep te ver uiteen. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 2 november 2019 bestemming: Kroatië / Starigrad, reisperiode: juli 2018

Onze ontvangst was super hartelijk, onderweg werd er al gebeld hoe laat wij dachten aan te komen. Onze tent was al gereed. Geweldige activiteiten en begeleid door goede instructeurs.
De kids wilden niet weg na twee weken. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Pouilly-sur-Saône, reisperiode: augustus 2019

Op de site wordt een mooie reis met diverse activiteiten aangeboden. Wanneer deze reis geboekt is blijkt dat de activiteiten op de locatie niet beschikbaar zijn of onveilig zijn om te doen. De geboekte vakantie was een eenouder vakantie. Indien je belt naar Labyrinth dat de site niet overeen komt met de situatie ter plaatse krijg je in plaats van een constructief antwoord waar je iets mee kan als enige reactie een paar dagen later dat je per direct moet vertrekken van de locatie en het resterende geld voor de resterende dagen wel terug krijgt. Daar sta je dan ineens midden in Frankrijk met je kinderen buiten de camping zonder dat je ergens heen kan. Labyrinth was dan ook nergens behulpzaam om punten op te lossen of een andere locatie te zoeken en laten je het dan ook gewoon uitzoeken in Frankrijk. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen