Ervaringen Labyrinth

Pagina 1 van 1 met 17 resultaten

op 15 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Castiglione, reisperiode: augustus 2019

Beroerde organisatie, nare reis. Onervaren reisleiding. Weinig motivatie ook om iets met klachten te doen. Kwaliteit van de excursies viel enorm tegen, niet beter dan wat je vindt als je zelf even googled. Leeftijd deelnemers liep te ver uiteen.

  • Algemeen 2
op 2 november 2019 bestemming: KroatiŽ / Starigrad, reisperiode: juli 2018

Onze ontvangst was super hartelijk, onderweg werd er al gebeld hoe laat wij dachten aan te komen. Onze tent was al gereed. Geweldige activiteiten en begeleid door goede instructeurs.
De kids wilden niet weg na twee weken.

  • Algemeen 9




op 19 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Pouilly-sur-SaŰne, reisperiode: augustus 2019

Op de site wordt een mooie reis met diverse activiteiten aangeboden. Wanneer deze reis geboekt is blijkt dat de activiteiten op de locatie niet beschikbaar zijn of onveilig zijn om te doen. De geboekte vakantie was een eenouder vakantie. Indien je belt naar Labyrinth dat de site niet overeen komt met de situatie ter plaatse krijg je in plaats van een constructief antwoord waar je iets mee kan als enige reactie een paar dagen later dat je per direct moet vertrekken van de locatie en het resterende geld voor de resterende dagen wel terug krijgt. Daar sta je dan ineens midden in Frankrijk met je kinderen buiten de camping zonder dat je ergens heen kan. Labyrinth was dan ook nergens behulpzaam om punten op te lossen of een andere locatie te zoeken en laten je het dan ook gewoon uitzoeken in Frankrijk.

  • Algemeen 1
op 6 oktober 2018 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: oktober 2018

Verschrikkelijk chagerijnige personeelsleden. Een leerling had niet genoeg gegeten (hij is vegetarier) vervolgens kreeg hij een bord oud brood met koude tomaten saus. Belachelijk. Onvriendelijk personeel, negatieve houding tegenover de gasten en ook het ontbijt was schaars. Klant is bij hun geen koning maar mijnwerker.

  • Algemeen 1
op 1 september 2017 bestemming: Spanje / Canyelles, reisperiode: augustus 2017

Gore gammele mini/stacaravans vol mieren en met nul privacy. Superjonge hostess - week na ons: gťťn hostess?! Jongelui bovenin bus hoop herrie. Geen reactie op klachten of formulier gehad. Aanslag Barcelona werd niet goed gecommuniceerd met onze groep; groep kwam vast te zitten op Ramblas in restaurant / rolluiken dicht, hostess pleitte. Bbq smerig en duur / pannenkoeken ook niet te eten. Nooit meer.

  • Algemeen 1
op 1 september 2017 bestemming: Spanje / Canyelles, reisperiode: augustus 2017

Goede busreis, aboniamabel slechte accomodaties/reisleiding. Vies, bloedheet, gedateerd, hostess geen oor voor klachten/formulier niet gehad. Hoog/ klimmen, koffers slepen, mieren dwars door huisje, geen opvang/info/keuze rondom ramp in Barcelona. Thuis: wederom geen reactie Lanyrinth...boek dit niet!

  • Algemeen 2
op 27 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Sirmione, reisperiode: augustus 2017

Wij hadden een tent geboekt op camping Sirmione. Het begon al met een slechte ontvangst. De camping was niet bekend met de organisatie en daardoor werden we naar een jongerenkamp gebracht. Er was niemand van budgettent aanwezig. Later bleek het te gaan om een combinatie organisatie. Budgettent, Labyrinth en Bas travel. Na de rommelige aankomst kwam de volgende schock. Per plek stonden 3 grote tenten strak naast elkaar, op wat volgens de camping nummering 1 plek was. Aan de voorkant tegen het pad aan en de achterkant tegen een haag met vastgebonden scheerlijnen aan de tentjes van het jongerenkamp. Er was dus niet omheen te lopen, laat staan om de ventilatieramen van de buitenkant op te rollen. En de beloofde mogelijkheid voor een bijzettentje kon al helemaal niet worden waargemaakt. Het alternatief was een tentje huren tegen 2x zoveel geld op het jongerenkamp. Bizar. Wij kennen de Italiaanse campings qua plekken maar dit was door budgettent zo neergezet. De camping zelf was prima. Dat zou de tent ook geweest zijn als deze iets ruimer en ook beter was neergezet. DOordat de tent zo slecht stond, was er lekkage ontstaan, waardoor de slaapcabine nog nat was en wij zelf de matrassen te drogen hebben gelegd en schoongemaakt. Ook de 2 eenpersoonsbedden waren geen luxe. Die stonden zo strak tegen elkaar en de cabine dat je er in moest schuiven en er bijna niet meer uit kon komen. Niet heel erg handig. Bij ons was het gasstel kapot oftewel lekte gas. Is uiteindelijk weer gerepareerd. De begeleiding was slecht bereikbaar. Er was tevens overlast van het jongerenkamp. Logisch als de tenten tegen elkaar aan staan. Het enige positieve was dat de andere gasten aardige mensen waren. Je zag bij iedereen ook dezelfde reactie bij aankomst. Natuurlijk ga je jezelf wel vermaken en er iets van maken. Het is erg jammer, want de camping en de plek is er mooi genoeg voor. Na de vakantie een klacht ingediend bij de organisatie omver met name de plaatsing van de tenten en de onmogelijkheid om een tentje bij te plaatsen. De website is qua informatie behoorlijk misleidend. De naam past dus goed bij de organisatie. Budget is ook echt budget al vind ik de prijzen echt niet heel erg budget. Ik heb vaak genoeg organisaties en verhuurtenten op campings gezien maar dan wel op een fatsoenlijke plek met privacy. Dat had je hier helemaal niet. Onze tip zou zijn om max. 2 grote tenten op de plek te zetten en daardoor iets meer ruimte te creeeren. Daarnaast had de organisatie de kans om ons terwille te zijn. Helaas is die kan niet aangegrepen. Jammer, een gemiste kans en daardoor een zeer ontevreden klant.

  • Algemeen 3
op 21 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Castiglione della Pescaia, reisperiode: juli 2017

Slechte organisatie. Ongeorganiseerde reisleiding omdat ze door de organisatie in de steek werden gelaten.

Ook veel medereizigers die drank overlast veroorzaakten. 's Nachts een hoop lawaai. Je wil op vakantie tot rust komen maar dit is niet het geval geweest.

Ook erg jammer dat als je een klacht indient dat dit lang op zich laat wachten.

Voor mensen die zoeken naar een rustige vakantie, boek niet met Labyrinth!!

  • Algemeen 3
op 17 augustus 2017 bestemming: KroatiŽ / Starigrad, reisperiode: augustus 2017

Super leuke vakantie gehad met hele leuke activiteiten die allemaal goed geregeld waren. Camping was prima en lekker aan het strand voor een verkoelende duik in zee. En wat is het een mooi land.
De vakantie was veel te snel voorbij!

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2017 bestemming: ItaliŽ / Castiglione della Pescaia Toscane, reisperiode: juli 2017

Ik had hoge verwachtingen van deze vakantie. Ik en mijn beste vriendin hadden juist deze reis gekozen omdat, de combinatie tussen strand, cultuur en een paar avondjes per week uitgaan ons erg aansprak. Wij vinden leuk om smiddags uitstapjes in stadjes te hebben en een dagje lekker relaxen op het strand. En om paar keer savonds met zijn alle uit te gaan en een gezellige avond te hebben. De leeftijd van de reis die wij geboekt hadden was 17 tot 25

Toen we aankwamen werd echter duidelijk dat er 3 verschillende reizen bij elkaar gedumpt waren. Namelijk Bas Travel (beschreven als een christelijke reisorganisatie), beaches (beschreven als een jongere zuipvakantie), singelreizen van Labyrinth (ook een actieve vakantie voor singels met een leeftijd van 25 tot 45) en de jongere reis die wij geboekt hadden via Labyrinth. Ik vind deze combinatie niet kloppen. Ik en mijn beste vriendin hebben juist deze vakantie gekozen zodat we niet met alleen maar zuipende jongere om ons heen zitten en dan gebeurt dit alsnog. Als wij dit hadden geweten hadden we deze reis niet geboekt.
Vervolgens werd er ook nog is duidelijk dat er maar 2 reisleiders aanwezig waren voor Labyrinth en Beaches en dat de reisleiding van Bastravel ook alleen dingen voor Bastravel regelt. De eerste week van deze reizen was er nog een teamleider mee maar, die had in de eerste 3 dagen al ontslag genomen omdat, ze bij alle campings in ItaliŽ de tenten op mocht gaan zetten. Ook de teamleider die aanwezig was bij aankomst ging dezelfde avond nog weg naar een andere locatie. Toen bleven er nog twee reisleiders meiden van 19 en 21 over die alles voor ons mochten regelen. Van het rijden naar de uitgaansmogelijkheden tot het regelen en rijden van en naar de stedentrippen. De reisleiding van Bastravel mocht niet zelf rijden vanwege de verzekering maar de reisleiding van Labyrinth moest wel de jongeren van Bastravel overal naartoe rijden. Ook kreeg de reisleiding geen eten of telefoon voor noodzakelijke telefoontjes. Ze kregen een laag salaris waar ze elke dag hun telefoonrekening mee moesten betalen, eten moesten kopen en andere noodzakelijke kosten. De eerste avond dat wij aankwamen heeft de reisleiding een reep chocolade gegeten als avondeten omdat, ze het zo druk hadden met alles regelen. De tweede avond hebben wij (de reizigers) hun een bbq aangeboden zodat, ze in elk geval normaal eten kregen. Ik vind dat deze manier van omgaan met personeel echt niet kan. Geef ze in elk geval genoeg geld en tijd zodat, ze eten kunnen kopen en klaarmaken en geef ze een vergoeding voor de kosten die ze maken met het bellen of een zakelijke telefoon. De reisleiding was verder echt top ik heb super veel respect dat ze elke dag weer alles voor ons geregeld hebben want ze waren echt doodop. Het is dan ook zeker niet hun fout maar die van de organisatie.
Volgend jaar weet ik in elk geval zeker dat ik niet meer met de reisorganisatie Labyrinth of Beaches meega. Ik vind het echt niet kunnen en hoop dan ook zeker dat hier iets aangedaan word. Veel meer mensen hebben hier last van gehad en dat zorgt echt niet voor een leuke vakantie. Ik snap echt wel dat Labyrinth verschillende reisorganisaties bij elkaar heeft gezet vanwege te weinig boekingen maar pas dan wel de reizen die je aanbied op elkaar af. En zorg voor genoeg reisleiding, zodat ze elkaar kunnen afwisselen en geef deze dan ook een fatsoenlijk salaris en vergoed de nodige kosten, zodat ze niet in de schulden komen te staan doordat ze voor jullie komen werken.

  • Algemeen 3
op 2 april 2016 bestemming: BelgiŽ / Remouchamps, reisperiode: maart 2016

Met een studiereis ben ik met 24 andere studenten naar camping Olympia bij het Belgische plaatsje Remouchamps geweest in de Belgische ardennen. We werden stipt op tijd opgehaald vanaf het station door de organisatie. Ontbijt en Avondeten waren erg goed geregeld. Voor 25 hongerige studenten werd voldoende lekker eten gekookt. Activiteiten waren erg uitdagend! We hebben een wandeling gemaakt, zijn gaan mountainbiken, hebben geklommen en gekajakt. Bij elke activiteit was er voldoende begeleiding aanwezig. Begeleiding gedroeg zich professioneel en had kennis over de activiteiten.
Ook kreeg ik de schoenen, die ik vergeten was, kosteloos opgestuurd! Wat een geweldige service.

Kortom: Labyrinth op camping Olympia in de Belgische Ardennen is een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 20 juli 2015 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: juli 2015

Leuke actieve vakantie in Torbole gehad. Er werden genoeg activiteiten aangeboden (Meer dan dat je kan doen in 1 week tijd), de reisleiding was leuk en behulpzaam en alles was goed geregeld op de camping.

Kortom, ik heb een zeer leuke week gehad, en ik en mijn vrienden gaan volgend jaar zeker weer terug naar Torbole met Labyrinth!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 oktober 2014 bestemming: ItaliŽ / Torbole, reisperiode: juli 2013

Echt een geweldige reis. De camping lag direct aan het Gardameer en de reisleiding van Labyrinth was super behulpzaam. Er werden ook heel veel activiteiten aangeboden, die allemaal goed werden begeleid en een groot succes waren.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 mei 2014 bestemming: ItaliŽ / Castiglione della Pescaia, reisperiode: augustus 2013

1-ouder vakantie geboekt met mijn vrouw en twee kinderen naar camping le Marze in castiglione. De website van labyrinth was nogal schaars met informatie over de bestemming vond ik maar na een mailtje hebben ze me gratis een brochure met meer info opgestuurd en mijn vragen werden per mail binnen een dag beantwoord. Bij aankomst was alles een beetje rommelig geregeld maar daarna was alles top. De vakantie was super en de kids hebben het enorm naar hun zin gehad

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 31 mei 2014 bestemming: ItaliŽ / Castiglione, reisperiode: augustus 2013

Onze vakantie naar Castiglione op camping Le Marze geboekt bij Labyrinth. Vanaf dag 1 begon voor ons de vakantie al. En dit is de gehele week zo gebleven. Ik zat bij allemaal andere 1-ouders op de camping en heb me goed vermaakt. Het was daarbij heerlijk om te zien dat er zo veel te doen was voor mijn kinderen. Ze waren amper bij de tent, zo druk dat ze waren. Volgend jaar boeken we gewoon weer bij labyrinth want wij hebben ons PRIMA vermaakt!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 september 2013 bestemming: Frankrijk / Argeles sur Mer, reisperiode: juni 2013

Ik had geboekt voor een 1-oudervakantie omdat ik door een slechte ervaring in het verleden niet meer alleen met 2 pubers op vakantie wil. Met deze opzet kunnen de kinderen hun gang gaan en kunnen ouders met elkaar 'n wijntje drinken o.i.d. Op deze manier zit je niet allťťn voor je tent wanneer de kinderen iets ondernemen. Een paar dagen voor vertrek bleek dat dat erg letterlijk werd genomen: ik was ook de ťnige 1-ouder! Vreselijk! Heb even een traantje weggepinkt, want dat was mijn opzet helemaal niet! Helaas heeft de organisatie mij op dat moment geen alternatief geboden. Annuleren kon niet (zou niet vergoed worden, plus: vertel dat maar 's tegen je kinderen!) en tijd om een andere camping te boeken was er niet meer.
Enfin...met buikpijn ůp naar Argeles. Daar aangekomen bleken er jongeren genoeg te zijn, dus voor m'n pubers geen enkel probleem. De reisleiding ter plaatse vertelde ook nog doodleuk dat er maar zeer weinig activiteiten op 't programma stonden, dit vanwege het 'voorseizoen'. Ook dŠŠr had ik deze reisorganisatie op uitgezocht: er stonden op de website superleuke activiteiten! De activiteiten die er wťl waren, hadden we ook zelf kunnen organiseren.
De jongens hebben zich prima vermaakt, maar ik lag meestal al om 22.00 op bed, er was voor mij weinig te beleven. Heb me er knap eenzaam gevoeld, en dat wilde ik nou juist voorkomen!
Tegen 't einde van de week heb ik -voor de eindcontrole van de tent- bij de reisleiding aangegeven dat ik op zaterdag bijtijds wilde vertrekken omdat ik naar een andere 1-oudercamping aan de andere kant van het land ging. Ja hoor, ze zouden er rekening mee houden.
Helaas...ze waren me vergeten en ik heb uiteindelijk de eer aan mezelf gehouden en niet zomaar weggereden, maar iemand van de reisleiding uit z'n bed gebeld.
Na de vakantie heb ik hierover uiteraard naar Labyrinth gemaild. In eerste instantie werd totaal niet moeilijk gedaan en kregen we in de herfstvakantie 'n weekje Ardennen aangeboden. Top! Alleen nog vrij zien te krijgen. Helaas, dat ging niet lukken. Heb zelf voorgesteld of 't niet in de meivakantie kon. Nee, zat vol.
Daarna werd er -naar mijn idee- redelijk gepusht voor een weekendje, of desnoods een dag in de Ardennen. Omdat ik met 3 agenda's, werk en nieuwe school van de kinderen rekening moet houden en ik me daarom niet in allerlei bochten wil wringen, heb ik gemaild dat dat ook niet door kon gaan.
Labyrinth is via een 0900-nr. te bereiken. Aangezien ik deze niet kan bellen (afgeschermd vw. de kinderen), heb ik meermaals verzocht of zij mŪj konden bellen in plaats van alles per mail. Ik kreeg een mail retour van een mij onbekende dame (anders dan degene met wie ik voorheen had gecorrespondeerd) waarin in niet mis te verstane bewoordingen duidelijk werd gemaakt dat 'iedereen in Nederland een 0900 kan bellen'. Sjonge wat een klantvriendelijkheid! Ze vonden het jammer dat ik dit weekend niet wilde en boden me Ä 50,- tegoed op een volgende Labyrinthreis.
Dachtetnie!
Labyrinth: nevernooitnietmeer!

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 2
  • Prijs / kwaliteit 4
op 10 juni 2008 bestemming: KroatiŽ / Stari Grad, reisperiode: augustus 2007

Bij aankomst op de camping in Stanigrad bleek dat er een maand voor onze aankomstdatum een storm had gewoed. De door ons geboekte tweepersoons-tenten (in totaal hadden we 3 tweepersoons-tenten geboekt) waren er niet meer. Lekker op tijd geŪnformeerd dus. Er werd ons ter plekke verteld dat we, bij terugkomst in Nederland, maar een brief moesten sturen aan Labyrinth, maar dat men er dus daar niets meer aan kon doen. Dus bij terugkomst in NL Labyrinth gebeld. Daar werd ons verteld dat wij, ter plekke in Kroatie, hadden moeten bellen naar een of ander nummer om die klacht meteen door te geven en dan had het kunnen worden opgelost. Weten zij niet wat het kost om mobiel vanuit Kroatie naar NL te bellen? Afijn, we moesten toen met ons zessen in 1 bungalowtent slapen (want, zeiden ze, de 6 gasten voor ons hadden er toch ook prima in geslapen!). De bungeejump excursie ging niet door want er was te weinig animo. Daar hadden we ons wel op verheugd, maar helaas. We hadden twee kooktoestellen gehuurd (waarvan we achteraf maar ťťn nodig hadden aangezien we toch maar 1 tent hadden) en moesten deze toen maar afgeven aan Jong Idee (want die wilden pannekoeken bakken en zij hadden geen kooktoestellen gehuurd). Na het pannekoeken bakken kregen wij ons kooktoestel weliswaar retour, maar niet schoongemaakt en kapot. Dat werd ons kwalijk genomen.... notabene! Bij het boeken van de bus hebben wij alle 6 voor E 14,- extra p.p. extra beenruimte bijgeboekt..... helaas. Ook dat was niet geregeld. We hebben een paar keer gebeld met Labyrinth toen we terug waren in NL maar daar krijg je iemand aan de lijn die gespecialiseerd is in "schaapachtig" reageren. Wat voor reis wij ook nog gaan maken, wij boeken NOOIT meer bij Labyrinth.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 3
  • Vervoer 4
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 6
  • Prijs / kwaliteit 5
  • 1