Casa Cook hotels van Neckermann

Zwembad Casa Cook hotel op Rhodos
Zwembad Casa Cook hotel op Rhodos
De Casa Cook hotels van reisorganisatie Neckermann zijn hotels met een zogenaamde bohemian spirit. De Casa Cook hotels typeren zich door een eigentijdse stijl en wijken af van het one-size-fits-all principe. Er hangt een relaxte, ontspannen sfeer die wordt gecombineerd met een modern design gebaseerd op de lokale cultuur. Hier wordt een ontspannen strandvakantie gecombineerd met een stadse tijdgeest. In dit artikel lees je meer over de Casa Cook hotels van Neckermann. 
Zwembad Casa Cook hotel Rhodos
Zwembad Casa Cook hotel Rhodos

Het design van de hotels

De Casa Cook hotels typeren zich door een eigentijdse en unieke stijl. Het design van de hotels is namelijk geheel aangepast aan de lokale omgeving en cultuur. De architectuur van het hotel is met passie ontworpen en zet zich af tegen het one-size-fits-all principe. Hier hoef je dus geen monotoon interieur te verwachten. Elk hotel heeft zijn eigen charme gebaseerd op trends en de lokale cultuur. Daarnaast staat een vakantie in een van de hotels van Casa Cook in het teken van ontspanning en genieten. Dit zie je dan ook overal in terug: het design is geheel ingericht op het creëren van een relaxte sfeer. Hierdoor zul je je snel thuis voelen in de hotels van Casa Cook. 

Slaapkamer Casa Cook hotel Kos
Slaapkamer Casa Cook hotel Kos

De faciliteiten

Bij de hotels van Casa Cook geniet van je verschillende faciliteiten. Hier lichten wij een aantal van de belangrijkste faciliteiten voor je uit. 

Sport en ontspanning
In de hotels van Casa Cook kun je gebruik maken van een uitgebreid programma aan activiteiten voor zowel lichaam als geest. Voor de fanatieke sporter bestaan er intensieve sportlessen in de uitgebreide fitnessruimte. Doe je het liever wat rustiger aan? Geen probleem, de hotels bieden ook diverse activiteiten waarbij ontspanning van lichaam en geest aan bod komt. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een ontspannen yogales. 

Yogales Casa Cook hotel Rhodos
Yogales Casa Cook hotel Rhodos


De keuken van Casa Cook
In de hotels wordt veel aandacht besteedt aan voedzaam en lekker eten. Hiervoor worden lokale en verse producten gebruikt in de bereiding. De Casa Cook keuken is de gehele dag geopend, je kunt hier terecht van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Daarnaast kun je kiezen uit een breed aanbod, zodat er voor iedere smaak en/of dieetwens genoeg keuze is. Het aanbod loopt uiteen van een smakelijke hamburger tot een gebalanceerde veganistische maaltijd. De maaltijden worden allemaal dagelijks vers bereid door de koks met lokale ingrediënten. 
Restaurant Casa Cook hotel Rhodos
Restaurant Casa Cook hotel Rhodos


Persoonlijke service
Om jouw vakantie zo relaxt en ontspannen mogelijk te maken, kan je gebruik maken van de persoonlijke service. Alles wordt met oog voor detail voor je geregeld, zodat je nergens meer over na hoeft te denken. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen en is ontspannen het enige wat je hoeft te doen. 

De bestemmingen

De Casa Cook hotels van Neckermann bevinden zich op dit moment op twee bestemmingen: Rhodos en Kos. Op de Griekse eilanden geniet je van de prachtige stranden, een ontspannen sfeer en heerlijke temperaturen met veel zon. Bovendien weet het personeel van jouw hotel precies hoe je jouw vakantie als een echte local kunt ervaren. Zij geven graag tips over de beste stranden, cultuur, eten en natuur van jouw vakantiebestemming.

Nieuws

Artikelen