SENTIDO Hotels & Resorts van Neckermann

SENTIDO Blue Sea Beach op Kreta
SENTIDO Blue Sea Beach op Kreta
De SENTIDO Hotels & Resorts van reisorganisatie Neckermann zijn er speciaal voor iedereen die waarde hecht aan goede service in een rustige omgeving. De comfortabele vakanties kenmerken zich door een uitstekende kwaliteit en service, waardoor je heerlijk ontspannen kunt genieten van jouw verdiende vakantie. Neckermann biedt een oog voor detail, zodat je tijdens je vakantie niks te kort zult komen. Lees hier meer over de voordelen van de hotels, de accommodaties en de mogelijke bestemmingen. 
SENTIDO hotel Aequora
SENTIDO hotel Aequora

De voordelen van SENTIDO Hotels & Resorts

Omdat de SENTIDO hotels van Neckermann staan voor rust, zijn alle hotels voorzien van verschillende services en details om jouw vakantie zo comfortabel mogelijk te maken. We zetten deze services hier even voor je op een rijtje.

Ontbijten tot 12 uur
Bij de SENTIDO hotels hoef je niet vroeg op te staan om te haasten voor het ontbijt. Blijf 's ochtends lekker wat langer liggen en geniet rustig van het ontbijt tot 12.00 uur. 

Het kussenmenu
Baal jij ook wel eens van een te hard of te zacht kussen tijdens je vakantie? Tijdens je verblijf in een SENTIDO hotel hoef je je hier geen zorgen over te maken. Je kunt hier namelijk uit enkele kussens kiezen, zodat jij voor het type kunt kiezen waar je het lekkerste op slaapt. Zo ben je verzekerd van een goede nachtrust en kun je ook daadwerkelijk tot rust komen tijdens je vakantie. 

Slaapkamer SENTIDO hotel Bluesun Berulia
Slaapkamer SENTIDO hotel Bluesun Berulia


De 'Holiday Conciërge'
De Holiday Conciërge staat iedere dag voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met speciale verzoeken. Daarnaast kun je ook bij deze persoon terecht voor insidertips over je verblijf.

De SENTIDO keuken
Een van fijnste dingen tijdens je vakantie is natuurlijk lekker eten. De SENTIDO keuken bereidt dagelijks verse maaltijden met verse kwaliteitsproducten. De ingrediënten die worden gebruikt in de keuken worden lokaal geproduceerd en zijn seizoensgebonden. Zo ben je er dus zeker van dat je iedere dag een verse maaltijd op je bord hebt. Bij de themabuffetten is er veel variatie, waarvoor er voor iedere smaak wel een passende maaltijd te vinden is. Daarnaast zijn er speciale kaarten voor kinderen en vegetariërs en kan er rekening gehouden worden met eventuele dieetwensen.
Buffet SENTIDO hotel Kenzi Menara
Buffet SENTIDO hotel Kenzi Menara


Gratis wifi in het hele hotel
Natuurlijk is het af en toe ook fijn om even aan het thuisfront te laten weten dat alles goed gaat. De SENTIDO hotels heb je wifi tot je beschikking in het hele hotel. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

Holiday plus activiteiten
Naast ontspannen en relaxen tijdens je vakantie is het natuurlijk ook wel eens leuk om wat te ondernemen. De SENTIDO hotels bieden een uitgebreid sport- en ontspanningsprogramma aan, waar je kan kiezen uit verschillende activiteiten. 
Tennisbaan SENTIDO hotel Zeynep
Tennisbaan SENTIDO hotel Zeynep


Hotels voor alleen volwassenen
Wil je tijdens je vakantie compleet tot rust komen en heb je even geen zin in kinderen om je heen? Kies dan voor een van de hotels voor volwassenen. Deze hotels hebben een minimum leeftijd van 16 jaar. De hotels zijn vaak wat kleiner en bieden een persoonlijke service aan. Ook hier staat rust natuurlijk op nummer 1.

Bestemmingen

In totaal zijn er 52 verschillende bestemmingen waar je kunt genieten van de kwaliteit en service van de SENTIDO hotels. Deze hotels van Neckermann bevinden zich op de populairste vakantiebestemmingen van dit moment. Je hebt de keuze uit maar liefst 11 verschillende landen. De hotels zijn gevestigd in de landen Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Egypte, Spanje, Griekenland, Italië, Marokko, Thailand, Tunesië en Turkije.

Nieuws

Artikelen