Smartline hotels van Neckermann

Smartline hotel Los Jaminez
Smartline hotel Los Jaminez
De smartline hotels van reisorganisatie Neckermann bieden de perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit. Geen overdreven hotels, maar gewoon precies wat je nodig hebt: een fijne accommodatie met een zwembad, een restaurant en het strand op loopafstand. Dit allemaal tegen een betaalbare prijs. Bovendien zijn de hotels ook zeer geschikt voor familievakanties. Wat wil je nog meer? Hier kun je alles lezen over de succesvolle formule van de smartline hotels.
Aan het strand bij smartline hotel Crioula
Aan het strand bij smartline hotel Crioula

Smartline hotels van Neckermann

De smartline hotels van Neckermann bieden een goede prijs-kwaliteitsverhouding en zijn daarnaast ook nog een uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. Enkele smartline hotels zijn helemaal ingespeeld op gezinnen, ze bieden bijvoorbeeld een extra ruime gezinskamer en een uitgebreid aanbod aan ontspanning en entertainment. Voor kleinere kinderen is er een kinderzwembad en een speeltuin aanwezig. De kinderen hoeven zich hier geen moment te vervelen. Niet alleen families genieten hier van een ontspannen vakantie, ook koppels, vrienden en singles kunnen genieten van een ontspannen verblijf in een van de smartline hotels. Door de centrale ligging van het hotel heb je alles binnen handbereik. Bovendien staat het gastvrije personeel altijd voor je klaar en helpen ze je waar nodig met plezier.

Het zwembad van smartline Crioula
Het zwembad van smartline Crioula

All inclusive

In de meeste smartline hotels kun je gebruikmaken van een verblijf op basis van all inclusive verzorging. Tot 11 uur kun je gebruikmaken van het ontbijtbuffet, zodat je je 's ochtends niet hoeft te haasten. Draai je nog lekker een keer om in bed en geniet daarna in alle rust van het ontbijt. Zo begin je de dag altijd goed. Ook de rest van de maaltijden zijn inbegrepen. Als dit net iets te veel van het goede is voor jou kun je ook kiezen voor de all inclusive minimum standard. Hierbij zijn frisdranken en lokale alcoholische dranken tussen 10 en 23 uur inbegrepen. Daarnaast kun je gedurende 2 uur per dag ijs en vers fruit halen bij de smartline ijskar.

Kleurrijke terras van smartline Philippion
Kleurrijke terras van smartline Philippion

De accommodatie

De smartline hotels kenmerken zich door het frisse en kleurrijke colourMe! design. De kleuren blauw, geel, groen en roze zijn overal in de vormgeving van het hotel terug te vinden, wat voor een moderne en gezellige uitstraling zorgt. De heldere kleuren versterken het vakantiegevoel en zorgen er daarnaast voor dat je je meteen op je plek voelt! Zoals eerder benoemd zijn enkele hotels voorzien van ruime familiekamers, waar je met het hele gezin ontspannen verblijft. Ook alle kamers zijn stijlvol ingericht en bij sommige hotels heb je zelfs de mogelijkheid om voor een kamer met balkon te kiezen. Bovendien maak je in alle hotels gebruik van gratis wifi, zodat je het thuisfront altijd even kunt laten weten dat alles goed met je gaat.

De bestemmingen

De smartline hotels van Neckermann bevinden zich op de populairste vakantiebestemmingen rondom de Middellandse Zee. Je hebt de keuze uit bestemmingen in Bulgarije, Kaapverdië, Cyprus, Griekenland, Kroatië, Portugal, Spanje en Turkije. Daarnaast zijn de hotels allemaal gelegen op een toplocatie, ze bevinden zich allemaal dichtbij het strand. Ook restaurants, bars en winkels liggen op loopafstand van de accommodatie. Zo geniet je in de smartline hotels van Neckermann altijd van een zorgeloze vakantie.

Nieuws

Artikelen