SunConnect concept van Neckermann

Hotel SunConnect Grand Ideal Premium, Marmaris
Hotel SunConnect Grand Ideal Premium, Marmaris
Ben jij op zoek naar een resort dat geschikt is voor het hele gezin en willen jij en je gezinsleden altijd online zijn en in contact blijven met het thuisfront? Kies dan voor een van de SunConnect resorts van Neckermann. Deze resorts hebben verschillende activiteiten die gericht zijn op alle leeftijden en het hotel is uitermate geschikt voor mensen die graag online zijn. Benieuwd? Lees dan gauw verder!

SunConnect resorts van Neckermann

Neckermann heeft in totaal elf verschillende SunConnect hotels. De hotels zijn geschikt voor alle leeftijden. Van kinderen van 4 jaar tot tieners van 12 jaar, op het resort wordt met iedere leeftijd rekening gehouden. Zo hebben ze een speciale TeenLounge voor de tieners en een Kids club voor de kinderen. Het entertainmentprogramma bestaat uit activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Ieder hotel heeft een groot zwembad met vaak een waterglijbaan. De hotels beschikken over familievriendelijke kamers. In sommige hotels kun je er ook voor kiezen om te verblijven in een tweekamerappartement of driekamerappartement. De hotels hebben minimaal vier sterren en zijn allemaal op basis van all inclusive. Alle hotels beschikken over gratis Wifi.

Glijbanen SunConnect Kipriotis Aqualand, Kos
Glijbanen SunConnect Kipriotis Aqualand, Kos

Bestemmingen

De hotels bevinden zich in Griekenland, Turkije, Spanje en op Cyprus. In Griekenland zijn vier hotels gevestigd. Een hotel is gevestigd op Kos, twee op Rhodos en één op Kreta. In één hotel op Rhodos kan je kiezen voor een verblijf op basis van halfpension. De vier hotels in Turkije zijn gevestigd in Marmaris, Side, Alanya en Kusadasi. Spanje heeft twee hotels, namelijk één op Gran Canaria en één op Lanzarote. Ook op Cyprus is één hotel gevestigd.

Zwembad SunConnect Kolymbia Star, Rhodos
Zwembad SunConnect Kolymbia Star, Rhodos

Connect

In de hotels staat alles in het teken van connecten. Zo is er in het hele hotel toegang tot gratis wifi, ook wel ConnectWifi genoemd. Daarnaast heb je een ConnectBar. Dit houdt in dat er docking stations in de bar bij het zwembad zijn gevestigd. Je kunt dus altijd je mobiel of tablet opladen. De ConnectTeen Lounge is een zone voor tieners. Hier kunnen ze met hun vakantievrienden relaxen. De ConnectScout is de reisleider op het resort. Deze persoon loopt rond en vertelt je waar, hoe laat en welke activiteiten er plaatsvinden op die dag. MySunConnect is het onlineplatform van het hotel. Dit platform kun je openen op je mobiel of je tablet. Hier kun je ook op zien welke activiteiten er op een dag worden gehouden en hierop kun je je inschrijven voor de activiteiten. Ook kun je via dit platform foto's delen met andere gasten en vragen stellen aan de ConnectScout. In ieder hotel bevindt zich een ConnectWall. Dit is een soort beeldscherm waarop je alle informatie over het hotel en je verblijf vindt.

TeenLounge SunConnect Sea World Resort en Spa, Side
TeenLounge SunConnect Sea World Resort en Spa, Side

Activiteiten

Het entertainmentprogramma bestaat uit verschillende activiteiten voor kinderen zoals onder andere minidisco's, shows en fotowandelingen. Er zijn twee mascottes op het resort aanwezig: Lollo en Bernie, een giraffe en een beer. Hier kunnen de jongste kinderen mee knutselen, waterspelletjes doen, sporten en nog veel meer. Daarnaast bevindt zich op bijna ieder resort een tennisbaan. Voor volwassenen worden er in veel hotels ook verschillende activiteiten georganiseerd zoals waterpolo en darts. Ook in de TeenLounge kunnen tieners verschillende digitale activiteiten doen.

Mascotte SunConnect Servatur Puerto Azul, Gran Canaria
Mascotte SunConnect Servatur Puerto Azul, Gran Canaria


De SunConnect resorts van Neckermann zijn dus geschikt voor alle leeftijden en voor iedereen die graag online is!

Nieuws

Artikelen