Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Peter Langhout

Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 949 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Oad
7,3
op basis van 235 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 1 van 63 met 623 resultaten

op 16 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Reis naar disneyland is door Peter Langhout geannuleerd wegens te weinig aanmeldingen, geld zou binnen 5 tot 10 werkdagen teruggestort worden. 6weken verder en ik heb nog niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op de mail, de meiden aan de telefoon mogen niemand doorverbinden, ze wuiven het weg dat er zieken zijn op de afdeling maar als ik hieronder andere recensies lees, gebruiken ze dit als vaste smoes. Ze mogen kennelijk maar een paar betalingen per dag doen, dus dweilen met de kraan open.

  • Algemeen 1
op 15 oktober 2019 bestemming: Noorwegen / rondreis, reisperiode: september 2019

We moesten helaas annuleren. nu wachten we twee maanden nog steeds op teruggave van de reissom

  • Algemeen 1




op 12 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Neckar- Heidelberg, reisperiode: oktober 2019

Prima busreis met een goed hotel en prima eten. Chauffeur kundig en behulpzaam. Alleen jammer dat er toch deelnemers waren met een loopstoornis, die gaven veel oponthoud.

  • Algemeen 8
op 9 oktober 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Peter Langhout maakt de prijs tijdens de boeking ruim 100 euro duurder. Belachelijk, en als ik dan bel zeggen ze gewoon; dan boek je toch lekker ergens anders

  • Algemeen 2
op 6 oktober 2019 bestemming: ItaliŽ / cesentico, reisperiode: september 2019

Hotel palace in cesentico afbraak bestendig voedsel een 3

  • Algemeen 3
op 3 oktober 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2019

Reis herroepen op 23 Augustus 2019. Heden, 3 oktober, ondanks herhaalde toezeggingen geen geld retour ontvangen,

  • Algemeen 2
op 1 oktober 2019 bestemming: Hongarije / Balatonfured, reisperiode: september 2019

Mooie reis goed hotel lekker eten en een fantastische chauffeur Peter ,wat weet die veel te vertellen onderweg . Hij is een aanwinst voor Peter langhout nogmaals bedankt voor de gezelligheid

  • Algemeen 10
op 20 september 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Onze reis is geannuleerd vanwege te weinig aanmeldingen. Inmiddels weken verder en we hebben ons geld nog niet terug. Ook bij bellen kunnen ze alleen vertellen dat er een zieke is en dat het enige wat ze kunnen doen is nog een e-mail sturen naar de administratie. Mevrouw van de klanten service is erg onverschillig en bijdehands.

Het kan gebeuren dat een reis wordt geannuleerd maar zo te lezen is dit bedrijf in in het algemeen niet zo goed in het terug betalen van het geld binnen de beloofde 10 werkdagen.

  • Algemeen 1
op 18 september 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: september 2019

Reis is niet doorgegaan: wacht al twee maanden op mijn retour bedrag

  • Algemeen 1
op 17 september 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2019

Wegens onderhoud van de veerboot kon deze reis niet doorgaan. Ons werd verzekerd dat het geld binnen 10 dagen werd teruggestort. Tot op heden nog geen geld op de rekening. Als wij bellen worden wij van het kastje naar de muur gestuurd. Er is altijd iemand ziek die dit afhandelt of niet aanwezig. Zo ga je niet met klanten om.

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende