Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Peter Langhout

Pagina 1 van 54 met 532 resultaten

op 24 oktober 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs..eurodisney, reisperiode: oktober 2016

Receptie in het hotel duurde erg lang . Kregen een kamer in een complex buiten ..maar erg veel lawaai door groepen van kinderen ( school ) die laat inchecken..reden met hun koffers over de trap ..deuren sloegen hard dicht. 25 min wachttijd bus die bomvol zaten ...weleens 2 bussen moeten overslaan. Geen uitleg van het hotel over eurodisney en heel veel atrakties dicht...erg teleurgesteld.... Lees meer

 • Algemeen 6
op 24 oktober 2016 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2016

Prima geregeld. Vriendelijke klantenservice, goede informatie.... Lees meer

 • Algemeen 8
op 24 oktober 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2016

Wat een slechte organisatie, ik heb veel busreizen mogen meemaken, maar deze eerste en laatste keer bij Peter Langhout sloeg alles. 10 uur rijden naar Parijs, om vervolgens geen uitleg van het programma te geven en iedereen 2 min. van te voren pas in te lichten over de bestemming. Verantwoordelijkheid wordt overgedragen aan vakantiegangers, zo moest iemand van onze groep maar de tickets voor de bootreis regelen met de instructie "Zeg maar Peterlanghout en tel of het er 31 zijn!" wat veel discussie gaf aan het loket. Inclusief zaten 2 dagen Disneyland, waarvan echter 1 dag een 1/2 dag werd en de eerste dag moesten we voor sluitingstijd om 9 uur het park uit, ook al gaf de gehele groep aan dat ze het vuurwerk wilden zien na negenen. Enkele leden waren verdwaald en konden de bus niet vinden, wanneer ze voor hulp belden kregen ze te horen dat de bus al vertrokken was en dat ze maar op het derde perron moesten uitstappen met de trein. Terwijl van tevoren erg werd opgeschept dat ons hotel zo dichtbij lag en dat het maar 15 min, maximaal rijden was, hoeveel moeite was het om terug te rijden? Maar nee, ze moesten het zelf maar uitzoeken.
Vervolgens werd er over het hele voorval niks meer gezegd of teruggekoppeld door de reisleider tevens buschauffeur, hij vermeed ieder contact.
Het programma was vrij onduidelijk en waar de gehele tijd werd gesproken over een avondwandeling, werd een rondrit in de bus. Daarnaast deelde de chauffeur zelf zijn vertrektijden in en was hij erg stug, zo moest iedereen om kwart voor 6 in de bus zitten. Om vervolgens ruim 2 uur in de file te rijden, terwijl we op dat moment bij paleis Versailles waren die pas om half 7 sloot. Echter leek het in zijn ogen genoeg om hier 1 1/2 uur rond te lopen. Ook wanneer de groep vroeg om een eetstop of een supermarktstop te maken, was dit beslist niet mogelijk. Zijn antwoord "Dan blokkeer ik de weg" terwijl dit de gehele reis al het geval was, maar dat toen geen probleem.
De gehele reis bestond uit slechte communicatie. Misschien is het ook wat teveel gevraagd om een buschauffeur tevens als reisleider te laten dienen. Er werd totaal niks vermeld over de planning, tijdsindeling, kent de wegen van Parijs niet want gebruikt de tomtom, bij vertraging werd er een half uur van het programma af gehaald, tips over de omgeving bleven achterwege, bleek geen kennis van de bezochte locaties te hebben (bijv. tot hoelaat Disneyland openblijft of kan je zelf een toegangsticket zonder gids kopen bij paleis Versailles) en eigenlijk moet je het de gehele reis zelf maar uitzoeken.
De accommodatie liet ook naar zijn wensen over. Wat een driesterrenhotel hoorde te zijn, leek eerder op een vervallen motel die zo in een foute film kon. Harde bedden waar de vering doorheen komt, gehorige muren, sigarettengaten in de lakens, halfgare croissantjes bij het ontbijt, slechte wifi en ga zo maar door. Dat een reis goedkoop is wil niet betekenen dat er geen enkele kwaliteit gewaarborgd hoeft te worden. Mijn klachtbrief is al onderweg naar de organisatie... Lees meer

 • Algemeen 2
op 23 oktober 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2016

Hotel was ok, ontbijt goed, shuttle naar Disney perfect. Een dagje Parijs kon ook gewoon. En daardoor was het beregezellig. Je hoefde nergens over na te denken.... Lees meer

 • Algemeen 8
op 21 oktober 2016 bestemming: , reisperiode: oktober 2016

Was erg goed verzorgd maar een nadeel is als je de excursies doet ,dat je dan geen koffie/ thee krijgt waar je toch recht op hebt! Ik vind dat je de mensen of een tegoedbon geeft o.i.d !je geeft meer uit dan de anderen en ze zeggen gewoon je bent te laat! Dan is het allerergste dat je op de terugweg stopt in Didam dat er geen mogelijkheid is om van een toilet gebruik te maken! Terwijl het over het algemeen oudere zijn ,die weer verder moeten reizen! En bij Arnhem ook niets!... Lees meer

 • Algemeen 7
op 16 oktober 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2016

Chauffeur kwam gewoon niet opdagen. bijna 3 uur later vertrokken dus ook later aangekomen in Disney. dus minder tijd in het park.... Lees meer

 • Algemeen 4
op 12 oktober 2016 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: oktober 2016

Mooie reis, veel gezien, vakkundige, aardige chauffeur. Jammer dat hij tegelijk reisleider zijn moest. Deed hij goed, maar lijkt me belastender voor hem.
Jammer dat er geen lift was, zeker voor de vele oudere en moeilijk ter bene mensen. Assistentie bij komen en gaan met koffers zou raadzaam zijn.... Lees meer

 • Algemeen 8
op 9 oktober 2016 bestemming: Nederland / Wemeldinge, reisperiode: september 2016

Van 19 tot en met 23 september jongstleden zijn Ingrid en ik samen met minihondje Yanneman neergestreken in Hotel Wemeldinge.
Via Peter Langhout Reizen hadden wij een all-inclusive verblijf geboekt.
Dit betekende naast alle maaltijden uitsluitend bier, wijn, jenever en fris tussen zes en tien gratis. Dus niet zoals bij alle andere door ons bezochte hotels van 5 tot 12 's avonds en ook een veel ruimer pakket dan hier.
Wel waren overdag alcoholvrije frisdrank, koffie en thee gratis.

De aanbetaling van 115 euro voor administratie en boekingskosten was meteen aansluitend aan de boeking al verschuldigd.
En het restant bedrag voor het hotel ad 458 euro zes weken tevoren te voldoen.
Als wij naar andere hotels gaan met of zonder een all inclusive pakket betalen we over het algemeen bij vertrek pas. Op deze manier:

Geen terugweg meer. Anders waren we na twee dagen al WEGGEGAAN!

Het begon al op de eerste dag bij het diner...
Geen buffet met aangepaste wensen van dieet, maar een aan tafel geserveerd drie gangen dagmenu aangepast aan de dieetwensen (was de bedoeling).

Het was een zeer well done gebakken varkenshaas met vreemde aardappel restpartjes en duistere groenten: eten niet echt geweldig.

De soep vooraf was lekker, het douchen is ook lekker, maar verder was er niet veel echt leuk aan het hotel.
Bij het afrekenen werd wel duidelijk dat de mevrouw die iedereen te woord stond en vroeg hoe het verblijf bevallen was, opeens moest gaan lopen.

Ik was namelijk om te spetteren zo boos, want bovenop alle ongenoegen over de accomodatie, was het eten van de laatste dag echt vreselijk:

Gestoofde en nog even heel snel door de boter gesleurde makreelachtige filet met frietjes.
Rauwe boontjes die na klacht onzerzijds in de magnetron werden afgejakkerd en nog niet gaar waren.uiteraard!
Commentaar van de tafelheer op zijn eerste werkdag: Ze heeft echt haar best gedaan...

Het ontbijtbuffet was alle dagen WEL prima in orde werd steeds op tijd bijgevuld en was voldoende gevarieerd.

De kamer was zo te zien gekrompen, want ongeveer de helft van wat wij absoluut als minimum gewend zijn tot nu toe.

De veel te klein behuisde douche deed het goed, het apart geplaatste toilet stonk als een bunzing en was wel goed van doorlopen.

Lunchpakket mocht je zelf maken van de broodjes, croissants en of donkerbruine boerenboterhammen.

Na een babbeltje op donderdagmorgen met de manager over hoe anders en veel duurder ol het vond, kregen wij Mars en appelsap mee.
Hij was wel wat geschrokken over dat het een stuk minder was dan de vele hotels die wij samen al bezochten in Duitsland?!

Algemene indruk van het hotel:
Afgekloven, slecht schoongemaakt, vervallen, oudbollig, niet de moeite waard met gips wandjes overal met gaten, stopcontacten die kapot waren, spinrag overal langs het plafond en achter de gordijnen en meer van zulks.

Verkeerde Zeeuwse zuinigheid leidt hiertoe ben ik bang!

Al bij al een dure les die we zeker niet over gaan doen en dat wil ik iedereen aanraden:

Ga zeker niet hierheen en al helemaal niet via Langhout Reizen want de bemiddelingskosten zijn alleen al Ä115.
Oh en de hond kostte voor de extra schoonmaakkosten ACHT euro per nacht...
Terwijl wij overal de kleine kosteloos mee mogen nemen!

Dan maar wat verder rijden en in de luxe omgeving van bijvoorbeeld Hotel Bilstein voor veel minder geld veel meer vakantie hebben...

Toegegeven: Het is een wat rommelige, taalkundig rammelende recensie geworden. Dat past goed bij het verblijf daar zoals wij dat hebben ervaren!

Ingrid en Alfred
Schiedam.... Lees meer

 • Algemeen 2
op 30 september 2016 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: september 2016

Prima georginiseerd, goede sfeer... Lees meer

 • Algemeen 8
op 29 september 2016 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2016

Het duurde in totaal 10 uur voordat we in Parijs waren. Het zou een kindvriendelijke reis zijn omdat we ook naar Disneyland gingen. Maar sat was het niet. Slecht georganiseerd, slechte accommodatie die gehorig was en in een gevaarlijke buitenwijk van Parijs. Hier wordt je standaard overvallen. Lange dagen van 8 uur tot 22.00 uur. Slecht eten en het resultaat was een ziek kind. Dus niet aan te raden. Peter Langhout reizen reageert niet eens op mijn officiŽle klachten. Niet netjes........ Lees meer

 • Algemeen 4
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • `
 • Volgende