Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

De mooiste kerstreizen van Peter Langhout

Geschreven op 7 augustus 2019 door Vanessa

Kerstmis op vakantie met Peter Langhout
Kerstmis op vakantie met Peter Langhout
Ondanks dat het nog hoogzomer is in Nederland staan de meeste kerstreizen alweer gepland. Peter Langhout heeft altijd veel kerstreizen in het aanbod, zo ook voor 2019! Wil je alleen met de Kerstmis weg of ook graag met Oud & Nieuw? Met z`n tweeën of het met hele gezin naar Duitsland? Of zelfs met 3 generaties naar Disneyland Paris? Het kan allemaal bij de reisorganisatie Peter Langhout. Wij hebben de mooiste kerstreizen voor je op een rijtje gezet.

4 dagen Oud & Nieuw in Disneyland Paris

Met je eigen auto rij je naar Disneyland en verblijf je 3 nachten in het Explorers Hotel op slechts 2 km afstand van de Disney Parken. Dit is een echt familiehotel met kamers tot wel 10 personen. Wie op 31 december in Disneyland® Paris is, kan genieten van een magische jaarwisseling. Twee dagen entree zijn sowieso inbegrepen bij dit arrangement, evenals ontbijt in het hotel en een shuttle bus naar het park.

5 dagen kerstarrangement in Zeeuws-Vlaanderen

Beleef een paar heerlijke dagen in Zeeuws-Vlaanderen en laat je all inclusive verwennen in hotel De Elderschans nabij Aardenburg. Dagelijks geniet je van een ontbijt-, lunch-, en dinerbuffet en alle drankjes van de kaart zijn tussen 11.00 en 22.00 uur inbegrepen. Op 1e Kerstdag serveert het hotel een speciaal kerstdiner met maar liefst 10 gangen. Dat wordt genieten! Vanuit het hotel kun je leuke uitstapjes maken naar de stranden, het Zwin, Cadzand, het pittoreske Sluis en de mooie steden Brugge en Gent.