Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe 5-landenreis bij Peter Langhout

Geschreven op 23 november 2015 door Anique

De Brennerpas in Oostenrijk
De Brennerpas in Oostenrijk
Peter Langhout Reizen heeft een nieuwe busreis toegevoegd aan het aanbod van 2016. In tien dagen tijd worden maar liefst vijf landen aangedaan, namelijk Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Liechtenstein.

Het programma

In tien dagen tijd worden de mooiste plekken in de landen bezocht. Zo begint de reis in het historische stadscentrum van Heidelberg in Duitsland. Ook mag het indrukwekkende Slot Neuschwanstein niet ontbreken op het programma. De volgende dag staat Oostenrijk op de planning en worden o.a. Imst en het Mieminger plateau bezocht. De Swarovski Kirstalwereld en Inssbruck volgen daarop. De volgende dag wordt er kennis gemaakt met de bergstaat Liechtenstein, waar het mooie slot van Vaduz zeker een bezoek waard is. Er wordt verder een bustour door de Alpen gemaakt, waarbij over de bekende Brennerpas gereden wordt en Italië wordt bezocht. In Zwitserland wordt een excursie naar Samnaun gemaakt, een perfecte plek om te winkelen. Op de terugreis staat Kempten, een stad in Beieren, nog op de planning. Dit is slechts een selectie uit het volledige programma. Kijk voor het gedetailleerde programma op de website van Peter Langhout.

Nieuwe reizen in 2016

Naast deze nieuwe reis naar vijf verschillende landen, heeft Peter Langhout nog meer nieuwe reizen gepland voor 2016. Zo is er nog een nieuwe reis waarbij drie landen worden bezocht (Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië) in acht dagen. Ook de reis 'Duitse kastelen', 'Golf van Venetië' en 'Bloemenrivièra & Monaco' zijn een selectie uit het nieuwe aanbod.