Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe formule 1 reizen bij Peter Langhout

Geschreven op 22 maart 2019 door Demi

Formule 1 racer
Formule 1 racer
De reisorganisatie Peter Langhout heeft nieuwe reizen in haar aanbod. Zo zijn er acht nieuwe reizen naar formule 1 wedstrijden bijgekomen. Hieronder zijn een aantal van deze nieuwe reizen uitgelicht. Als je graag de formule 1 wedstrijden wil bijwonen lees dan verder. 

3 dagen Orange Experience Minicruise - F1 Silverstone

Zaterdag 13 juli reis je zelf naar de haven van Hoek van Holland. Hier kun je inchecken tussen 17:00 uur en 20:30 uur bij de Stena Line. Hier geniet je van alle faciliteiten aan boord en van de geweldige sfeer tussen alle Formule 1 fans. De DJ op het buitendek zorgt voor extra gezelligheid. De volgende ochtend kom je aan in het Engelse stadje Harwich. Na het ontbijt word je met een transfer naar het circuit van Silverstone gebracht waar je plaats neemt op de Orange Experience tribune. Na afloop van de race keer je met een touringcar terug naar de haven van Harwich. De Stena Line vertrekt in de avond weer terug richting Nederland. In de ochtend van 15 juli arriveer je rond 08:00 uur bij Hoek van Holland. 

2 dagen busreis Formule 1 Duitsland - Hockenheim - Orange Experience 

Op zaterdag 27 juli vertrek je in de nacht en in de vroege ochtend vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland. Je woont de laatste vrije training en de kwalificatie voor de Grand Prix van Duitsland bij. Aan het einde van de middag vertrek je naar het hotel in Wiesbaden. Op zondag 28 juli vertrek je na het ontbijt naar de Grand Prix Formule 1 die begint om 15:10 uur. Aan het einde van de avond vertrek je weer richting Nederland na een fantastisch weekendje Formule 1 in Duitsland.

Dagtocht Formule 1 België - spa-Francorchamps

De dagtocht wordt aangeboden vanaf diverse opstapplaatsen in Nederland. Je vertrekt in de nacht en de vroege ochtend. De opstaptijden worden ongeveer twee weken voor de race bekend gemaakt. De race start op 1 september om 15:10 uur. Je arriveert in de ochtend op het circuit van Spa-Francorchamps. Bij deze dagtocht is tevens een staanplaats bij de race inbegrepen. Er is ook de mogelijkheid deze plaats te upgraden naar een tribuneplaats.