Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Nieuwe Peter Langhout busreis met André Rieu concert

Geschreven op 8 maart 2019 door Demi

De Salzach rivier in Salzburg
De Salzach rivier in Salzburg
De nieuwe reis '6 dagen busreis André Rieu in Salzburg' van de reisorganisatie Peter Langhout vindt plaats in mei. Tijdens deze reis bezoek je onder andere de gezellige stad München, de sfeervolle stad Salzburg en het natuurrijke Salzkammergut. 

München

De reis begint bij een van de opstapplaatsen in Nederland op woensdag 22 mei. Aan het einde van de middag kom je aan bij het overnachtingshotel waar je kan dineren. De volgende dag breng je een bezoek aan de hoofdstad van München, Beieren. In het centrum is veel historie te vinden en vooral de omgeving van Marienplatz is een aanrader. Na Beieren reis je verder naar Oostenrijk en kom je in het begin van de avond aan in het hotel waar je een 3-gangendiner kan verwachten. 

Salzkammergut en Salzburg 

Op vrijdag ga je op tour in Salzkammergut. Dit prachtige natuurgebied staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je stopt bij Wolfgangsee waar je een mooie boottocht over het meer maakt. In de middag vindt een excursie plaats. Je zal kennis maken met de smakelijke specialiteit, de Mozartkugel. Tijdens deze excursie ga je zelf aan de slag om deze specialiteit te maken en te proeven. Zaterdag bezoek je de stad Salzburg. Tijdens de stadstour zie je onder andere het geboortehuis van Mozart en de Franziskanerkerk. De middag ben je vrij om zelf op verkenning te gaan. 's Avonds staat in het teken van André Rieu en zijn Straussorkest. In de Salzburgarena zul je dit prachtige concert bijwonen. 

Chiemsee

Op 26 mei bezoek je het grootste meer van Beieren, de Chiemsee. Vanuit Prien is het mogelijk om een boottocht te maken naar het slot op het eilandje Herrenchiemsee. Vervolgens reis je terug naar het overnachtingshotel waar je tevens kan dineren. Na het ontbijt reis je terug naar huis en aan het eind van de middag bereik je Nederland.