Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Peter Langhout Reizen heeft nieuw verzamelpunt voor busreizen

Geschreven op 24 februari 2014 door Laura

Reisorganisatie Peter Langhout Reizen heeft vanaf eind maart 2014 een nieuw verzamelpunt voor de busreizen. Het nieuwe verzamelpunt is zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland. Het gaat hier niet om de provincie Zeeland maar om het dorpje Zeeland in Noord-Brabant.

Peter Langhout Reizen kiest voor dit nieuwe verzamelpunt om zijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland staat erom bekend dat ze goede en persoonlijke service bieden. Dit is iets wat Peter Langhout Reizen ook erg belangrijk vindt. Bovendien biedt Het Witte Huis veel parkeerruimte.

Klanten die Nuland gekozen hebben als opstapplaats kunnen dit kosteloos omzetten naar het verzamelpunt in Zeeland. Het is ook mogelijk om de opstapplaats Nuland te behouden, omdat Nuland vanaf eind maart onderdeel wordt van de servicelijnen van Peter Langhout Reizen. Het blijft dus mogelijk om in Nuland op de bus te stappen. Deze bus brengt je rechtstreeks naar Zeeland waarna je vanaf daar verder gaat met de reis. Deze servicelijn wordt ook gebruikt als je een overnachting hebt bijgeboekt bij van der Valk Nuland. Peter Langhout Reizen blijft dit hotel gebruiken omdat Nuland maar 20 kilometer bij Zeeland vandaan ligt.