Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Praag populaire kerstbestemming bij Peter Langhout Reizen

Geschreven op 31 oktober 2014 door Anique

De sfeervolle Karelsbrug in de stad Praag
De sfeervolle Karelsbrug in de stad Praag
De Duitse kerstmarkten van Keulen en Düsseldorf zijn bij Peter Langhout Reizen ieder jaar weer populair. Dit jaar blijkt ook Praag een geliefde bestemming te zijn uit het aanbod van de reisorganisatie. Praag wordt gezien als een authentieke en goedkopere kerstbestemming.

Lisa Rops, online marketing manager bij Peter Langhout Reizen, kan verklaren waarom de Tsjechische bestemming het goed doet: ''Dat ligt deels aan het goedkope karakter van de stad en deels aan de scherpe prijs die wij voor onze winter busaanbieding hebben. Bovendien is het in Praag super sfeervol en ligt er vaak ook een laagje sneeuw, wat nét even die extra touch aan je kerstreisje geeft'', laat Rops weten. Vorig jaar bleek Praag al de best gewaardeerde stad in de maand december te zijn onder de bezoekers van Reisgraag.nl.

Praag is een authentieke stad met veel kerstmarkten. Hierdoor kan je het bezoeken van de bezienswaardigheden van de stad goed combineren met een bezoekje aan een kerstmarkt. Erg leuk zijn ook de lokale kerstmarkten, die door de Tsjechen zelf worden bezocht. Peter Langhout Reizen heeft voor deze gelegenheid een 4-daagse busreis genaamd 'Kerstmarkten Praag' samengesteld.