Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Twee nieuwe reizen bij Peter Langhout Reizen

Geschreven op 18 december 2017 door Paula

Hanzestad Hamburg
Hanzestad Hamburg
Reisorganisatie Peter Langhout Reizen heeft twee nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Het gaat om een zevendaagse busreis naar het eiland Rügen in de Oostzee en verschillende Hanzesteden en om een achtdaagse fietscruise van Passau naar Wenen.

Tijdens de zevendaagse busreis bezoek je onder andere het eiland Rügen. Dit eiland biedt onder andere prachtige krijtrotsen, mooi zandstranden, leuke haventjes en historische locaties. Daarnaast bezoek je de historische Hanzesteden Stralsund, Wismar en Hamburg. Je reist per luxe Comfort Class bus en je verblijft in twee verschillende hotels op basis van halfpension. De eerste vertrekdatum is op 14 mei 2018 en is nu boekbaar.

Tijdens de achtdaagse fietscruise leg je de populaire fietsroute van Passau naar Wenen af in combinatie met een riviercruise over de Donau. Je komt tijdens deze reis langs Schlögen, Linz, Grein, Spits/Wachau, Tulln en Mauthausen. Je verblijft op het cruiseschip MS Wolga op basis van all inclusive. De eerste vertrekdatum van deze reis is op 23 juni 2018 en is nu te boeken.