Schrijf een ervaring over Peter Langhout en maak kans op mooie prijzen!

Uitbreiding aanbod Peter Langhout Reizen

Geschreven op 21 november 2017 door Paula

Eiland Krk, Griekenland
Eiland Krk, Griekenland
Reisorganisatie Peter Langhout Reizen heeft nieuwe reizen aan het aanbod toegevoegd. Zo zijn er nieuwe busreizen, riviercruises, een autorondreis en fietsreizen beschikbaar. De reizen hebben een verschillende reisduur, namelijk van vijf tot veertien dagen. De reizen gaan naar bestemmingen in heel Europa.

Peter Langhout Reizen heeft een aantal nieuwe busreizen toegevoegd aan het aanbod. Zo zijn de 5-daagse reis naar de Duitse rivieren en Eifel, de 5-daagse singlereis naar Brandenburg, de 5-daagse singlereis naar het Ertsgebergte en de 5-daagse reis naar Elzas en de Vogezen nieuw in het aanbod. Ook nieuw zijn de 7-daagse reis naar Berlijn, Potsdam en Brandenburg, de 7-daagse reis naar de Almabtrieb in Zuid-Tirol, de 8-daagse reis naar Tsjechië en de Bohemen en de 10-daagse reis naar Playa d'Aro. Daarnaast zijn de 10-daagse reis naar Kroatië en het eiland Krk, de 10-daagse all inclusive reis langs de Adriatische Kust, de 10-daagse reis naar het hart van Italië, de 12-daagse reis naar Toscane, de Bloemenrivièra en de Cote d'Azur, de 14-daagse reis naar Griekenland en de 14-daagse reis naar de hoogtepunten van Italië nieuw in het aanbod.

De nieuwe riviercruises in het aanbod van Peter Langhout Reizen zijn een 6-daagse riviercruise naar Antwerpen en een 8-daagse riviercruise over de Rijn naar Straatsburg. De nieuwe autorondreis is de 10-daagse autorondreis naar Praag, Wenen en Budapest. Daarnaast zijn er drie nieuwe fietsreizen, namelijk de 7-daagse fietsreis langs de Donau, de 7-daagse fietsreis van Innsbruck naar Salzburg en de 14-daagse fietsreis van Innsbruck naar Wenen.