ReizenPerCamper

Url: https://reizenpercamper.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR
Type reizen: autovakantie

Logo van ReizenPerCamper

ReizenPerCamper is een onderdeel van Sambasso, een digitaal platform voor reisspecialisten. Onder Sambasso vallen onder andere ook de organisaties: Wandelvakanties Europa, Fly to the West, Ster Cruises, Naturist2GO, TravelPortal en Beste vakantiewoningen. Reisorganisatie ReizenPerCamper werkt samen met meer dan 35 camperleveranciers over de hele wereld. Je kunt je camper huren op verschillende locaties in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Zuidelijk Afrika, Nieuw-Zeeland en Australië. Ga voor een gezinscamper of een avontuurlijke kampeerauto. Je kunt tevens aangeven met hoeveel personen je gaat, wat je zoekproces vergemakkelijkt, en waar je je camper wil ophalen en inleveren.

De reisorganisatie werkt samen met WorldwideCampers bij het verwerken van offertes voor camperhuur. WorldwideCampers is namelijk specialist in camperhuur wereldwijd. De medewerkers bekijken de beschikbaarheid van campers en mocht de door jou opgevraagde camper er niet zijn zoeken ze naar alternatieven. Daarnaast werkt de organisatie samen met verschillende camperverhuurders. In Amerika werkt de reisorganisatie bijvoorbeeld samen met Apollo USA en RoadBear en in Australië werkt de reisorganisatie samen met Hippie Camper en Britz.

Op de website heeft de reisorganisatie tevens tips opgesteld voor reizigers. Je kunt onder andere informatie vinden over het evenement Burning Man, routesuggesties, campings en camperplaatsen, grenzen oversteken met een huurcamper en rondreizen met een camper en een huurauto. ReizenPerCamper heeft een aantal peilers. Ze verstrekken duidelijke voorwaarden, uitstekende service, een No Risk Garantie, all-inclusive tarieven en een ruim aanbod aan campers.