Schrijf een ervaring over Ryanair en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Ryanair

Pagina 1 van 32 met 317 resultaten

op 5 augustus 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: mei 2020

Niet kunnen reizen maar ook nog steeds geen geld terug waardeloze maatschappij.
Beloven van alles komen niets na en waar is nu onze regering die mensen gaat helpen hiermee.
1200 euro nog steeds niet terug. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 4 augustus 2020 bestemming: Spanje / anadlusie, reisperiode: april 2019

Reis geannuleerd door covid-19
aangegeven geld terug te willen
nu wordt door Ryanair gecommuniceerd dat alles al terug betaald is van de maanden maart-april
helaas bij ons niet ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 30 juli 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: april 2020

Door corona geannuleerd. We wachten nu al meer dan 4 maanden op onze terugbetaling. Doch geen reacties meer van Ryanair gekregen. We willen Geen voucher wel ons geld terug. Geboekt en betaald voor 6 personen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 juli 2020 bestemming: Spanje / Alicante, reisperiode: juni 2020

Voor twee personen tickets gekocht voor vlucht FR7523 naar Alicante op 6 juni 2020 en retour met vlucht FR7522 vanwege COVID 19 geannuleerd. Terugbetaling aangevraagd omdat wij geen voucher accepteerden. Op 16 mei, 15 juni en 27 juni 2020 mails naar Ryanair gestuurd met het verzoek het bedrag voor de vlucht van twee personen terug te boeken. Tot op heden geen reactie.
Zit nu al bijna twee Maanden op mijn geld te wachten.

  • Algemeen 1
op 27 juli 2020 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: juni 2019

Onze reis voor juni werd door Ryanair geannuleerd. Gekozen voor de optie geld terug. Enige weken later kregen we een mail met allerlei excuses waarom het uitbetalen moeilijk was en waarin werd aangedrongen pp het accepteren van een voucher. Tot op heden hebben we nog geld nog een voucher ontvangen. Al onze informatie os verdwenen uit het dashbord. Buitengewoon vreemde gang van zaken!

  • Algemeen 1
op 21 juli 2020 bestemming: Nederland / Eindoven, reisperiode: januari 2020

Veel te duur als je niet online onthecht.
55euro per ticket belachelijk

  • Algemeen 1
op 20 juli 2020 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: mei 2020

Geboekt voor 6 mei.Op 14 mei restitutie reissom gevraagd. Nog steeds niks ontvangen en geen enkele reactie op mail ontvangen. ook telefonisch of chatten niet bereikbaar. Boeven zijn het

  • Algemeen 1
op 23 juni 2020 bestemming: Griekenland, reisperiode: april 2019

Ondank toezegging door Ryanair dat de ticketprijs vůůr 28 april weer teruggestort zou zijn tot op heden (22 juni) niets ontvangen.
Ontactisch met Ryanair is een ramp en men reageert gewoon niet.

  • Algemeen 1
op 17 juni 2020 bestemming: Spanje / Gerona, reisperiode: januari 2020

We hadden voor 17 mei reis geboekt van Eindhoven naar gerona was dus genanuleerd heb geld terug gevraagd zou binnen 20 dagen op mijn rekening staan maar nog steeds niks geprobeerd te bellen maar krijg niemand aan de lijn blijf heel de tijd in de wacht staan een klacht ingediend via de site ook geen reactie echt niet normaal dit Ryanair laat je klanten wat weten !

  • Algemeen 1
op 16 juni 2020 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: april 2019

Ik heb nog steeds mijn geld niet terug wat wel is beloofd!! Schandalig!

  • Algemeen 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende