Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Op het kantoor in Middenmeer kunnen alle mogelijkheden uitgebreid persoonlijk besproken worden met de specialisten.

AsiaDirect
9,3
op basis van 81 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 268 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,1
op basis van 76 reviews
Lees meer
op 20 maart 2020 bestemming: Panama / Hele land, reisperiode: februari 2020

Onze in overleg met Cindy en Eric gemaakte rondreis door Panama was heel gevarieerd. Tropische kust en eilanden en koelere hooglanden. Uitdagende bergwandelingen, zoals “ La India Dormida” bij El Valle de Anton en drie dagen vogels en dieren spotten met een gids in Mount Volcan Cloud Forest Lodge. Een prima georganiseerde, heerlijke vakantie in een prachtig land dat nog niet door het massa toerisme is ontdekt.

  • Algemeen 10
op 18 maart 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: maart 2020

Super reis, goede hotels, perfecte chauffeurs, zeer divers programma

  • Algemeen 8
op 2 maart 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: december 2019

Onze 4de reis met Selva Travel. Dit keer kozen we een rondreis door Panama, wat een aanrader. Deze reis was eerder natuur en minder of weinig cultuur wat wij uiteraard op voorhand wisten. We deden onze eerste snorkelervaring op en bereikten ineens het hoogtepunt: haaien, grote waterschildpadden en zelfs een rog. Uiteraard ontbreken de kleinere mooi gekleurde visjes en het koraal ook niet. Verder zagen we dolfijnen springen in het water vlakbij het bootje, je kon er zelfs met een kano of peddel langs. Wel, wij zijn er achter: paradijsjes bestaan echt en Eric en Cindy weten ze liggen ;-).
Bedankt weeral voor deze mooie reis!

  • Algemeen 10
op 25 februari 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeën, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: een 10!

  • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast.
Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren.
Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Dankjewel Eric voor het ongelooflijk aangenaam contact bij het plannen van onze rondreis in Guatemala.
Het was een perfect georganiseerde vakantie met een stipte chauffeur en meestal goede gidsen en hotels. Mooi land maar de afstanden zijn vaak lang.

  • Algemeen 9
op 5 november 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: oktober 2019

Selva heeft een geweldige persoonlijke reis voor ons samengesteld. Er is hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen (jonge kinderen mee) etc. Het persoonlijke contact en hun Afrika ervaring/kennis zijn grote voordelen. Zeer aan te bevelen!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel.

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het 'gebeuren'. Tja..... onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen