Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Op het kantoor in Middenmeer kunnen alle mogelijkheden uitgebreid persoonlijk besproken worden met de specialisten.

Namasté Reizen
9,4
op basis van 17 reviews
Lees meer
AsiaDirect
9,3
op basis van 79 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 265 reviews

1 consumenten award

PANGEA Travel won in 2015 de Reisgraag award
Lees meer
op 20 maart 2020 bestemming: Panama / Hele land, reisperiode: februari 2020

Onze in overleg met Cindy en Eric gemaakte rondreis door Panama was heel gevarieerd. Tropische kust en eilanden en koelere hooglanden. Uitdagende bergwandelingen, zoals “ La India Dormida” bij El Valle de Anton en drie dagen vogels en dieren spotten met een gids in Mount Volcan Cloud Forest Lodge. Een prima georganiseerde, heerlijke vakantie in een prachtig land dat nog niet door het massa toerisme is ontdekt.

  • Algemeen 10
op 18 maart 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: maart 2020

Super reis, goede hotels, perfecte chauffeurs, zeer divers programma

  • Algemeen 8
op 2 maart 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: december 2019

Onze 4de reis met Selva Travel. Dit keer kozen we een rondreis door Panama, wat een aanrader. Deze reis was eerder natuur en minder of weinig cultuur wat wij uiteraard op voorhand wisten. We deden onze eerste snorkelervaring op en bereikten ineens het hoogtepunt: haaien, grote waterschildpadden en zelfs een rog. Uiteraard ontbreken de kleinere mooi gekleurde visjes en het koraal ook niet. Verder zagen we dolfijnen springen in het water vlakbij het bootje, je kon er zelfs met een kano of peddel langs. Wel, wij zijn er achter: paradijsjes bestaan echt en Eric en Cindy weten ze liggen ;-).
Bedankt weeral voor deze mooie reis!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen