Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld geen bezoekadres hebben in Nederland, alles gaat via internet.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen.

op 20 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Wij zijn deze zomer naar Panama geweest en hebben een prachtige reis gemaakt. Eric heeft ons daarbij geadviseerd en super geholpen.
Hij luistert naar onze wensen en haakt hier perfect op in.
Wij zijn meer dan tevreden en hebben onze plannen voor 2020 alweer bij hem neergelegd. Wij gaan 100% zeker weer via Selva Travel boeken. Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Uganda, reisperiode: juli 2019

Werken samen met lokale touroperators. Goede kwaliteit. Ga naar de website

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Wij hebben in 2017 een reis gemaakt door Colombia die door Selva was samengesteld. In 2019 was Costa Rica ons reisdoel, opnieuw met Selva. De voorbereiding, planning en uitvoering waren in beide gevallen uitstekend. Door goed na te denken wat je zelf wilt en belangrijk vindt, zijn Cindy en Eric in staat een daarbij perfect passende reis samen te stellen en daar de prachtigste locaties bij uit te zoeken. Ga naar de website

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen