Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld geen bezoekadres hebben in Nederland, alles gaat via internet.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen.

op 5 november 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: oktober 2019

Selva heeft een geweldige persoonlijke reis voor ons samengesteld. Er is hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen (jonge kinderen mee) etc. Het persoonlijke contact en hun Afrika ervaring/kennis zijn grote voordelen. Zeer aan te bevelen! Ga naar de website

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel. Ga naar de website

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof! Ga naar de website

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen