Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: http://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld geen bezoekadres hebben in Nederland, alles gaat via internet.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen.

op 18 november 2018 bestemming: Mexico, reisperiode: oktober 2018

Selva Tarvel (Eric Stolk) heeft voor ons een reis samengesteld door Mexico, Guatemala en Honduras. We wilden graag veel van de Maya cultuur zien en we wilden 1 november ( de dag van de doden) meemaken.
Het is een prachtige reis geworden, in Mexico hebben we met een huurauto gereden, in Guatemala en Honduras hadden we een auto met chauffeur. Alles was prima geregeld, mooie hotels, uitstekende gidsen en het vervoer was op deze wijze heel goed geregeld en betrouwbaar.
Aan te raden voor iedereen die alleen/ samen, maar wel georganiseerd deze landen wil bezoeken. Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 25 september 2018 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel is echt een aanrader, alles kan op maat naar je persoonlijke wensen. Zelf hotels aanbrengen of eens een dagje geen logement boeken kan ook. Hun kennis van de streek en hun contactpersonen brengt je op supermooie locaties. Cindy en Eric hebben ons een echte droomreis bezorgd ! Ga naar de website

  • Algemeen 9
op 9 september 2018 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel heeft ons geweldig advies gegeven over onze reis naar Panama. Mooie afwisselende locaties, bijzondere accomodaties en veel avontuur. Ook tijdens de reis is Selva beschikbaar voor advies en denken ze mee. Ga naar de website

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen