Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen. Wil je liever een persoonlijk gesprek? Op het kantoor in Middenmeer kunnen alle mogelijkheden uitgebreid persoonlijk besproken worden met de specialisten.

op 25 februari 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeŽn, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: een 10! Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast.
Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren.
Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld. Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Dankjewel Eric voor het ongelooflijk aangenaam contact bij het plannen van onze rondreis in Guatemala.
Het was een perfect georganiseerde vakantie met een stipte chauffeur en meestal goede gidsen en hotels. Mooi land maar de afstanden zijn vaak lang. Ga naar de website

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen