Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Selva Travel

Url: https://www.selvatravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: rondreizen

Logo van Selva Travel

Selva Travel is dé specialist voor individuele maatwerk reizen naar Latijns-Amerika en Afrika. Wat ze zo anders maakt dan anderen is dat ze rechts gaan waar de massa links gaat. Bij elk persoon past een andere reis en daarom is er bij Selva Travel geen reis hetzelfde, elk programma wordt helemaal aangepast aan de hand van jouw wensen. De reizen op de site zijn voorbeeldreizen en kunnen helemaal naar wens worden aangepast. Niet alleen de originaliteit van de reizen valt op, maar ook de scherpe prijzen. Dit komt onder andere door de goede afspraken die zijn gemaakt met de accommodaties, maar ook doordat ze geen onnodige kosten maken. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld geen bezoekadres hebben in Nederland, alles gaat via internet.

Kwaliteit, service, ligging en sfeer vinden ze bij Selva Travel ontzettend belangrijk en daarom worden alle accommodaties met grote regelmaat door hen bezocht en beoordeeld. Ze zijn aangesloten bij de SGR waardoor je verzekerd bent van een goede reis. Wanneer je zelf nog geen concreet idee hebt van een mooie reis dan kun je op de website diverse voorbeelden vinden. Door middel van het contactformulier, een e-mail of telefonisch contact kun je je reiswensen doorgeven. Hierna zal Selva Travel met een reisvoorstel komen die geheel aan jouw eigen wensen is aan te passen.

op 25 juni 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: april 2019

Fijne reis met detail voor persoonlijke voorkeuren en goede ondersteuning van lokale reisagent. Ga naar de website

  • Algemeen 8
op 27 maart 2019 bestemming: Colombia / Lethisia, reisperiode: maart 2019

Perfecte planning in de amazone ,alles klopte en volgde mekaar vlot en correct op ,gidsen ,boot ,logies ,activiteiten enz voor eerlijke prijs ! Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 23 maart 2019 bestemming: Colombia / amazone, reisperiode: februari 2019

/2019 boekten we een 5-daagse in de AMAZONE (Colombia)
Het was tip top in orde en onvergetelijke plaatsen om te overnachten. De trip was 100% goed georganiseerd.
Er was geen enkele onaangename verrassing .
Zowel de locaties als Selva Travel durf ik 100 % aan te bevelen.

Lief Adriaensen 23/3/2019 Ga naar de website

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen