Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Selva Travel

Pagina 1 van 10 met 100 resultaten

op 25 februari 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeën, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: een 10! Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast.
Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren.
Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld. Ga naar de website

  • Algemeen 10




op 29 januari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Dankjewel Eric voor het ongelooflijk aangenaam contact bij het plannen van onze rondreis in Guatemala.
Het was een perfect georganiseerde vakantie met een stipte chauffeur en meestal goede gidsen en hotels. Mooi land maar de afstanden zijn vaak lang. Ga naar de website

  • Algemeen 9
op 5 november 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: oktober 2019

Selva heeft een geweldige persoonlijke reis voor ons samengesteld. Er is hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen (jonge kinderen mee) etc. Het persoonlijke contact en hun Afrika ervaring/kennis zijn grote voordelen. Zeer aan te bevelen!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel.

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het 'gebeuren'. Tja..... onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Belize, reisperiode: augustus 2019

Na wat tegenvallende offertes/adviezen van andere organisaties te hebben ontvangen toch nog een advies Selva Travel gevraagd. Wij kregen heel goede tips van Eric en de offerte viel enorm mee in vergelijking met de andere organisaties. De transfers waren prima geregeld, goede/aardige chauffeurs waren op tijd met nette auto's. Ons transferhotel op Panama was ook een prima advies van Eric, ik had zelf eerst iets anders in het hoofd maar dit was veel beter. Onze zoon moest na het boeken van de reis onverwachts een paar dagen eerder terug, binnenlandse vlucht door Selva Travel geboekt, ging vlekkeloos. Ook fijn dat de lijnen kort waren, Selva Travel was gemakkelijk bereikbaar en vooraf hebben we de de contactgegevens van de lokale agent gekregen. Mochten wij weer een reis plannen naar Latijns Amerika of Oost Afrika dan weten we waar we terecht kunnen voor het beste advies, zeker Selva Travel.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Colombia / Oirsbeek, reisperiode: januari 2019

10!!
We hebben een geweldig vakantie in Colombia gehad met ons gezin, met dank aan Selva Travel!!
Zeer BETROUWBARE reisorganisatie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk, reageren snel op elke vraag. Je kan de reis naar jouw eigen ideeën inrichten. Je komt samen met hen tot jouw ideale plan en invulling. Alles wat ze beloven wordt waar gemaakt. De reis is perfect volgens plan verlopen, TOP!!
Het is fijn is dat je een noodnummer (gekoppeld aan een persoon) krijgt in het land zelf (colombia). Deze persoon spreekt Nederlands en houdt ook contact met je! Een fijn en veilig gevoel.
We hebben GEEN op of aanmerkingen.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Wij zijn deze zomer naar Panama geweest en hebben een prachtige reis gemaakt. Eric heeft ons daarbij geadviseerd en super geholpen.
Hij luistert naar onze wensen en haakt hier perfect op in.
Wij zijn meer dan tevreden en hebben onze plannen voor 2020 alweer bij hem neergelegd. Wij gaan 100% zeker weer via Selva Travel boeken.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende