Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Selva Travel

Pagina 1 van 10 met 95 resultaten

op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof! Ga naar de website

 • Algemeen 10
op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het 'gebeuren'. Tja..... onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric Ga naar de website

 • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Belize, reisperiode: augustus 2019

Na wat tegenvallende offertes/adviezen van andere organisaties te hebben ontvangen toch nog een advies Selva Travel gevraagd. Wij kregen heel goede tips van Eric en de offerte viel enorm mee in vergelijking met de andere organisaties. De transfers waren prima geregeld, goede/aardige chauffeurs waren op tijd met nette auto's. Ons transferhotel op Panama was ook een prima advies van Eric, ik had zelf eerst iets anders in het hoofd maar dit was veel beter. Onze zoon moest na het boeken van de reis onverwachts een paar dagen eerder terug, binnenlandse vlucht door Selva Travel geboekt, ging vlekkeloos. Ook fijn dat de lijnen kort waren, Selva Travel was gemakkelijk bereikbaar en vooraf hebben we de de contactgegevens van de lokale agent gekregen. Mochten wij weer een reis plannen naar Latijns Amerika of Oost Afrika dan weten we waar we terecht kunnen voor het beste advies, zeker Selva Travel. Ga naar de website

 • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Colombia / Oirsbeek, reisperiode: januari 2019

10!!
We hebben een geweldig vakantie in Colombia gehad met ons gezin, met dank aan Selva Travel!!
Zeer BETROUWBARE reisorganisatie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk, reageren snel op elke vraag. Je kan de reis naar jouw eigen ideeën inrichten. Je komt samen met hen tot jouw ideale plan en invulling. Alles wat ze beloven wordt waar gemaakt. De reis is perfect volgens plan verlopen, TOP!!
Het is fijn is dat je een noodnummer (gekoppeld aan een persoon) krijgt in het land zelf (colombia). Deze persoon spreekt Nederlands en houdt ook contact met je! Een fijn en veilig gevoel.
We hebben GEEN op of aanmerkingen.

 • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Wij zijn deze zomer naar Panama geweest en hebben een prachtige reis gemaakt. Eric heeft ons daarbij geadviseerd en super geholpen.
Hij luistert naar onze wensen en haakt hier perfect op in.
Wij zijn meer dan tevreden en hebben onze plannen voor 2020 alweer bij hem neergelegd. Wij gaan 100% zeker weer via Selva Travel boeken.

 • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Uganda, reisperiode: juli 2019

Werken samen met lokale touroperators. Goede kwaliteit.

 • Algemeen 8
op 15 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Wij hebben in 2017 een reis gemaakt door Colombia die door Selva was samengesteld. In 2019 was Costa Rica ons reisdoel, opnieuw met Selva. De voorbereiding, planning en uitvoering waren in beide gevallen uitstekend. Door goed na te denken wat je zelf wilt en belangrijk vindt, zijn Cindy en Eric in staat een daarbij perfect passende reis samen te stellen en daar de prachtigste locaties bij uit te zoeken.

 • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2019

Alles klopte: afwisselend, avontuurlijk. Precies juiste aantal dagen op de verschillende plekken; leuke accomodaties op prachrige plekjes.
Alles tip top geregeld door Selva- onze wensen vertaald door dit kundige Selva !

 • Algemeen 10
op 24 juli 2019 bestemming: Colombia / divers, reisperiode: juni 2019

We hebben een reis naar Colombia gemaakt. Mijn man is erg lang en we hebben dus grote bedden en veel beenruimte in auto's nodig. Selva Travel is er in geslaagd om de reis helemaal af te stemmen op onze persoonlijke wensen. Daardoor hebben we veel van het land kunnen zien en hebben we er meer van meegekregen dan de doorsnee toerist. Zeker in een land als Colombia is het fijn dat alles goed geregeld is en je alleen voor aangename verrassingen komt te staan. Petje af voor Selva Travel, we hebben een prachtige reis gehad.

 • Algemeen 10
op 3 juli 2019 bestemming: Ecuador / Galapagos, reisperiode: juni 2019

Onze reiswens is door Selva goed begrepen en vertaald naar de juiste componenten en de uitvoering van de reis was prima! De contacten via mail verliepen goed.

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende