Ervaringen Selva Travel

AsiaDirect
9,3
op basis van 81 reviews
Lees meer
PANGEA Travel
9,3
op basis van 268 reviews

2 consumenten awards

PANGEA Travel won in 2021 de Reisgraag award
Lees meer
Unico Travel
9,1
op basis van 76 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 2 met 103 resultaten

op 20 maart 2020 bestemming: Panama / Hele land, reisperiode: februari 2020

Onze in overleg met Cindy en Eric gemaakte rondreis door Panama was heel gevarieerd. Tropische kust en eilanden en koelere hooglanden. Uitdagende bergwandelingen, zoals “ La India Dormida” bij El Valle de Anton en drie dagen vogels en dieren spotten met een gids in Mount Volcan Cloud Forest Lodge. Een prima georganiseerde, heerlijke vakantie in een prachtig land dat nog niet door het massa toerisme is ontdekt.

  • Algemeen 10
op 18 maart 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: maart 2020

Super reis, goede hotels, perfecte chauffeurs, zeer divers programma

  • Algemeen 8




op 2 maart 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: december 2019

Onze 4de reis met Selva Travel. Dit keer kozen we een rondreis door Panama, wat een aanrader. Deze reis was eerder natuur en minder of weinig cultuur wat wij uiteraard op voorhand wisten. We deden onze eerste snorkelervaring op en bereikten ineens het hoogtepunt: haaien, grote waterschildpadden en zelfs een rog. Uiteraard ontbreken de kleinere mooi gekleurde visjes en het koraal ook niet. Verder zagen we dolfijnen springen in het water vlakbij het bootje, je kon er zelfs met een kano of peddel langs. Wel, wij zijn er achter: paradijsjes bestaan echt en Eric en Cindy weten ze liggen ;-).
Bedankt weeral voor deze mooie reis!

  • Algemeen 10
op 25 februari 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeën, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: een 10!

  • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast.
Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren.
Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Dankjewel Eric voor het ongelooflijk aangenaam contact bij het plannen van onze rondreis in Guatemala.
Het was een perfect georganiseerde vakantie met een stipte chauffeur en meestal goede gidsen en hotels. Mooi land maar de afstanden zijn vaak lang.

  • Algemeen 9
op 5 november 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: oktober 2019

Selva heeft een geweldige persoonlijke reis voor ons samengesteld. Er is hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen (jonge kinderen mee) etc. Het persoonlijke contact en hun Afrika ervaring/kennis zijn grote voordelen. Zeer aan te bevelen!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel.

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het 'gebeuren'. Tja..... onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Belize, reisperiode: augustus 2019

Na wat tegenvallende offertes/adviezen van andere organisaties te hebben ontvangen toch nog een advies Selva Travel gevraagd. Wij kregen heel goede tips van Eric en de offerte viel enorm mee in vergelijking met de andere organisaties. De transfers waren prima geregeld, goede/aardige chauffeurs waren op tijd met nette auto's. Ons transferhotel op Panama was ook een prima advies van Eric, ik had zelf eerst iets anders in het hoofd maar dit was veel beter. Onze zoon moest na het boeken van de reis onverwachts een paar dagen eerder terug, binnenlandse vlucht door Selva Travel geboekt, ging vlekkeloos. Ook fijn dat de lijnen kort waren, Selva Travel was gemakkelijk bereikbaar en vooraf hebben we de de contactgegevens van de lokale agent gekregen. Mochten wij weer een reis plannen naar Latijns Amerika of Oost Afrika dan weten we waar we terecht kunnen voor het beste advies, zeker Selva Travel.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Colombia / Oirsbeek, reisperiode: januari 2019

10!!
We hebben een geweldig vakantie in Colombia gehad met ons gezin, met dank aan Selva Travel!!
Zeer BETROUWBARE reisorganisatie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk, reageren snel op elke vraag. Je kan de reis naar jouw eigen ideeën inrichten. Je komt samen met hen tot jouw ideale plan en invulling. Alles wat ze beloven wordt waar gemaakt. De reis is perfect volgens plan verlopen, TOP!!
Het is fijn is dat je een noodnummer (gekoppeld aan een persoon) krijgt in het land zelf (colombia). Deze persoon spreekt Nederlands en houdt ook contact met je! Een fijn en veilig gevoel.
We hebben GEEN op of aanmerkingen.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Wij zijn deze zomer naar Panama geweest en hebben een prachtige reis gemaakt. Eric heeft ons daarbij geadviseerd en super geholpen.
Hij luistert naar onze wensen en haakt hier perfect op in.
Wij zijn meer dan tevreden en hebben onze plannen voor 2020 alweer bij hem neergelegd. Wij gaan 100% zeker weer via Selva Travel boeken.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Uganda, reisperiode: juli 2019

Werken samen met lokale touroperators. Goede kwaliteit.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Wij hebben in 2017 een reis gemaakt door Colombia die door Selva was samengesteld. In 2019 was Costa Rica ons reisdoel, opnieuw met Selva. De voorbereiding, planning en uitvoering waren in beide gevallen uitstekend. Door goed na te denken wat je zelf wilt en belangrijk vindt, zijn Cindy en Eric in staat een daarbij perfect passende reis samen te stellen en daar de prachtigste locaties bij uit te zoeken.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2019

Alles klopte: afwisselend, avontuurlijk. Precies juiste aantal dagen op de verschillende plekken; leuke accomodaties op prachrige plekjes.
Alles tip top geregeld door Selva- onze wensen vertaald door dit kundige Selva !

  • Algemeen 10
op 24 juli 2019 bestemming: Colombia / divers, reisperiode: juni 2019

We hebben een reis naar Colombia gemaakt. Mijn man is erg lang en we hebben dus grote bedden en veel beenruimte in auto's nodig. Selva Travel is er in geslaagd om de reis helemaal af te stemmen op onze persoonlijke wensen. Daardoor hebben we veel van het land kunnen zien en hebben we er meer van meegekregen dan de doorsnee toerist. Zeker in een land als Colombia is het fijn dat alles goed geregeld is en je alleen voor aangename verrassingen komt te staan. Petje af voor Selva Travel, we hebben een prachtige reis gehad.

  • Algemeen 10
op 3 juli 2019 bestemming: Ecuador / Galapagos, reisperiode: juni 2019

Onze reiswens is door Selva goed begrepen en vertaald naar de juiste componenten en de uitvoering van de reis was prima! De contacten via mail verliepen goed.

  • Algemeen 9
op 25 juni 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: april 2019

Fijne reis met detail voor persoonlijke voorkeuren en goede ondersteuning van lokale reisagent.

  • Algemeen 8
op 27 maart 2019 bestemming: Colombia / Lethisia, reisperiode: maart 2019

Perfecte planning in de amazone ,alles klopte en volgde mekaar vlot en correct op ,gidsen ,boot ,logies ,activiteiten enz voor eerlijke prijs !

  • Algemeen 10
op 23 maart 2019 bestemming: Colombia / amazone, reisperiode: februari 2019

/2019 boekten we een 5-daagse in de AMAZONE (Colombia)
Het was tip top in orde en onvergetelijke plaatsen om te overnachten. De trip was 100% goed georganiseerd.
Er was geen enkele onaangename verrassing .
Zowel de locaties als Selva Travel durf ik 100 % aan te bevelen.

Lief Adriaensen 23/3/2019

  • Algemeen 10
op 16 maart 2019 bestemming: Panama, reisperiode: februari 2019

De communicatie verliep goed en de verblijven waren allemaal pareltjes

  • Algemeen 9
op 6 maart 2019 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: februari 2019

Selva heeft een prachtige reis voor ons georganiseerd die ons in alle opzichten heeft laten kennismaken met Costa Rica.
We hebben in de afgelopen dertig jaar best veel gereisd en zijn daarom ook wel een beetje kritisch ingesteld als het om bestemmingen en voorzieningen gaat.
Maar Selva is erin geslaagd om onze verwachtingen ruimschoots te overtreffen.
Fijne, sfeervolle accommodaties. Goed opgebouwd en afwisselend reisschema en prima ontvangst door de lokale vertegenwoordiger.
Kortom, voor het eerst geven we een 10!

  • Algemeen 10
op 3 maart 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: februari 2019

Fantastische natuur, leuke steden, geweldig lieve mensen, mooie stranden en een relaxte sfeer: Colombia is echt een droombestemming. Dat we zo'n geweldige vakantie hebben gehad, is niet in de laatste plaats te danken aan de perfecte organisatie van Selva Travel. Alles klopte! Hotels waren geweldig, gidsen allemaal goed. We hebben individueel gereisd; voor de verplaatsingen in het land hadden we steeds een privéchauffeur. Heel luxe en fijn; scheelde veel uitzoektijd en ongemakkelijke busreizen. Iedereen was altijd op tijd, vrolijk en hartelijk. De tijd die we op elke locatie hadden, was ook goed uitgekiend door Eric. Hij heeft gewoon precies aangevoeld hoe wij het het liefst willen. Niets dan complimenten dus!

  • Algemeen 10
op 26 februari 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: januari 2019

Fijne reisorganisatie met persoonlijke aandacht in de voorbereiding van de reis. En indien nodig ook onderweg. Dat is handig als bijvoorbeeld een binnenlands vliegtuig vertraging heeft of uitvalt. We hebben een mooie reis gehad met nadruk op natuur. We hebben genoten van de fijne ecohotels. Onze favoriet is Hacienda Aurora geworden. En met juist in de steden weer wat extra luxe in de hotels om bij te komen. Het was allemaal precies volgens onze hoopvolle wensen bij vertrek. Dank je wel Eric van Selva Travel

  • Algemeen 9
op 23 februari 2019 bestemming: , reisperiode: februari 2019

Deze reis heeft alles waargemaakt wat beloofd werd. Uitstekend accommodaties, goed eten en goed vervoer. Bovenal een geweldige gids, Deo (onthoudt die naam) die ons met humor en kennis een veilige en indrukwekkende reis heeft gegeven. We hebben alles gezien wat er mogelijk was en meer; een jagend luipaard, een jagende leeuwin, leeuwen in bomen, dichtbij de gorilla's en de chimpansees, olifanten kuddes en bovenal Oeganda, een prachtig land met leuke en mooie mensen. De organisatie was heel heel goed. dankjewel Cindy en Eric van Selva

  • Algemeen 10
op 23 februari 2019 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: februari 2019

Cindy en Eric luisteren heel goed wat je wensen zijn en proberen er alles aan te doen om hieraan te voldoen. Ze leveren echt maatwerk. We zijn voor de 3e keer op reis geweest met Selva Travel en altijd was het goed. Als je zelf een leuk hotelletje hebt gevonden dan boeken ze dat voor je. Niets is ze teveel. We hebben Eric en Cindy ontmoet op een beurs in Breda. Het is leuk dat ze ook weten wie hun klanten zijn. We kijken alweer uit naar de volgende reis met Selva Travel. Cindy en Eric bedankt voor de prachtige naar Panama.

  • Algemeen 10
op 19 februari 2019 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: januari 2019

De rondreis door Colombia is door Selva Travel perfect georganiseerd. alles klopte ( auto's met chauffeur, gidsen, hotels, binnenlandse vluchten, etc. ). zelfs op de plekken in de middle of nowhere, zoals b.v. in Tierra Dentro of Juan Solito in de llanos waren de gidsen op tijd, de excursies prima geregeld. Selva Travels, een absolute aanrader!

  • Algemeen 10
op 6 februari 2019 bestemming: Kenia / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Fantastische reis gehad, veel wilde dieren gezien, goede accomodaties, prettige chauffeur/gids, snelle communicatie

  • Algemeen 10
op 28 januari 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: januari 2019

Uitstekend georganiseerd, communicatie vooraf verliep soepel en vlot. We werden gekoppeld aan een gids die erg prettig was in omgang, hij was enthousiast maar wist ons ook goed de ruimte te geven. Gids hield zich aan afgesproken tijden en was goed voorbereid. De geadviseerde accomodaties waren erg fijn.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2019 bestemming: Panama, reisperiode: december 2018

Locaties en auto prima geregeld; prima uitleg en info omtrent locaties en bereikbaarheid; deskundig advies

  • Algemeen 9
op 16 januari 2019 bestemming: Panama / Diverse plaatsen, reisperiode: december 2018

Selva travel, heeft ons een onvergetelijke mooie reis verzorgd naar Panama. Eric en Cindy twee toppers voor ons in de wereld van bijzonder vakantiereizen, meer dan een vermelding waard!

  • Algemeen 10
op 18 november 2018 bestemming: Mexico, reisperiode: oktober 2018

Selva Tarvel (Eric Stolk) heeft voor ons een reis samengesteld door Mexico, Guatemala en Honduras. We wilden graag veel van de Maya cultuur zien en we wilden 1 november ( de dag van de doden) meemaken.
Het is een prachtige reis geworden, in Mexico hebben we met een huurauto gereden, in Guatemala en Honduras hadden we een auto met chauffeur. Alles was prima geregeld, mooie hotels, uitstekende gidsen en het vervoer was op deze wijze heel goed geregeld en betrouwbaar.
Aan te raden voor iedereen die alleen/ samen, maar wel georganiseerd deze landen wil bezoeken.

  • Algemeen 10
op 25 september 2018 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel is echt een aanrader, alles kan op maat naar je persoonlijke wensen. Zelf hotels aanbrengen of eens een dagje geen logement boeken kan ook. Hun kennis van de streek en hun contactpersonen brengt je op supermooie locaties. Cindy en Eric hebben ons een echte droomreis bezorgd !

  • Algemeen 9
op 9 september 2018 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel heeft ons geweldig advies gegeven over onze reis naar Panama. Mooie afwisselende locaties, bijzondere accomodaties en veel avontuur. Ook tijdens de reis is Selva beschikbaar voor advies en denken ze mee.

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Een goed georganiseerde reis waarbij de basis ingrediënten zoals hotel, eigen vervoer en hoogtepunten van hoge kwaliteit zijn, maar er tegelijkertijd genoeg ruimte is ingebouwd voor eigen initiatieven en exploratie.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2018 bestemming: Panama / San Blas, reisperiode: juli 2018

Perfect geregeld inclusief binnenlandse vlucht, verblijf en excursies op de San Blas eilanden, Een absoluut paradijselijke omgeving

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2018

Heel erg bedankt voor de aangename reis en perfecte organisatie. We waren heel erg tevreden over de accomodaties en tours! Value for money is dit echt top. Onze volgende reis naar Afrika gaan we zeker ook bekijken met jullie!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Onze reis was perfect verzorgd. De hotels waren bijzonder goed. We hadden diverse soorten vervoer (taxi, bus, tours, binnenlands vluchten) en alles verliep vlekkeloos.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Panama was een prachtige reis, zelf met de huurauto, veel vrijheid. Mooie accomodaties en fijn contact met Eric van Selva Travel. Wij waren in het regenseizoen(Waren we van op de hoogte) dat is het enige wat minder was en niets aan te doen.

Vorig jaar naar Guatemala en Belize geweest, ook een hele mooi reis geweest. Door het georganiseerde vervoer iets minder vrijheid, maar dat is een keuze die je maakt.

Zeker aan te raden te reizen met Selva Travel.

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Zoals steeds hebben we de perfecte reis op maat aangeboden gekregen. Prijs / kwaliteitverhouding onklopbaar in Midden-en Zuid-Amerika. Deze mensen werken met ziel voor het vak en maken van elke reis een onvergetelijke belevenis.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2018 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: juli 2018

De samenwerking verliep zeer vlot. Zowel van de mensen in Nederland als van de mensen in Colombia. De programma's die georganiseerd werden vanuit Colombia stemmen niet overeen met de verkregen info. Het is een aanrader om uw reis met Selva travel te organiseren.

  • Algemeen 9
op 14 maart 2018 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: januari 2018

Het was een prachtige rondreis door een prachtig land. Heel divers, goede accommodaties, goed transport, alles volgens programma, alles op tijd. Kortom, kan niet beter!

  • Algemeen 10
op 7 maart 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2015

We hebben gekozen voor de individuele rondreis Colombia. Deze werd volledig volgens budget en interesse op maat uitgestippeld door Eric. De communicatie verliep per mail maar o zo vlot. Het waren steeds leuke hotelletjes die net uit de drukte lagen voor het lawaai en toch zat je telkens echt bij het gebeuren. De chauffeurs waren steeds keurig op tijd en brachten je naar het volgende punt met comfortabele wagens. Daarbovenop komt dat het prijskaartje echt heel goed meeviel vergeleken met andere organisaties. Kort samengevat: ik kan deze reis aan iedereen aanbevelen, zoek niet verder en kies voor Selva Travel.

  • Algemeen 10
op 20 februari 2018 bestemming: Colombia / Diverse plaatsen, reisperiode: januari 2018

Goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 26 januari 2018 bestemming: Belize / rondreis, reisperiode: december 2017

Een zeer goed georganiseerde reis, veel variatie en mooie verblijflocaties. Daarnaast is Selva Travel snel en makkelijk te bereiken, veelal via email, maar ook in persoon als ze in Nederland op de diverse vakantiebeurzen staan.

  • Algemeen 9
op 29 december 2017 bestemming: Guatemala / rondreis, reisperiode: november 2017

Wij hebben ontzettend genoten van alles wat Guatamala te bieden heeft en vonden de mensen erg vriendelijk en de flora en fauna ontzettend mooi. De reis was perfect georganiseerd, veel bijzondere dingen gezien, genoeg ruimte voor jezelf en altijd flexibel als we iets anders wilden.
Alles was van het begin tot het eind gewoon perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 15 december 2017 bestemming: Guatemala, reisperiode: november 2017

Super goed geregeld en hebben ons goed geholpen.

  • Algemeen 10
op 29 november 2017 bestemming: Costa Rica / Alajuela, reisperiode: juli 2017

De reis was perfect georganiseerd en heb totaal geen commentaar!!

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017 bestemming: Uganda / Diverse, reisperiode: oktober 2017

Perfect georganiseerd, value for money, hele goede gids

  • Algemeen 10
op 25 september 2017 bestemming: Colombia / Rhenen, reisperiode: augustus 2017

We hebben genoten van een mooi rondreis door Colombia. Alles was top geregeld. Alle gidsen spraken uitstekend engels en waren op de afgesproken tijd aanwezig. De chaufeurs spraken alleen spaans maar met handen en voeten en google translate kom je een heel eind. Mooi kleinschalige hotels en een goed afgestemde rondreis met diverse activiteiten maar ook rustmomenten. Prettige afstemming met Erik vooraf , bij het invullen van het reisprogramma. Kortom prima organisatie met korte lijnen.

  • Algemeen 10
op 17 september 2017 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Avontuurlijke reis, perfect geregeld en gezien wat we wilde zien en doen!
Selva Travel heeft goed geluisterd naar onze wensen en dit goed vertaald.

  • Algemeen 9
op 5 september 2017 bestemming: Uganda, reisperiode: augustus 2017

Voor de tweede maal, na eerder Guetemala, wederom een prachtige reis gemaakt. Alles perfect geregeld door Eric. Ditmaal het prachtige Uganda bezocht. Absolute aanrader. Alleen al voor de bezoeken aan de chimps,vogels,berg gorilla's en vriendelijke bevolking. Alles vlekkeloos verlopen via Selva Travel ( en Lydia van Able Safari's. ) Top!

  • Algemeen 9
op 5 september 2017 bestemming: Colombia / Bogota, reisperiode: juli 2017

We hebben echt een top reis met Selva travel gehad! De communicatie vooraf was super, mede met het goede meedenken en adviezen, hebben we er echt onze eigen persoonlijke reis van kunnen maken. Het vervoer en de accommodaties waren top. Evenals het makkelijke contact tijdens de reis, ze hebben ter plaatse namelijk nog onze busrit zonder problemen verwisseld voor een vliegticket. Het was een top reis met een top organisatie!

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: augustus 2017

Selva Travel heeft alles perfect voor ons geregeld. Zowel in de voorbereidingen als tijdens de reis. Geweldige locaties en resorts en alle beloftes zijn nagekomen. Een reisorganisaties waar je op kunt vertrouwen. Als wij weer richting midden of Zuid-Amerika gaan dan wordt het weer Selva Travel voor ons.

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / Velen, reisperiode: juli 2017

Alles tot in de puntjes verzorgt en alles klopte ook. Geen teleurstelling tov van de verwachting die ook nog eens hoog was.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: Costa Rica / Boca Tapada, reisperiode: juli 2017

Super goed georganiseerd, prachtige locaties, veel bruikbare tips, erg prettige communicatie met Cindy en Eric

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

Alles was perfect geregeld, we hebben heel veel gezien en kunnen geen minpunten opnoemen!

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2017

We hebben met zes personen een geweldige rondreis van bijna drie weken gemaakt door Colombia. We hebben de mooiste plekjes gezien in uitstekende hotels en met vervoer in zeer goede busjes met keurige chauffeurs en goed geregelde binnenlandse vluchten. Alles kon naar onze wens worden ingevuld en we kregen erg snel antwoord via mail.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2017 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Maatwerk. Vlot en soepel contact. Ik kan zonder voorbehoud Selva aanbevelen.

  • Algemeen 10
op 12 augustus 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2017

Normaliter regel ik alles zelf. Voor Ecuador besloten we een gespecialiseerd reisbureau in de hand te nemen. Selva Travel heeft enorm veel aan onze reis toegevoegd. Door goed vragen te stellen, advies te geven zonder opdringerig te zijn, allerlei aanvullende informatie bieden over je reis en dus zo met je komen tot een perfect op je wensen afgestemd reisvoorstel. Ik heb nog niet eerder zo'n goede reisorganisatie meegemaakt. En, niet onbelangrijk, Selva denkt ook goed mee met je budget. Ik kan deze reisorganisatie aan iedereen van harte aanbevelen.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2017 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: juli 2017

Een super mooie reis gemaakt die we zelf hebben samengesteld samen met Eric van Selva Travel. Eric had vele goede ideeen en heeft heel erg fijn met ons meegedacht om er een mooi programma van te maken met al onze wensen. Nog kort voor vertrek hadden wij wat aanpassingen, maar Eric heeft ons hier erg fijn bij geholpen. Alles was heel goed geregeld en we hadden ook nog een contactpersoon in Colombia zelf die we konden bellen. Ook Martijn heeft heel snel voor een oplossing kunnen zorgen, zodat wij weer snel verder konden. Dat was allemaal helemaal top! We kregen erg veel informatie mee, algemeen over het land, maar ook specifiek over de bezienswaardigheden. Het is duidelijk te merken dat Eric weet waar hij het over heeft. Hij heeft echt goede kennis van het land en wat de mogelijkheden zijn. Het programma dat we kregen was helemaal duidelijk. Ik kan geen aandachtspunt benoemen. Helemaal top! Eric, hartelijk bedankt! We gaan je zeker aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 23 juni 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: februari 2017

Bij een rondreis, maatwerk voor 2 personen, mijn echtgenote en ik (beiden 60+) gedurende bijna 6 weken langs vele highlights van Colombia voldeed slechts 1x een hotel niet helemaal aan de verwachtingen. Verder alles tot in de puntjes geregeld: vervoer inclusief transfers en een aantal vliegreizen, altijd op tijd en veilig met in de auto's toeristvriendelijke chauffeurs die ook reisgidstalenten hadden. Alle overige hotels prima in orde, vaak in authentieke gebouwen en aldoor met vriendelijke en behulpzame mensen. Voldoende tijd overal om uitstapjes te maken, te relaxen of iets te bezoeken of bezichtigen. Alleen duidelijk veilige gebieden bezocht maar Colombia is zo groot dat er dan voldoende over blijft. De reisorganisatie bleek goed bereikbaar en benaderbaar. Wensen over kleine aanpassingen (tijdens het reizen ontwikkelen zich nieuwe ideeën) werden vlot en adequaat opgepakt en tegen bijna kostprijs verrekend. Ook oprechte belangstelling over het beloop van de reis. Deskundige betrokken en betrouwbare reisorganisatie. Voor de prijs leveren zij erg veel kwaliteit. Het was goedkoper dan de meeste groepsreizen en dus niet het gedoe van een groep en intiemere, vaak ook betere, accomodaties en leukere persoonlijke contacten met Colombianen. Was dat ene hotel ook goed geweest dan hadden ze een 10 gekregen want het lukt me niet andere kritiekpunten te vinden. Een volgende maatwerkreis in die regio zal zeker weer via hen geregeld worden.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2017 bestemming: Panama, reisperiode: april 2017

Perfect georganiseerde reis, zoals beloofd, alles verliep vlot, hadden prachtige vakantie

  • Algemeen 9
op 5 april 2017 bestemming: Panama, reisperiode: februari 2017

De reis was perfect georganiseerd , na onze wensen.
Heel Panama doorgereisd, elk onderkomen was weer uniek , alles liep ook perfect binnenlandse vlucht naar de San Blas eilanden ,echt aan te bevelen.
Auto die klaar staat top.
Selva Travel bedankt

  • Algemeen 9
op 19 maart 2017 bestemming: Guatemala, reisperiode: februari 2017

Reis op maat, wij wilden veel natuur en cultuur, het programma was erg vol maar liep goed, verder hadden we individuele reis geboekt vanwege veiligheid, we hebben een zorgeloze vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 13 maart 2017 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: februari 2017

Betrouwbaar
Flexibel
Goede service ter plaatse
Karakteristieke, hoogwaardige hotels
Transport perfect geregeld

  • Algemeen 9
op 11 januari 2017 bestemming: Panama, reisperiode: januari 2016

Geweldige rondreis gemaakt door Panama. Alles was perfect geregeld. Prachtige locaties om te overnachten met veel variatie!

  • Algemeen 9
op 24 december 2016 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2016

Alles was gied geregeld met vriendelijke gidsen

  • Algemeen 9
op 7 december 2016 bestemming: Belize / Rondreis, reisperiode: november 2016

Gehele rondreis was goed geregeld. Van vervoer tot hotels en huisjes. Het contact met Selva Travel verliep uitstekend. Dit, zowel voor als na de reis. Men denkt ook met je mee en doet de nodige suggesties om de reis interessanter te maken. Een aanrader dus.

  • Algemeen 9
op 5 december 2016 bestemming: Nicaragua, reisperiode: november 2016

Top geregelde reis!

  • Algemeen 10
op 30 november 2016 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: november 2016

Selva heeft ons een prachtige reis aangeboden en ook ter plaatse heeft men ons enorm goed geholpen met alternatieven en de praktische omboekingen vanwege een tropische storm die de regio teisterde. Selva heeft van ons een 10 voor haar professionele en persoonlijke inspanningen verdiend. De reis komt niet hoger uit dan een 6,5. Vanwege het slechte weer hebben we vrijwel geen excursies kunnen doen.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2016 bestemming: Uganda / diversen, reisperiode: september 2016

Onze reis naar Oeganda en Kenia was perfect geregeld, goede en gezellige gids. Gorilla's waren absoluut het hoogtepunt!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2016 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2016

Prachtige rondreis van 3 weken in Panama die uitstekend werd georganiseerd door Selva Travel. Tijdens de voorbereiding van de reis konden wij honderden vragen stellen en wij kregen altijd binnen een dag antwoord via mail. Prachtige locaties om te verblijven, mooie excursies en alles perfect geregeld. Selva Travel is een aanrader om met een gerust gevoel op vakantie te vertrekken!!!

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2016 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2016

Reis Guatemala, in één woord top geregeld. Alles klopte, de reis van ons leven.

  • Algemeen 10
op 25 april 2016 bestemming: Belize / rondreis, reisperiode: april 2016

Al bij de voorbereidingen heeft Selva Travel prima met ons meegedacht en goede suggesties gedaan. Onze privé- rondreis in Guatemala is perfect verlopen, met heel goede gidsen en mooie accommodaties. Er was altijd iemand te bereiken voor overleg of tips. We hebben een fantastische vakantie gehad in een bijzonder mooi land.

  • Algemeen 9
op 15 april 2016 bestemming: Panama / Divers, reisperiode: maart 2016

Selva heeft een perfecte vakantie voor ons georganiseerd, ze hebben ons verrast met unieke en uiteenlopende verblijven. Daarnaast is Selva Travel dé Panama specialist!

  • Algemeen 10
op 5 maart 2016 bestemming: Costa Rica / 3 PLAATSEN, reisperiode: november 2015

Cindy en eric stolk hebben voor een schitterende reis gezorgd in costa rica.
Wij doen een aantal jaren in december een reis naar zuid en centraal america. Het was de eerste keer met selva travel. Deze reis was echt top!
* de locaties waren schitterend
* de hotels prachtig
* de service onverbeterlijk
* restaurants zeer goed
* de transfers van de ene naar de andere locatie prima georganiseerd
* wij voelden ons op geen enkel moment aan ons lot over gelaten.
Wij blijven selva travel eeuwig dankbaar voor de prachtige reis die zij voor ons hebben georganiseerd.

  • Algemeen 9
op 24 februari 2016 bestemming: Panama, reisperiode: januari 2016

Selva Travel heeft voor ons een prachtige rondreis, met mooie verblijfplaatsen, door Panama op een perfecte wijze georganiseerd voor een redelijke prijs.

  • Algemeen 9
op 23 februari 2016 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: januari 2016

Wij (twee dertigers) hebben een fantastische reis gehad, waarbij alle overnachtinglocaties door Erik en Cindy georganiseerd waren. We kwamen op heel bijzondere plekken, waarbij afwisseling het toverwoord was. Van regenwoud, watervallen, wilde dieren tot aan prachtige lege stranden, tot aan op 3000mtr hoogte in een berghutje kruiken aangeboden krijgen. We reden zelf. (Avontuurlijke routes door riviertjes heen) en de kleine maar krachtige 4x4drive bracht ons overal. We hebben genoten en raden deze organisatie zeer aan, want je komt op plekken waar je anders niet was gekomen.

  • Algemeen 9
op 17 februari 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: januari 2015

Selva Travel heeft voor ons de 17-daagse rondreis door Costa Rica naar onze wensen aangepast. Alles was heel goed georganiseerd en de locaties waren prima met sommige pareltjes. Erik en Cindy reageren altijd snel en denken mee, echt super! Betrouwbare reisorganisatie waar je met gerust hart jouw reis door kan laten organiseren!

  • Algemeen 9
op 9 februari 2016 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: januari 2016

Selva Travel heeft voor ons een fantastisch rondreis georganiseerd en hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen. (Huurauto, overnachtingen en excursies) Selva Travel is een aanrader voor iedereen die Latijns Amerika wil ontdekken.

  • Algemeen 9
op 20 januari 2016 bestemming: Guatemala / RONDREIS, reisperiode: januari 2016

Selvatravel had voor ons een rondreis door Guatemala georganiseerd. Dit was echt geweldig. Het parcours was perfect. De hotels waren prima. De verplaatsingen waren per minibus (collectivo) of per privé taxi. Dat ging altijd heel vlot. De chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam en brachten je overal tot aan de deur van het hotel. Wij kunnen iedereen een rondreis met deze organisator aanbevelen. Wij hadden onze vluchten zelf georganiseerd en werden op de luchthaven opgewacht. Wij deden Guatemala als aanvulling op een reis naar Yucatan (Mexico). De Mayatempels van Tikal en Copal in Honduras zijn echt de moeite waard. Het Lago Atitlan is echt een van de mooiste meren die we ooit gezien hebben. Antigua is één groot museum. Hier en op de markten in Chichicastenango is de bevolking nog in plaatselijke klederdracht. Prachtig.
Dat zie je in Mexico véél minder. Bedankt Eric Stolk voor dit schitterend avontuur.

  • Algemeen 10
op 5 januari 2016 bestemming: Costa Rica, reisperiode: december 2015

Samen met Selva Travel een fantastische rondreis door Costa Rica uitgestippeld. Het contact was heel persoonlijk en vol goede adviezen. Ondanks dat we in de drukke kerstperiode reisden lukte het toch om leuke accommodaties te vinden. Ter plaatste was alles tiptop geregeld. Hoogtepunt was de tip van Eric in het noorden van Costa Rica, Maquenque Lodge. Een waar paradijs!

  • Algemeen 9
op 24 december 2015 bestemming: Panama, reisperiode: oktober 2014

Een zeer goede organisatie met persoonlijk contact. Door Eric en Cindy. Ze hebben voor een prachtige rondreis geregeld en prijs ook nog binnen ons budget. Nu zijn ze voor ons een rondreis aan het maken door Belize. Het zijn echte kenners van midden amerika. Een aanrader

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2015 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2015

Prachtige 21 daagse rondreis met 4 personen. Logies waren prima en prachtig gelegen. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2015 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: augustus 2015

Prachtige reis doorCosta Rica.Perfect georganiseerd .Fijne service.Mooie locaties.

  • Algemeen 9
op 15 september 2015 bestemming: Guatemala / Antigua, reisperiode: augustus 2015

Alles perfect geregeld voor een mooie reis in Guatemala door Selva Travel. Compliments!!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2015 bestemming: Mexico / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Uitstekend geluisterd naar onze behoeftes en precies aangevoeld wat wij voor ogen hadden. Terplekke was alles vrijwel zonder uitzondering goed geregeld en stond voor ons klaar. Prima balans tussen avontuurlijk, beleving, comfort, wat primitiever, cultuur en natuur. En het kostte geen enkele moeite om ter plekke nog wat aan te passen. Hulde!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2015 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Wij hebben juli, augustus 2015 een fantastische rondreis door Panama gemaakt. Alles was tot in de puntjes geregeld door Selva travel. Hoogtepunt van de reis was ons verblijf op de San Blas eilanden (Yandup Lodge). Maar ook verder hadden wij mooie accommodaties op fantastische plekjes.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 24 augustus 2015 bestemming: Costa Rica / Granada, enz., reisperiode: juli 2015

Goed verzorgde reis, waarbij we zelf hebben gereden. Selva heeft prima lodges geregeld en een uitstekende minibus (8 personen). Gegevens waren duidelijk, alles netjes geregeld (ook ferry naar Isla de Ometepe).
Ook in Costa Rica mooie lodges, maar wel wat toeristischer.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 augustus 2015 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: juli 2015

Schitterende rondreis, mooie hotels veel gezien

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 12 augustus 2015 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Na een persoonlijk gesprek met Eric Stolk heeft Selva Travel een prachtige rondreis Door Panama in elkaar gezet! Werkelijk aan al onze wensen werd voldaan. Wij kijken dankzij Selva Travel terug op een mooie rondreis Door het bijzondere Panama

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 10
op 10 augustus 2015 bestemming: Costa Rica / Diverse, reisperiode: juli 2015

Een fantastische reis door een prachtig land. Selva Travel is zeer betrokken, geeft advies op maat en is uitstekend bereikbaar.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 1 augustus 2015 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2015

Wij hebben een erg fijne vakantie gehad met name door de goede organisatie van het vervoer en de hotels. Wij raden Selva Travel zeker aan!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
op 16 mei 2015 bestemming: Belize / Lamanai, Ambergris Key, reisperiode: mei 2015

Goed advies en goed meegedacht door Selva. Prachtige aanbevolen accommodaties zoals de Lamanai outpost en Black Rock Lodge. Alles tot in de puntjes geregeld.
Prima ondersteuning ter plekke.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 april 2015 bestemming: Costa Rica / Granada, Léon, San José, Puerto Viejo e.a., reisperiode: maart 2015

Vriendelijke mensen, ontzettend flexibel en snel!

  • Algemeen 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 5 januari 2015 bestemming: , reisperiode: november 2014

Prima georganiseerde reis. Van begin tot einde voldaan aan onze voorwaarden. Communicatie met Selva travel was top. Snel, op de vraaggericht en meedenkend. Prima focus op de wensen van ons als klant.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 13 november 2014 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: oktober 2014

Diverse aanbieders bekeken, en gelukkig hadden wij Selva Travel gevonden. Uistekend contact met Eric eigenaar van Selva travel. over elk detail van de reis is Eric open en eerlijk. Heeft de reis helemaal naar onze wensen samengesteld, en alles is perfect verlopen. Wij hopen dat we nog vaker met Selva Travel zaken te mogen doen. Wat waardering van Hotels en vervoer betreft. Wij hebben zelf de vrije keuze genomen waar wij wilde slapen, en vlucht ook zelf geboekt, Maar alles is te regelen via Selva.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 15 oktober 2014 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2014

Deze zomer een geweldige reis gemaakt door Costa Rica. Geheel naar onze wensen heeft Selva Travel deze prachtige reis voor ons samengesteld. Met een huurauto op eigen tempo het land verkennen. Een prachtig land met mooie natuur, lekker eten en zeer vriendelijke bevolking. Met ruim 30 jaar reiservaring moeten we bekennen nog nooit eerder zoveel mooie overnachtingsplaatsen te hebben gehad. Alles was zeer goed geregeld. En het belangrijkste was dat Selva Travel,samen met de plaatselijke reisorganisatie waar mee ze samenwerken, voor ons klaar stonden nadat we door een ongeluk onze reis niet konden vervolgen. Zij zorgden voor aangepaste accommodatie en maakten het voor ons mogelijk om de terugreis te maken.
Voor een volgende reis naar midden-amerika gaan we absoluut weer naar Selva Travel.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 8
  • Prijs / kwaliteit 10
  • 1
  • 2
  • Volgende