Schrijf een ervaring over Selva Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Selva Travel

Pagina 1 van 3 met 103 resultaten

op 20 maart 2020 bestemming: Panama / Hele land, reisperiode: februari 2020

Onze in overleg met Cindy en Eric gemaakte rondreis door Panama was heel gevarieerd. Tropische kust en eilanden en koelere hooglanden. Uitdagende bergwandelingen, zoals “ La India Dormida” bij El Valle de Anton en drie dagen vogels en dieren spotten met een gids in Mount Volcan Cloud Forest Lodge. Een prima georganiseerde, heerlijke vakantie in een prachtig land dat nog niet door het massa toerisme is ontdekt. Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 18 maart 2020 bestemming: Colombia, reisperiode: maart 2020

Super reis, goede hotels, perfecte chauffeurs, zeer divers programma Ga naar de website

  • Algemeen 8




op 2 maart 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: december 2019

Onze 4de reis met Selva Travel. Dit keer kozen we een rondreis door Panama, wat een aanrader. Deze reis was eerder natuur en minder of weinig cultuur wat wij uiteraard op voorhand wisten. We deden onze eerste snorkelervaring op en bereikten ineens het hoogtepunt: haaien, grote waterschildpadden en zelfs een rog. Uiteraard ontbreken de kleinere mooi gekleurde visjes en het koraal ook niet. Verder zagen we dolfijnen springen in het water vlakbij het bootje, je kon er zelfs met een kano of peddel langs. Wel, wij zijn er achter: paradijsjes bestaan echt en Eric en Cindy weten ze liggen ;-).
Bedankt weeral voor deze mooie reis! Ga naar de website

  • Algemeen 10
op 25 februari 2020 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft een geweldige rondreis voor ons door Panama georganiseerd. Ze kennen het land als geen ander (hebben er ook gewoond), en hadden een mooie gevarieerde route en fantastische plekken voor onze overnachtingen gevonden. Alles was perfect in orde, het contact verliep altijd uitermate prettig.
Het was een mooie balans tussen natuur en cultuur. We genoten van de vrijheid met onze auto en de aangename verrassingen als we weer op het volgende mooie droomplekje uitkwamen. We hebben veel tochten door het oerwoud kunnen maken, met ontdekkingen van kleurrijke gifkikkers, transparante vlinders, orchideeën, luiaards en nog veel meer, en genoten van de historie in Panama Old City en de charme van kleine plaatsjes en oude kerken onderweg. We voeren met dolfijnen om ons heen, snorkelden met kleine haaien, roggen en schildpadden onder ons, en genoten van de Panamese keuken. Wat wil je nog meer? Cindy en Erik, het was top georganiseerd: een 10!

  • Algemeen 10
op 19 februari 2020 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: januari 2020

Selva Travel heeft zijn Colombia Natuurreis helemaal naar onze wensen aangepast.
Het is een prachtige reis geworden met een gebalanceerde combinatie van natuur en cultuur.
Met name Los Llanos en Reserva Sanguare hebben we als geweldig ervaren.
Ook de steden Bogota en Cartagena waren ontzettend leuk.
Alle verplaatsingen en overnachtingen waren door Selva Travel tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 10
op 29 januari 2020 bestemming: Guatemala, reisperiode: januari 2020

Dankjewel Eric voor het ongelooflijk aangenaam contact bij het plannen van onze rondreis in Guatemala.
Het was een perfect georganiseerde vakantie met een stipte chauffeur en meestal goede gidsen en hotels. Mooi land maar de afstanden zijn vaak lang.

  • Algemeen 9
op 5 november 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: oktober 2019

Selva heeft een geweldige persoonlijke reis voor ons samengesteld. Er is hierbij heel goed rekening gehouden met onze wensen (jonge kinderen mee) etc. Het persoonlijke contact en hun Afrika ervaring/kennis zijn grote voordelen. Zeer aan te bevelen!

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar Guatemala en Belize geboekt bij Selva Travel. Super klantgericht en vriendelijk. Snelle response. In beide landen een contactpersoon die beide in de eerste dagen dat je in het land verblijft al contact me je leggen en continue bereikbaar zijn voor allerhande vragen. Werkt perfect! Als wij weer richting Midden-Amerika c.q. Afrika gaan, dan gaan wij zeker de reis weer vastleggen in samenwerking met Selva Travel.

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: augustus 2019

Wij zijn super tevreden over Selva Travel. Eric heeft een prachtig reisprogramma voor Guatemala en Honduras gemaakt op basis van onze wensen. Dat programma kon vervolgens steeds aangepast worden als we toch nog dingen wilden veranderen (andere dingen zien, andere accomodaties…). Niks was te gek.

In Guatemala en Honduas hadden we een appgroep met daarin ons gezin, het reisbureau terplekke waar Selva Travel mee samenwerkt en enkele chauffeurs en gidsen. Daardoor kon er voortdurend ingespeeld worden op onverwachte dingen. Er werd altijd direct gereageerd. Dat gaf een veilig gevoel en was ook gewoon gezellig.

Alles was perfect geregeld. Vervoer en gidsen waren steeds op tijd.
En we hadden het zelf niet voor minder geld kunnen regelen.

Kortom: niets dan lof!

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2019 bestemming: Ecuador / rondreis, reisperiode: december 2018

Het is de derde keer dat we op reis zijn gegaan met Selva Travel en we kunnen enkel zeggen dat ze het weer uitstekend gedaan hebben. De persoonlijke aanpak is echt iets waar ze erg goed in zijn. We hebben een plaats uit het voorstel gehaald omdat we op aanraden van iemand graag een ander plaatsje wilden bezoeken. We hebben zelf een hotelvoorstel gedaan, dit was geen enkel probleem, ze hebben dat allemaal geregeld voor ons. We gingen de eerste keer naar Colombia met hen en dit was zo meegevallen dat we ook Nicaragua deden. Dit was een enorm leuke reis maar jammer genoeg kan je er even beter niet komen. Nu gingen we voor Ecuador wat weer een echte meevaller was. De hotelletjes zijn zo leuk, liggen meestal in een rustige omgeving en toch ben je te voet zo in het 'gebeuren'. Tja..... onze volgende reis ligt weeral vast bij Selva Travel.
Bedankt Cindy en Eric

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Belize, reisperiode: augustus 2019

Na wat tegenvallende offertes/adviezen van andere organisaties te hebben ontvangen toch nog een advies Selva Travel gevraagd. Wij kregen heel goede tips van Eric en de offerte viel enorm mee in vergelijking met de andere organisaties. De transfers waren prima geregeld, goede/aardige chauffeurs waren op tijd met nette auto's. Ons transferhotel op Panama was ook een prima advies van Eric, ik had zelf eerst iets anders in het hoofd maar dit was veel beter. Onze zoon moest na het boeken van de reis onverwachts een paar dagen eerder terug, binnenlandse vlucht door Selva Travel geboekt, ging vlekkeloos. Ook fijn dat de lijnen kort waren, Selva Travel was gemakkelijk bereikbaar en vooraf hebben we de de contactgegevens van de lokale agent gekregen. Mochten wij weer een reis plannen naar Latijns Amerika of Oost Afrika dan weten we waar we terecht kunnen voor het beste advies, zeker Selva Travel.

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2019 bestemming: Colombia / Oirsbeek, reisperiode: januari 2019

10!!
We hebben een geweldig vakantie in Colombia gehad met ons gezin, met dank aan Selva Travel!!
Zeer BETROUWBARE reisorganisatie, goede prijs kwaliteitsverhouding. Alles is mogelijk, reageren snel op elke vraag. Je kan de reis naar jouw eigen ideeën inrichten. Je komt samen met hen tot jouw ideale plan en invulling. Alles wat ze beloven wordt waar gemaakt. De reis is perfect volgens plan verlopen, TOP!!
Het is fijn is dat je een noodnummer (gekoppeld aan een persoon) krijgt in het land zelf (colombia). Deze persoon spreekt Nederlands en houdt ook contact met je! Een fijn en veilig gevoel.
We hebben GEEN op of aanmerkingen.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Wij zijn deze zomer naar Panama geweest en hebben een prachtige reis gemaakt. Eric heeft ons daarbij geadviseerd en super geholpen.
Hij luistert naar onze wensen en haakt hier perfect op in.
Wij zijn meer dan tevreden en hebben onze plannen voor 2020 alweer bij hem neergelegd. Wij gaan 100% zeker weer via Selva Travel boeken.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2019 bestemming: Uganda, reisperiode: juli 2019

Werken samen met lokale touroperators. Goede kwaliteit.

  • Algemeen 8
op 15 augustus 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: juli 2019

Wij hebben in 2017 een reis gemaakt door Colombia die door Selva was samengesteld. In 2019 was Costa Rica ons reisdoel, opnieuw met Selva. De voorbereiding, planning en uitvoering waren in beide gevallen uitstekend. Door goed na te denken wat je zelf wilt en belangrijk vindt, zijn Cindy en Eric in staat een daarbij perfect passende reis samen te stellen en daar de prachtigste locaties bij uit te zoeken.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2019 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2019

Alles klopte: afwisselend, avontuurlijk. Precies juiste aantal dagen op de verschillende plekken; leuke accomodaties op prachrige plekjes.
Alles tip top geregeld door Selva- onze wensen vertaald door dit kundige Selva !

  • Algemeen 10
op 24 juli 2019 bestemming: Colombia / divers, reisperiode: juni 2019

We hebben een reis naar Colombia gemaakt. Mijn man is erg lang en we hebben dus grote bedden en veel beenruimte in auto's nodig. Selva Travel is er in geslaagd om de reis helemaal af te stemmen op onze persoonlijke wensen. Daardoor hebben we veel van het land kunnen zien en hebben we er meer van meegekregen dan de doorsnee toerist. Zeker in een land als Colombia is het fijn dat alles goed geregeld is en je alleen voor aangename verrassingen komt te staan. Petje af voor Selva Travel, we hebben een prachtige reis gehad.

  • Algemeen 10
op 3 juli 2019 bestemming: Ecuador / Galapagos, reisperiode: juni 2019

Onze reiswens is door Selva goed begrepen en vertaald naar de juiste componenten en de uitvoering van de reis was prima! De contacten via mail verliepen goed.

  • Algemeen 9
op 25 juni 2019 bestemming: Guatemala, reisperiode: april 2019

Fijne reis met detail voor persoonlijke voorkeuren en goede ondersteuning van lokale reisagent.

  • Algemeen 8
op 27 maart 2019 bestemming: Colombia / Lethisia, reisperiode: maart 2019

Perfecte planning in de amazone ,alles klopte en volgde mekaar vlot en correct op ,gidsen ,boot ,logies ,activiteiten enz voor eerlijke prijs !

  • Algemeen 10
op 23 maart 2019 bestemming: Colombia / amazone, reisperiode: februari 2019

/2019 boekten we een 5-daagse in de AMAZONE (Colombia)
Het was tip top in orde en onvergetelijke plaatsen om te overnachten. De trip was 100% goed georganiseerd.
Er was geen enkele onaangename verrassing .
Zowel de locaties als Selva Travel durf ik 100 % aan te bevelen.

Lief Adriaensen 23/3/2019

  • Algemeen 10
op 16 maart 2019 bestemming: Panama, reisperiode: februari 2019

De communicatie verliep goed en de verblijven waren allemaal pareltjes

  • Algemeen 9
op 6 maart 2019 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: februari 2019

Selva heeft een prachtige reis voor ons georganiseerd die ons in alle opzichten heeft laten kennismaken met Costa Rica.
We hebben in de afgelopen dertig jaar best veel gereisd en zijn daarom ook wel een beetje kritisch ingesteld als het om bestemmingen en voorzieningen gaat.
Maar Selva is erin geslaagd om onze verwachtingen ruimschoots te overtreffen.
Fijne, sfeervolle accommodaties. Goed opgebouwd en afwisselend reisschema en prima ontvangst door de lokale vertegenwoordiger.
Kortom, voor het eerst geven we een 10!

  • Algemeen 10
op 3 maart 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: februari 2019

Fantastische natuur, leuke steden, geweldig lieve mensen, mooie stranden en een relaxte sfeer: Colombia is echt een droombestemming. Dat we zo'n geweldige vakantie hebben gehad, is niet in de laatste plaats te danken aan de perfecte organisatie van Selva Travel. Alles klopte! Hotels waren geweldig, gidsen allemaal goed. We hebben individueel gereisd; voor de verplaatsingen in het land hadden we steeds een privéchauffeur. Heel luxe en fijn; scheelde veel uitzoektijd en ongemakkelijke busreizen. Iedereen was altijd op tijd, vrolijk en hartelijk. De tijd die we op elke locatie hadden, was ook goed uitgekiend door Eric. Hij heeft gewoon precies aangevoeld hoe wij het het liefst willen. Niets dan complimenten dus!

  • Algemeen 10
op 26 februari 2019 bestemming: Colombia, reisperiode: januari 2019

Fijne reisorganisatie met persoonlijke aandacht in de voorbereiding van de reis. En indien nodig ook onderweg. Dat is handig als bijvoorbeeld een binnenlands vliegtuig vertraging heeft of uitvalt. We hebben een mooie reis gehad met nadruk op natuur. We hebben genoten van de fijne ecohotels. Onze favoriet is Hacienda Aurora geworden. En met juist in de steden weer wat extra luxe in de hotels om bij te komen. Het was allemaal precies volgens onze hoopvolle wensen bij vertrek. Dank je wel Eric van Selva Travel

  • Algemeen 9
op 23 februari 2019 bestemming: , reisperiode: februari 2019

Deze reis heeft alles waargemaakt wat beloofd werd. Uitstekend accommodaties, goed eten en goed vervoer. Bovenal een geweldige gids, Deo (onthoudt die naam) die ons met humor en kennis een veilige en indrukwekkende reis heeft gegeven. We hebben alles gezien wat er mogelijk was en meer; een jagend luipaard, een jagende leeuwin, leeuwen in bomen, dichtbij de gorilla's en de chimpansees, olifanten kuddes en bovenal Oeganda, een prachtig land met leuke en mooie mensen. De organisatie was heel heel goed. dankjewel Cindy en Eric van Selva

  • Algemeen 10
op 23 februari 2019 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: februari 2019

Cindy en Eric luisteren heel goed wat je wensen zijn en proberen er alles aan te doen om hieraan te voldoen. Ze leveren echt maatwerk. We zijn voor de 3e keer op reis geweest met Selva Travel en altijd was het goed. Als je zelf een leuk hotelletje hebt gevonden dan boeken ze dat voor je. Niets is ze teveel. We hebben Eric en Cindy ontmoet op een beurs in Breda. Het is leuk dat ze ook weten wie hun klanten zijn. We kijken alweer uit naar de volgende reis met Selva Travel. Cindy en Eric bedankt voor de prachtige naar Panama.

  • Algemeen 10
op 19 februari 2019 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: januari 2019

De rondreis door Colombia is door Selva Travel perfect georganiseerd. alles klopte ( auto's met chauffeur, gidsen, hotels, binnenlandse vluchten, etc. ). zelfs op de plekken in de middle of nowhere, zoals b.v. in Tierra Dentro of Juan Solito in de llanos waren de gidsen op tijd, de excursies prima geregeld. Selva Travels, een absolute aanrader!

  • Algemeen 10
op 6 februari 2019 bestemming: Kenia / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Fantastische reis gehad, veel wilde dieren gezien, goede accomodaties, prettige chauffeur/gids, snelle communicatie

  • Algemeen 10
op 28 januari 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: januari 2019

Uitstekend georganiseerd, communicatie vooraf verliep soepel en vlot. We werden gekoppeld aan een gids die erg prettig was in omgang, hij was enthousiast maar wist ons ook goed de ruimte te geven. Gids hield zich aan afgesproken tijden en was goed voorbereid. De geadviseerde accomodaties waren erg fijn.

  • Algemeen 10
op 17 januari 2019 bestemming: Panama, reisperiode: december 2018

Locaties en auto prima geregeld; prima uitleg en info omtrent locaties en bereikbaarheid; deskundig advies

  • Algemeen 9
op 16 januari 2019 bestemming: Panama / Diverse plaatsen, reisperiode: december 2018

Selva travel, heeft ons een onvergetelijke mooie reis verzorgd naar Panama. Eric en Cindy twee toppers voor ons in de wereld van bijzonder vakantiereizen, meer dan een vermelding waard!

  • Algemeen 10
op 18 november 2018 bestemming: Mexico, reisperiode: oktober 2018

Selva Tarvel (Eric Stolk) heeft voor ons een reis samengesteld door Mexico, Guatemala en Honduras. We wilden graag veel van de Maya cultuur zien en we wilden 1 november ( de dag van de doden) meemaken.
Het is een prachtige reis geworden, in Mexico hebben we met een huurauto gereden, in Guatemala en Honduras hadden we een auto met chauffeur. Alles was prima geregeld, mooie hotels, uitstekende gidsen en het vervoer was op deze wijze heel goed geregeld en betrouwbaar.
Aan te raden voor iedereen die alleen/ samen, maar wel georganiseerd deze landen wil bezoeken.

  • Algemeen 10
op 25 september 2018 bestemming: Panama / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel is echt een aanrader, alles kan op maat naar je persoonlijke wensen. Zelf hotels aanbrengen of eens een dagje geen logement boeken kan ook. Hun kennis van de streek en hun contactpersonen brengt je op supermooie locaties. Cindy en Eric hebben ons een echte droomreis bezorgd !

  • Algemeen 9
op 9 september 2018 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Selva Travel heeft ons geweldig advies gegeven over onze reis naar Panama. Mooie afwisselende locaties, bijzondere accomodaties en veel avontuur. Ook tijdens de reis is Selva beschikbaar voor advies en denken ze mee.

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Een goed georganiseerde reis waarbij de basis ingrediënten zoals hotel, eigen vervoer en hoogtepunten van hoge kwaliteit zijn, maar er tegelijkertijd genoeg ruimte is ingebouwd voor eigen initiatieven en exploratie.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2018 bestemming: Panama / San Blas, reisperiode: juli 2018

Perfect geregeld inclusief binnenlandse vlucht, verblijf en excursies op de San Blas eilanden, Een absoluut paradijselijke omgeving

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2018

Heel erg bedankt voor de aangename reis en perfecte organisatie. We waren heel erg tevreden over de accomodaties en tours! Value for money is dit echt top. Onze volgende reis naar Afrika gaan we zeker ook bekijken met jullie!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Onze reis was perfect verzorgd. De hotels waren bijzonder goed. We hadden diverse soorten vervoer (taxi, bus, tours, binnenlands vluchten) en alles verliep vlekkeloos.

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: juli 2018

Panama was een prachtige reis, zelf met de huurauto, veel vrijheid. Mooie accomodaties en fijn contact met Eric van Selva Travel. Wij waren in het regenseizoen(Waren we van op de hoogte) dat is het enige wat minder was en niets aan te doen.

Vorig jaar naar Guatemala en Belize geweest, ook een hele mooi reis geweest. Door het georganiseerde vervoer iets minder vrijheid, maar dat is een keuze die je maakt.

Zeker aan te raden te reizen met Selva Travel.

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Zoals steeds hebben we de perfecte reis op maat aangeboden gekregen. Prijs / kwaliteitverhouding onklopbaar in Midden-en Zuid-Amerika. Deze mensen werken met ziel voor het vak en maken van elke reis een onvergetelijke belevenis.

  • Algemeen 10
op 29 juli 2018 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: juli 2018

De samenwerking verliep zeer vlot. Zowel van de mensen in Nederland als van de mensen in Colombia. De programma's die georganiseerd werden vanuit Colombia stemmen niet overeen met de verkregen info. Het is een aanrader om uw reis met Selva travel te organiseren.

  • Algemeen 9
op 14 maart 2018 bestemming: Colombia / rondreis, reisperiode: januari 2018

Het was een prachtige rondreis door een prachtig land. Heel divers, goede accommodaties, goed transport, alles volgens programma, alles op tijd. Kortom, kan niet beter!

  • Algemeen 10
op 7 maart 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: december 2015

We hebben gekozen voor de individuele rondreis Colombia. Deze werd volledig volgens budget en interesse op maat uitgestippeld door Eric. De communicatie verliep per mail maar o zo vlot. Het waren steeds leuke hotelletjes die net uit de drukte lagen voor het lawaai en toch zat je telkens echt bij het gebeuren. De chauffeurs waren steeds keurig op tijd en brachten je naar het volgende punt met comfortabele wagens. Daarbovenop komt dat het prijskaartje echt heel goed meeviel vergeleken met andere organisaties. Kort samengevat: ik kan deze reis aan iedereen aanbevelen, zoek niet verder en kies voor Selva Travel.

  • Algemeen 10
op 20 februari 2018 bestemming: Colombia / Diverse plaatsen, reisperiode: januari 2018

Goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 26 januari 2018 bestemming: Belize / rondreis, reisperiode: december 2017

Een zeer goed georganiseerde reis, veel variatie en mooie verblijflocaties. Daarnaast is Selva Travel snel en makkelijk te bereiken, veelal via email, maar ook in persoon als ze in Nederland op de diverse vakantiebeurzen staan.

  • Algemeen 9
op 29 december 2017 bestemming: Guatemala / rondreis, reisperiode: november 2017

Wij hebben ontzettend genoten van alles wat Guatamala te bieden heeft en vonden de mensen erg vriendelijk en de flora en fauna ontzettend mooi. De reis was perfect georganiseerd, veel bijzondere dingen gezien, genoeg ruimte voor jezelf en altijd flexibel als we iets anders wilden.
Alles was van het begin tot het eind gewoon perfect geregeld.

  • Algemeen 10
op 15 december 2017 bestemming: Guatemala, reisperiode: november 2017

Super goed geregeld en hebben ons goed geholpen.

  • Algemeen 10
op 29 november 2017 bestemming: Costa Rica / Alajuela, reisperiode: juli 2017

De reis was perfect georganiseerd en heb totaal geen commentaar!!

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017 bestemming: Uganda / Diverse, reisperiode: oktober 2017

Perfect georganiseerd, value for money, hele goede gids

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • Volgende